- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
A különböző driverekhez valaki tudna linket biztosítani? Sajnos egyik sem él már.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Mit csináljak a windows-zal, hogy ne álljon vissza folyton a a custom 72hz driverről az alapra? Baromi idegesítő.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Mi a francért állt vissza W8 alatt a 72hz-es driverem 60hz-re pár nap után?
-
r3dsnake
nagyúr
Ha cserélik a monitort, a 3 éves garancia is újraindul?
-
r3dsnake
nagyúr
Az miért lehet, hogy feltettem a custom 72hz-es drivert, de a monitor tulajdonságainál ugyanúgy csak 60hz-et enged kiválasztani? Valamint a monitor menüjében is azt mutatja, hogy csak annyin megy.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1121 üzenetére
Én múltkor ilyet találtam a fiókban kb. 6 évvel ezelőttről.
Egész hatásos volt.
-
r3dsnake
nagyúr
Régebben egy samsung monitoromhoz volt olyan driver, hogy az OSD menüt PC-n is el lehetett érni, kattintgatva (tehát üzemmódot váltani, ilyenek.) Esetleg ehhez a monitorhoz létezik ilyen? Nagyon jó lenne, ha pc-ről vezérelhetném a monitor fényerejét, nem kéne mindig gombokkal, menüből.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #1087 üzenetére
Találtam régről maradt alkoholmentes monitorhoz való spray-t, szépen le is takarította. Viszont mostmár tuti, hogy nem pixelhibám van, hanem valami szennyeződés a fedőréteg alatt, mert a takarítás közben lentebb került a hiba, ráadásul sokkal zavaróbb helyre... Nem tudom mit csináljak, cseréltessem ki, de akkor nincs kalibrálásom, vagy bámuljam a zavaró pontot?
-
r3dsnake
nagyúr
Alkoholos szemüvegtörlő alkalmas-e a monitor képernyőjének tisztítására?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Capricornus #1076 üzenetére
Dobd fel apróra.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
old_artist #1073 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Az üzid után írtam a Dell-nek, és ők is azt írták hogy valószínűleg cserélhető. Viszont így annyi a gondom vele, hogy a kalibrálási profilom nem az adott monitorhoz készülne, én pedig szegedi vagyok. Esetleg nem álltok a szervizzel olyan kapcsolatban, hogy nálatok kalibrálásra kerülhessen a cseremonitor? Amennyiben megoldható természetesen a kalibrálás költségét kifizetném.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi a tippeket mindkettőtöknek, holnap meglesem/lefotózom.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #1058 üzenetére
Nem túl jó minőségű a fotó, de itt kb látszik a jelenség: KÉP
A subpixelek úgy tűnnek, hogy világítanak, de abból a távolságból ahonnan nézem a monitort pixelhibának látszik... Ezzel mit tudok kezdeni? Írjak a Dell-nek? Ha nem pixelhiba, akkor ez mi?
Bármi ötletet/tippet szívesen fogadok.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyszerű, előjött egy pixelhiba... Nem bírom pontosan kinézni, hogy egy sötét, vagy két egymás melletti sötét pixel-e. Ez így még nem garis probléma, jól gondolom?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
old_artist #1027 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Még annyi kérdésem lenne, hogy az normális, hogyha LUT-ba betöltöm a színprofilt, nem teljesen folyamatos a vonal, hanem azért vannak eltérések/görbületek?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Egy ilyen kalibrált monitort milyen fényerőn érdemes használni, hogy a lehető legpontosabb legyen a színhűség? (Persze a monitor adottságaihoz képest.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged