Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Faterkam #1786 üzenetére
Ebben igazad van.
Amúgy van olyan vélemény is, hogy pl. AMD->NV váltáskor (vagy fordítva, de akár Intelt is írhatnék ide) érdemes csak. Az is gond, hogy pl. az U2312HM-ből több rev. is kiadásra került. Volt olyan is, aki 2 ugyanilyen típust összehasonlítva az egyiken melegebbnek érezte a színeket.
Egyébként, ha nagyon pontos eredményt akar elérni az ember, akkor az évenkénti újra kalibrálás ajánlott, mert a kalibráláskor beállított értékek idővel "elmásznak", főleg a fényerő. Persze ezek a nüansznyi dolgok azoknak számítanak igazán, akik grafikai munkára vesznek monitort és azok meg többségében nem az U2312HM-re fogják letenni a voksukat, szerintem ez egyértelmű. -
Daszkalosz19
aktív tag
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Faterkam #1635 üzenetére
Ahogy jólesik. Bár lehet megnézem azért a linkelt színprofilt. Láttam már a cikket még mielőtt meglett volna a monitor, de már akkor tudtam, hogy én fogom bekalibrálni saját magamnak ha már egyszer van mivel. Az eszköz márjáka passzol, csak ők másik - azt hiszem jobb - típussal végezték a kalibrálást.
-
old_artist
addikt
válasz
Faterkam #1615 üzenetére
Üdv!
Igen, ez így van, ahogy írod - meg a kovy29 is !
most néztem meg a pivot-ként (harmadikként) használt Dell U2311h monitoromat, és elképedve tapasztalom, hogy nemrég lépett át a 11e órás használaton, igen, tizenegyezer-egyszázötvenhét óra van benne, meghibásodás nélkül teszi a dolgát DVI és DisplayPort-on is.
-
pvt.peter
őstag
-
rsf
senior tag
válasz
Faterkam #1135 üzenetére
Nálam nincs kép DP kábellel.
De érdekes, hogy a Catalist Control Center látja a monitort a kábelen, de nincs kép.
Csak sajnos nincs másik DP kábel és másik DP-s monitor sincs a közelemben.
Bár kaptam egy DP-HDMI átalakítót ezzel a videókártya DP portját fogom tudni checkolni max.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest