- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Nem találtam külön topikot erre, szóval ide írom:
Mivel tisztítsam meg a monitoraim kijelzőjét? U2312hm mindegyik. Nem tudom ablakmosó, vagy szemüvegtisztító nem e okozna benne kárt. Száraz ruhával szoktam lesepregetni de nem valami effektív. -
DNReNTi
őstag
válasz
lacam71 #1277 üzenetére
Holnap megcserélgetem, bár meglepne ha amiatt lenne. Egyébként mint korábban is írtam a rev A00 azonos beállításokkal sokkal melegebb színeket ad, míg a rev A01 hidegebbet. Vagy mondjuk úgy pirosabb és kékebb. Ami pedig főleg fura hogy a 2011 szeptemberi gyártás rev A01, a 2013 augusztusi rev A00.
Jelenleg a következő beállítások vannak:
A01 - B:60 C:75 | R:100 G:98 B:92
A00 - B:65 C:75 | R:98 G:99 B:99Így kb azonos színeket ad, de nem 100%-os az eredmény.
-
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi #1272 üzenetére
No végül is a monitor kiválóan működik, viszont ugyan azokkal a beállításokkal látványosan "melegebb" színei vannak. Kínlódtam vele egy órát mire sikerült összehoznom a hármat kb egy színűre. Nincs erre esetleg valami egyszerű módszer?
Esetleg annak lehet köze a dologhoz hogy ez az új DP-n míg a másik kettő DVI-D-n megy?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Bjørgersson #1273 üzenetére
A hátulján van.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Most jött meg az új U2312HM monitorom és rev A00-s, amit azért furcsálok mert a 2 évvel ezelőtt vett másik kettő rev A01-es.Akkor most hogy van ez? Kellene aggódnom emiatt?
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Nagy dilemmában vagyok.
Adott egy GTX560Ti VGA (GV-N560UD-1GI) melynek kimenetei:
2db DVi és 1db miniHDMI.Adott 2db DELL U2312HM monitor.
A két monitor a két DVI csatlakozón működik. Nos én szeretnék egy harmadik minitort is, de a U2312HM-on nincs HDMI, Displayport van. A VGA-n meg miniHDMI. Kérdés tehát, hogyan lehetne ezt összekötni?miniHDMI -> HDMI -> displayport ?
Vagy létezik olyan átalakító ami a miniHDMI-t egybúl displayport kimenetté alakítja? Ez lenne a legjobb. Kábelnél mire figyeljek? Esetleg tapasztalatból valami ajánlás?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Búvárkodás
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest