Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Idéztem szerintem nemrég, a jótállás első évében kizárólag új alkatrész kerülhet beépítésre a javítás során. Ebből -számomra legalábbis- az következik, hogy a cserekészülék is csak új lehet. A korlátozott jótállás 2. és 3. évében lehet esetleg az ilyenekkel bohóckodni, de az elsőben nem.
-
Djsaba
senior tag
Ez minden gyártónál így van, hidd el
Amúgy azt nem tudom, hogy miért vállalnak egyáltalán garanciát, ha egy szarabb monitort kapsz vissza, mint amid volt, és nemrég vetted.
Én a garanciát úgy képzelném el, ha javíthatatlan hibája van valaminek, (pl: az egész képernyő bevilágít, sárgán-kéken-zölden-pirosan, akkor cseréljék csak a panelt a monitorba, vagy egy teljesen újat adjanak, ne olyat, akit valaki már visszaküldött vagy tudja a fakk.. vicc.
Inkább venném 1év garanciával, ha tuti újra cserélik, vagy hasonló. Hiába ígérgetnek, ha szar az egész rendszer
-
lacam71
tag
Voltunk még így néhányan: [link]
Ha vissza nézed sajnos elég gyakori.
Szóval csere.Ps: Tele van a t**m ezzel a monitorral: szép képe van csak lehet hogy elkezd vibrálni, esetleg sárgás a fehér háttér, vagy be se kapcsol, vagy a háttér megvilágító ledek nem kapcsolnak be egy területen, vagy olyan hangosan ciripel a tápja hogy zavar, kicserélik ha rossz persze, egy legalább 1 éves monitorra amit más kínzott ez előtt...és a többi. Emberek a DELL ultrasharp U2312HM sorozat egy megbízhatatlanul legyártott szar.
Aki akar vitatkozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest