Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ha arra gondolsz hogy kell "telepíteni", azt tudjuk már, csak működni nekem nem működik. Se a WonderCsabós, se a HMS-es, de azért írd le, hátha valamit kihagytunk.
Winn(i)e: Exportáltam a CRU profilom, hátha ezzel működik neked.
-
bl0ck
tag
Jó, persze. Megértem, lehetnek mindenben hibás darabok. 2 hónaposan el kezd a fél kép zöld behatással világítani, majd vibrálni és elsötétült 15-20%-ot. És nem is használom olyan jajj de sokat. Mondták, hogy földhurok van. Első monitorom 11 évig működött ezen a szent helyen, mai napig semmi baja, a második monitorom 2 évig volt ezen a szent helyen, semmi baja, mai napig használja az új tulaja.
De azon kicsit fent akadtam, hogy az ügyfélszolgálatos hölgy közölte: megrendeltem az újat: gyártási dátum meg mondom 2012 augusztus, és látni rajta, hogy használt. Az enyémet kivettem a talpából, és forgattam, alig recsegett a kerete, ez meg mint ami szét akar hullani.
5-ig van support elvileg, idestova 1,5 órája 10 percenként hívom őket, és nem veszi fel senki a telefont, viszont a hibásat még mindig nem tudom, hogy miként viszik el.
Az már csak hab a tortára, hogy egy 2,5* nagyobb dobozban kaptam meg. Én totál beraktma volna egy akkorába mint amibe az újat veszed, csak ahhoz szét kellett volna szedni a talpat...na mindegy.Amúgy nem lenne logikusabb? Vigye el ,cserélje a hibás alkatrészt, adja vissza, tudom mim van. Vagy adjon egy bontatlan darabot. Erre bekamuzza, hogy új darab, és ad egy használtat.
Áhh, felidegesít csak. Ne legyen így, de ha ez meghal ,szerintem ismerőssel megcsináltatom, eladom a bánatba, és veszek vagy más szériát, vagy totál más márkát. -
Petyyyyy
addikt
Ha géppel egy időben és egy helyen vetted, akkor korrekt. Csak mert kalibrálásnál nem mindegy milyen VGA van a gépben ugyebár.
(#1631) kovy2 - Az derék.
(#1630) Meghivott - Közben újrakalibráltam. 96. 77, 84. Ettől függetlenül nekem is piroskásabb, mint amit megszoktam. Lehet nem is fogom haszálni a profilt. -
brd
nagyúr
Függ a háttértől is, szürkéből-szürkébe (ill. ahhoz közeli színeknél) váltásnál a legzavaróbb, és a Gamepod/PH! fórum hátterével pl. könnyen látható görgetésnél, ugyanakkor teljesen fehérnél alig észrevehető. Továbbá az is számít, mennyire sima a scroll, azaz inkább a középső egérgombra bekapcsoló autoscroll közben vehető jobban észre. Az előbb linkelt fejtegetéssel meg nem igazán tudok mit kezdeni, mert az én monitoromon nem az látszik, amit ott az input lagról írnak. Ugyanis ha az autoscroll közben kapcsolgatom ki-be az OD-t, akkor a kép csak annyiban változik, hogy az előbb betett képen látható ghost eltűnik, és egy kis elmosódottság lép a helyére, de az nem tart addig, ameddig a ghost tart, tehát mintha javulna is az input lag...
Ha nagyobb lenne a kikapcsolástól, akkor ugye a szöveg is ugrana előre kicsit, amikor bekapcsolom (autoscroll közben).
-
brd
nagyúr
Nem különösebben kellett fényképezgetni az ideális helyzetet a felismerhetőség szempontjából, a nagyítás pedig abból adódik hogy egy mobillal fényképeztem közelről, mert távolról nem biztos, hogy a kép minősége megfelelő lett volna, de kicsinyítsd le a képet, egyszerű, nem?
Ez nem remegés, egyszerűen ott marad egy pillanatra a világosabb betű is. De itt egy videó is a jelenségről.
-
brd
nagyúr
Lehet én értem félre a technikát, de hogyan járhatna input lag növekedéssel az OD kikapcsolása? Az nem úgy van, hogy nélküle lassabban indul meg a változás, vele pedig gyorsabban, hanem a befejeződése lesz gyorsabb (ill. a változás egy része inkább, a látott kép alapján). Azaz ha játékban arra gondolsz, hogy nem fogod látni a változást, az nem igaz, mert mindkettő állapotban ugyanúgy fogod látni, hogy megjelent az ellen', csak más lefutása lesz a kép átalakulásának.
Ezt a képet tanulmányozd (a piros ellipszist én raktam rá
), ez a felfelé görgetés közben rajzolódik ki így, ha az OC be van kapcsolva:
-
brd
nagyúr
Lehet én értem félre a technikát, de hogyan járhatna input lag növekedéssel az OD kikapcsolása? Az nem úgy van, hogy nélküle lassabban indul meg a változás, vele pedig gyorsabban, hanem a befejeződése lesz gyorsabb (ill. a változás egy része inkább, a látott kép alapján). Azaz ha játékban arra gondolsz, hogy nem fogod látni a változást, az nem igaz, mert mindkettő állapotban ugyanúgy fogod látni, hogy megjelent az ellen', csak más lefutása lesz a kép átalakulásának.
-
brd
nagyúr
Valamit rosszul csinálsz, így kellene kinéznie, fent a madVR renderer által érzékelt kijelző-frissítés látszódik:
Valószínűleg a driver lett rosszul telepítve. (Mondjuk én készítettem magamnak módosított drivert, de nagyjából az is ilyen, mint amit a topicban linkelgetnek, és DVI-on használom a monitort.)
-
keke69
őstag
ESC segítségével, vagy Ctrl+alt+del-el nem zárta be a játékot a Alt+f4-et nem próbáltam!
Akkor ha játékon belül lejjebb veszem a Hz-et(ami most 75-n van)akkor fog működni?Mert ezen kívül tökéletes volt a 72Hz!
Vagy hagyjam 60Hz-en és ne bajlódjak vele?
Ha elindulna a játék valahogyan 72Hz beállításon akkor már nekem tökéletes lenne!
Köszi az eddigi segítségedet! -
keke69
őstag
Amit még bajnak érzek az -az,hogy hiába állítottam vissza 60Hz-ra ugyan úgy hibával nem engedett fel.Le kellett törölnöm az eszközkezelőből a monitor drivert ls csak utána engedett fel addig nem amíg a 72Mh szerepelt benne!
Úgyhogy most már nincs is fent a módosított,mivel addig nem engedett fel de annyira nem,hogy csak újraindítás segített! -
kormi0312
senior tag
23.976-os filmet nézek. a TV is tudja (24p lejátszás) azért gondoltam hogy a monitoron is ugyanolyan folyamatossággal kell megjelenni a képnek (ugye 24hz*3=72hz - tehát minden képkockát háromszor kellene mutatnia ha jól gondolom)
Viszont erre a 71Hz-re még mindig nem jöttem rá, hogyan lehetne előcsalogatni - sokmindenkinek sikerült... -
kormi0312
senior tag
jaja, 1920*1080p 72Hz a DP porton, de a jobb oldalon max resolution résznél 1920*1080p 60Hz-et ír. Win7 az op rendszer és nekem nem ír 71Hz-et mint sok más fórumtársnál
szerk: az MPC-HC ctrl-j infói a lejátszott média frame-rate száma, szerintem azzal nem lehet ellenőrizni, hogy megye-e a 24p-s lejátszás, viszont a remegő élek megmutatják
-
130Km távlatból nem hiszek az ilyen bűvész trükkökben. Ha ott lenne a gépem és én is,más lenne a helyzet. Mint említettem pixelgaranciával kértem,ha baj van,ingyen hozzák viszik. Lehet a felett is elsiklottál,hogy egy jó cimborám a laboros,tehát van szeme hozzá. A papírkép meg majd önmagáért beszél. A programot köszönöm.
-
lacam71
tag
2013/májusi RevA00-ást cseréltek 2012 augusztusi Rev A00-sra. Az első bezöldült a baloldalon, de ilyen "yellow tint" ahogy külföldi blogokban olvastam azon még nem volt. Ennél olyan mintha a baloldal fehér, a jobb oldalnak sárgás("piszkos") árnyalata lenne, lefényképezni nem lehet sajnos, csak hogyha előtte ülök akkor lehet "érezni".
Teljesen sötét szobában viszont a sárga bevilágítás már szemet szúr fekete alapon. Mintha az IPS glow nem fehér hanem sárga lenne.Neked milyen számmal jött?
-
sagem
addikt
-
emiki6
veterán
Át kell írni a kiterjesztést ha jól emlékszem .txt-ről .inf -re és telepíteni.
Win8-ban csak akkor tudod telepíteni, ha aláírás kérés nélküli módban inditod.
Beállítások\ rendszer\ speciális inditás
Ha nem telefonról írnék, akkor pontos dolgokat írnék de így lehetnek pontatlanságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest