Új hozzászólás Aktív témák
-
bl0ck
tag
Jó, persze. Megértem, lehetnek mindenben hibás darabok. 2 hónaposan el kezd a fél kép zöld behatással világítani, majd vibrálni és elsötétült 15-20%-ot. És nem is használom olyan jajj de sokat. Mondták, hogy földhurok van. Első monitorom 11 évig működött ezen a szent helyen, mai napig semmi baja, a második monitorom 2 évig volt ezen a szent helyen, semmi baja, mai napig használja az új tulaja.
De azon kicsit fent akadtam, hogy az ügyfélszolgálatos hölgy közölte: megrendeltem az újat: gyártási dátum meg mondom 2012 augusztus, és látni rajta, hogy használt. Az enyémet kivettem a talpából, és forgattam, alig recsegett a kerete, ez meg mint ami szét akar hullani.
5-ig van support elvileg, idestova 1,5 órája 10 percenként hívom őket, és nem veszi fel senki a telefont, viszont a hibásat még mindig nem tudom, hogy miként viszik el.
Az már csak hab a tortára, hogy egy 2,5* nagyobb dobozban kaptam meg. Én totál beraktma volna egy akkorába mint amibe az újat veszed, csak ahhoz szét kellett volna szedni a talpat...na mindegy.Amúgy nem lenne logikusabb? Vigye el ,cserélje a hibás alkatrészt, adja vissza, tudom mim van. Vagy adjon egy bontatlan darabot. Erre bekamuzza, hogy új darab, és ad egy használtat.
Áhh, felidegesít csak. Ne legyen így, de ha ez meghal ,szerintem ismerőssel megcsináltatom, eladom a bánatba, és veszek vagy más szériát, vagy totál más márkát. -
bl0ck
tag
Üdvözlet.
Na miután csütörtökön jelentettem, hogy hibás a készülékem, ma kaptam egy "újat".
A futár közölte, hogy szállító nélkül nem tudja elvinni a terméket tőlem. Kezdek morcos lenni, ha fizetőssé válik a visszajuttatás.
A másik dolog amiért morcos kezdek lenni. Ami meghalt monitorom,gyártási ideje 2013. május, és 2,5 hónapot használtam, darab karc nem volt rajta. Amit kaptam 2012 augusztusi, használt, és tiszta karc a keret teteje(nem zavar amúgy). Oldal irányba elvileg nem lehet dönteni, kiraktam az asztalra és úgy kellett vízszintbe állítani magát a monitort.
Ne adja ég ez is megfeneklik, biztos megtaposom, és egyben ez volt az első, meg utolsó Dell monitorom is. -
bl0ck
tag
Nos miután 3 napig felkelni sem bírtam, hál isten a terjengő vírusnak meg időm is lett, felhívtam a supportot.
Érdekes arckifejezéseim lettek miután recsegés közepette egy automata magyarázott valamit...aztán felvette egy hölgyemény a telefont, csak úgy hadart, hogy 10* lassítás után se érti az ember.5 perc után megértettük egymást, a lényeg: holnap elvileg kapok egy új darabot, ezt meg viszik a sunyiba.Zárójelben: (Igazán leírhatták volna, hogy mi az isten az a szervíz szám, vagy kód vagy a tök az. Csaj sem tudta nagyon körbe írni, miután közöltem vele, hogy soha éltemben nem kértek tőlem ilyet, gőzöm sincs mi az. Majd kért egy order számot, és egy perc alatt egy nyelvet beszéltünk.)
-
bl0ck
tag
válasz
Bjørgersson #1612 üzenetére
Nem úgy értettem.
Nem tudom miként működik ez a supportos hülyeség.
Tegyük fel kapok egy másikat, ne adja Isten, az is elfárad, akkor lehet elgondolkodnék egy másik széria, vagy márka vásárlásán. -
bl0ck
tag
Köszönöm az információt.
Nekem azt mondták, hívjam fel a Dell supportot, intézik a garanciát. Kíváncsi leszek rá...erős káromkodásba fogok kezdeni, ha fizetni kell, vagy sok idő a javítás/csere, vagy netalán szart kapok.
Jó monitor, nekem tetszik, de ha ezt csinálja haragos leszek....nincs kedvem másikat venni, ha ezt fogja csinálni... -
bl0ck
tag
Üdvözlet.
Szeptember közepén rávettem magam egy új monitorra. Kizárásos alapon u2312hm lett a kiválasztott.
Kedd délutánig egy rossz szavam nem volt rá, most viszont bele tudnék térdelni a közepébe.
Délután leültem gép elé, megnézek 1-2 dolgot....olyan furcsa a jobb fele, mi lehet az? Állítgattam, összekötőt megnéztem. A jobb oldala, úgy a kép 1/4-e zöld árnyalatot vett fel, vibrál, és csíkos is.
Egy kicsit morcos lettem, hogy 2 hónaposan megzavarodik.Szerk.: Ma már a kép fele vibrál, zöld hatás megszűnt, szimplán sötétebb a jobb fele.
Monitor felett fél méterre egy hi-fi van, 1,5m-re egy hangszóró. Mert mondták, hogy a hangszóró zavarja, de ilyen távról esélytelen.Valaki járt már így, vagy hasonlóképpen?
Boltos mondta ,hogy nézzem meg másik pc-n, lehet csak hardver hiba, vagy földhurok van. De szomszédnál is ezt műveli....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest