- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodoroli
aktív tag
válasz
Meghivott #1727 üzenetére
Neked esetleg AMD videó kártyád van?
Nekem r9 280x és random tényleg ugrik a kép a kártya miatt tán! -
-
lacam71
tag
válasz
Meghivott #1601 üzenetére
Szia,
1. Fel kell hívni a CHS-t. Ahonnan vetted ott kapnod kellet egy garancia levelet a CHS-től(nekem velük csak jó tapasztalatom van, előzékenyek) vagy hasonló szervezettől.
2. Elmondod mi bánt. DE előtte előhalászod a monitor dobozát mert a címkéken lévő néhány adatot kell bediktálnod.
3. + válaszolsz a kérdésekre hogy: más gépen kipróbáltad-e, alaphelyzetbe állítottad e?, sérülés látható-e rajta.
4. Párnap alatt küldik a másikat DE csak a monitort esetleg a tartóval, szóval ne csomagolj össze semmit.
Én a javított cseremonitoromat Hollandiából kaptam.Nem romlott el de az előzőhöz képest ennek a bal oldalán fehér a jobb oldalán piszkos sárga bevilágítás van és néha elfelejt bekapcsolni vagy teljesen vagy "csak" a háttérvilágító ledek maradnak off-ba.
És amiért ki vok akadva: 3 hónapos monitort cseréltek egy több mint 1 évesre. Én úgy gondolom ha teljes árat fizettem egy monitorért akkor ne egy 1.5-évest küldjenek mert ha használtat akartam volna venni fél áron akkor megtehettem volna. -
brd
nagyúr
válasz
Meghivott #1586 üzenetére
Valószínűleg az ún. Overdrive nevű "csodát" látod (engem ez sajnos nagyon zavar, így mindig szervizmenüvel kell bekapcsolom a monitort...
), esetleg próbáld meg kikapcsolni, hogy kiderüljön:
Monitor kikapcs., felső 2 gomb, és bekapcsológomb nyomva tart pár másodpercig (ameddig nem ad képet a monitor), ezzel ún. szervizmódba kerül a monitor, ilyenkor egyrészt a fényerő/kontraszt az alapra áll vissza, tehát ha nem azt használod, akkor ebben a módban ezeket ismét be kell állítani (mindig), másrészt a felső gomb a szervizmenüt hozza elő, ebben mászkálj el az Overdrive sorig (ne zavarjon, hogy közben változik a kép, az csak a menü megjelenítésének idejére marad úgy, ha mást nem állítasz), kapcsold át Offra (felülről az 1-2. gomb a mozgás a menüpontok között, a 3. gomb az OK, a 4. pedig eltünteti a menüt). Ha kikapcsolod, vagy áramtalanítod a monitort, akkor kilép a szervizmenüből és visszakapcsolja az Overdrive funkciót is (köszi' Dell!
), ha elmegy energiatakarékosba, vagy felbontást váltasz, akkor csak az Overdrive kapcsolódik vissza, a szervizmenü elérhetősége marad.
-
-
Djsaba
senior tag
válasz
Meghivott #1534 üzenetére
De teljesen jó, de azt se tudom, hogyan sikerült kipipálnod, a "nem megjelíthető" opciót, mert nekem az szürke
Nálad valami turpisság van.
Te véletlenül nem DisplayPort-ról vagy?
Mod: Aham, nálad ki van pipálva az az opció, azért nem látod a 71hz-t, de szerintem igazam van, és displayporttal hajtod, akkor természetesen más a helyzet
-
törölt tag
válasz
Meghivott #1482 üzenetére
Nem csak játék közben, mindenhol. Szürke háttérnél nagyon látni. Ha például a monitor kávájának a sárkát nézed és a szemed sarkából figyeled a monitor képét nagyon látni. Egyszerüen kikésziti a szemem, 72Hz-es driverrel nincs gond, de ha rákötök valamit a monitorra akkor csak 60Hz-en tud menni ugye, és nagyon zavaró.
Keke69: ott van az első HSZ-ben a driver, a telepítése pedig itt A drivert lemented hivatkozásként, és Total commanderben átírod .inf-re, úgy már fel tudod használni.
-
Faterkam
addikt
válasz
Meghivott #1450 üzenetére
Szia!
Én ebből a cikkből használom már elég régóta a Custom profilt, minden gond nélkül. Úgy beállítva, ahogy a cikkben szerepel!
Dell U2312HM - Calibrated Settings, Custom Color Mode
Monitor OSD Option
Adjusted Setting
Brightness - 20
Contrast - 75
Preset Mode
Custom Color
RGB Controls - 92, 88, 98 -
Bjørgersson
félisten
válasz
Meghivott #1448 üzenetére
Én nem értek hozzá, viszont amit tegnap linkeltem a kalibrálásról van benne egy másik link a monitorkalibráló eszközökről. Én pl. már az első oldalt is lusta vagyok elolvasni, de téged hátha jobban érdekel a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest