Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
válasz
Predator2 #2318 üzenetére
Én valami elérhető árú 16:9-es, mondjuk FullHD, OLED Dellre várok. Addig marad ez, mert nincs értelme váltani... Jó lenne egy nagyobb, de se IPS-t, se TN-t nem vagyok hajlandó venni, mióta láttam mit tud az OLED, talán még a QLED vagy mi jöhet szóba, ahol, ha jól értem közel pixel szintű háttér világítás szabályzás van. Meguntam az "ips glow"-t...
-
emiki6
veterán
válasz
Predator2 #2316 üzenetére
Alapvetően semmit. Ha nem kalibráltattál, akkor nincs mit beállítanod. Valószínű a te monitorodhoz nincs spéci driver, ami túl tudja hajtani akár 75Hz-re úgy, mint a U2311H És U2312HM modellekhez, így azzal sem kell bajlódnod és ezáltal semmivel nem kell bajlódnod. Használnod kell csupán.
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Ha arra gondolsz hogy kell "telepíteni", azt tudjuk már, csak működni nekem nem működik. Se a WonderCsabós, se a HMS-es, de azért írd le, hátha valamit kihagytunk.
Winn(i)e: Exportáltam a CRU profilom, hátha ezzel működik neked.
-
emiki6
veterán
Nekem most win10-zel semelyik driverrel nem megy a 72Hz, azzal se, ami eddig jó volt, viszont az AMD crimsonban simán tudok létrehozni felbontás profilt, mint a progival, amit fentebb linkeltetek, szóval a VGA driverében meg tudtam oldani ezt a dolgot
(HD7870)
-
emiki6
veterán
válasz
hszilard666 #2185 üzenetére
Vagy két szélső állítva, középső fektetve, illetve fordítva.
-
emiki6
veterán
válasz
hszilard666 #2183 üzenetére
Amúgy nemrég jöttem rá, hogy a 16:9-esfelbontás kicsit olyan, mint az A-s papírméret szabvány, csak itt ha 3-at elforgatva egymás mellé ráksz, akkor kapod majdnem az eredeti arányt (27 : 16 = 1,6875 = 15,2 : 9, ami majdnem 16:9)
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1298 üzenetére
Ha esetleg a fejed vered a falba, akkor kérnénk videókat.
-
emiki6
veterán
Ugyan benne van az összefoglalóban, de így mégis csak egyszerűbb: 72 Hz driver
-
emiki6
veterán
Na, Betettem megint 72 Hz-re.
MPC-HC beállításaiban kell valamit mókolnom hogy a 24 FPS-es filmet 72-ben jelenítse meg vagy az már a monitor dolga.
Van e valami amit célszerű átállítani MPC-ben, hogy jobban működjön 72 Hz-en?Redsnake: gépet újraindítottad? HSM vagy WonderCsabó driverét használod? Nekem HSM-é nem működött azt hiszem.
-
emiki6
veterán
Át kell írni a kiterjesztést ha jól emlékszem .txt-ről .inf -re és telepíteni.
Win8-ban csak akkor tudod telepíteni, ha aláírás kérés nélküli módban inditod.
Beállítások\ rendszer\ speciális inditás
Ha nem telefonról írnék, akkor pontos dolgokat írnék de így lehetnek pontatlanságok. -
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1185 üzenetére
Simán tedd fel a gyárit, ha nem megy, akkor nem tudom.
-
emiki6
veterán
válasz
Plezs21 #1127 üzenetére
Jobb klikk -> Telepítés
vagy
Eszközkezelő > Monitorok > Dell izé > jobb klikk > illesztőprogram frissítése > ill. pr. keresése gépen > kiválasztás listából > saját lemez > beírod a helyét > tovább...Lehet nem lesz digitálisan aláírva (win8) akkor speciálisan ndítsd el és úgy hogy ne kérjen aláírást.
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1121 üzenetére
Portörlő kendő (száraz)
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1115 üzenetére
Én nem tudom mi lehet a probléma.
De reméljük van valaki itt a topicban, aki segíthet. -
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #1113 üzenetére
Hogy érted hogy nem támogatja?
-
emiki6
veterán
Nem mondtam, hogy az LCD csinál ilyet, de mivel nem vagyok jártas az lcd viselkedésében, nem ismerem a probléma okát és elvileg nem pwm es a monitor, lehetségesnek tartottam hogy ez okozhat ilyet. A példának okád definiáltam, de nem tudtam elképzelni, hogy lcd nél lehet e ilyen. Akkor lehet hogy a háttérvilágítás is változik nekem a freki állítással, lehet pwm es lesz. Nemtudom csak találgatok. :S
Lényeg hogy nem fogom 50 Hz en használni azt csókolom.Te jobban értesz hozzá, szerinted mi a probléma 50 Hz en?
-
emiki6
veterán
Gondoltam megnézem milyen 50 Hz en. Beállítottam, erre elkezdett vibrálni, gyorsan vissza is állítottam. Lehet azért mert túl jó a válaszidő.
Pl. voltam valahol, ahol vibrált a lámpa és zavart, aztán fél-egy óra múlva azt veszem észre, hogy nem látom, hogy vibrál, tehát megszoktam.
Azért vibrál mert a "kialvás" és kigyulladás között túl sok idő telik el és a szem érzékeli hogy egy pillanatra sötétebb lesz. -
emiki6
veterán
válasz
chrometent #1091 üzenetére
Monitorod tesztelted másnál azzal / más kábellel?
-
emiki6
veterán
MPC-HC nem támogatja a 72 Hz-et
-
emiki6
veterán
Szóval: 72 Hz-en pontatlanabban áll be az LCD, mint 60 Hz-en (ha jól értem), ezáltal romlik a képminőség?
-
emiki6
veterán
Gondoltam kipróbálom játékban, mert akkor olyan 48 fpst kapok, ahol egyenlő időközönként jelennek meg a frame ek, ezáltal kevésbé lesz darabos és a monitor is ehhez van igazítva. Meg akkor mivel több ideje van az lcd nek beállni, ezért pontosabban àll be, azaz valamivel szebb lesz a kép.
Szerintem videólejátszáshoz elég a gépem.
-
emiki6
veterán
válasz
old_artist #1029 üzenetére
Nem véletlen +15k egy col...
-
emiki6
veterán
Win 8-om van. Kikapcsoltam az aláíráskérést. A jobb klikk telepítés ugyan az, mint eszközkezelőből a telepítès?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged