- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
nálunk van annak is külön gyűjtés, nemrég volt lomtalanítás, komolyan mondom egyenesen jó, h vannak "privát lomtalanítók", teljesen kulturáltan szétválogatták a szajrét', vitték, pakolták, volt aki üres puttonyos utánfutószerűséggel jött, volt aki platós autóval, egyik manus egy kibelezett mosógépet használt kocsinak, azt húzta maga után, sztem negyedét legalább elvitték, az sem ment szemétlerakóba v égetésre, nem akarták megölni egymást, olyan is volt aki csinált sátrat és a "kincs" mellett voltak felváltva míg a másik aludt, hihetetlen
szerk:
szebe
ha pesti faluban vagy, van a kommunális lomtalanítás, oda bútor, papír, csomagolási hulladékok, ruhák, egyéb szemét mehet, de műszaki cikk az nem ildomos, vegyi anyagok sem, azokat külön gyűjtik be utána, fkf oldalán meg tudod nézni
- másik dolog, h sztem senki nem nézi, ha meg zsákba raksz valamit nem fogja felbontani meg turkálni benne, max a lomisok, de a szabály ez - -
Starchm
őstag
Akkor az nem a mi országunkban történik, legalábbis még sok gépet nem láttam optane-el szerelve ami eladó lenne
más:
MSI gaming 970 4g-t mennyiért raknának fel hardverre az itt lévő személyek? Nincs gari de nem volt bányász illetve 65 fok fölé soha nem ment, első nem dohányzó tulajtól. Nyílván beárazos topikot vágom, csak én eladni akarom nem beáraztatni
Sorry ha ez a kérdés vmi szabályt szeg véletlen. -
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
Ezzel mi szeretnel kifejezni ?
Ha valaki meggondolatlan volt,es lehuztak,akkor tartsa magaban ?
Hatha mast is berant a gyoker ?Vagy ez ilyen kompenzacio ?
"En okos vagyok,engem nem lehet atverni,jot rohogok azokon,akiket igen " ?En erre az ilyenknek azt tudom mondani, hogy nagyobb orom sose erje ot az eletben
-
Samus
addikt
Próbáltuk sokan. Én is adtam tippet. De az embereket nem tudod megvédeni a saját hülyeségüktől. Aki ekkora érték miatt nem utazza át az országot (ha annyira kell neki), hogy megnézze a portékát, az megérdemli, hogy lehúzza egy néma újonc, aki 1302 nap alatt egy (!) hozzászólást sikerült írnia. Akinek egy értékelése van. Egy újonctól. És persze van neki egy másik hasonló készüléke, hasonló áron. Nyilván teljesen életszerű.
-
Chaser
legenda
Ket dolog vegtelen, a vilagegyetem es az emberi hulyeseg, bar utobbiban nem vagyok biztos....ha einstein bacsi mondotta volt, ha nem, abban biztos vagyok h igaz
Persze alaphelyzet az lenne, h kuldi az ember a penzt, megkapja amit a kert, de a vilag mar nagyon regota tele van fergekkel akiknek netjuk is van, igy 2019-ben nem tudom mi visz ra valakit arra, h referencia nelkuli emberkenek 10ft-ot is utaljon
Csinalhatnak a modik barmit, ezt mar bukta, vagy evek mulva majd lat belole valamit jobbik esetbenSzerk:
Es a legjobb, amelyik telekurtoli a vilagot, h netrol senki ne vasaroljon mert @@&$-+##+! Meg sem fogalmazodik benne, h esetleg o volt meggondolatlan -
Chaser
legenda
Nalunk is, de masodjara mar atengedtek ( : a gyerekek nagy %-a sajnos sem irni, sem olvasni nem tanult meg, ma meg mar ha minden igaz alsoban buktatni sem lehet, vagy osztalyozni
Szerk:
En ecco' azert kaptam feketet, mert a tanar szerint firkaltam oran, pesig csak betuket probaltam rajzolni mert untam magam, olyanokat tanitott amiket mar ovis koromban tudtam :d no par honappal kesobb rajott kivel dolga ( : -
Chaser
legenda
Sajnos nem, sok osztalytarsam volt aki meg mindig altalanos iskolai padban csucsulne ha mukodne az oktatas
erettsegire is engedtek olyanokat, akik egyszeruen nem tudtak irni, volt egy teljesen ertelmes srac, de helyesen irni az nem ment neki, mondjuk erettsegin ot speciel meghuztak emiatt, de utana atment, ha a tanarai nem engedekenyek altalanos iskolanal tovabb nem jutott volna
-
Gyuri27
félisten
Az olyan holmiért amit cég és nem természetes személy azaz nem fogyasztó vett (így nem vonatkozik rá a fogyvéd törvény) az erősen 50%-ról indul nálam (proci, ram). Ahol nagyobb az elhalás veszélye: lap, vga meg negyed ár kb.
Fogyasztóként se mindig zökkenőmentes a jótállás érvényesítése.
Céges vásárlóként meg egy igazi kalandtúra. Mint ha a szép időkben a hős 15a-b-be kolbászoltál volna sötétedés után.Nyilván sok mindentől függ mennyi az annyi. De mondjuk rendes kádertől fél éves cucc 50k-ig alsó hangon -20-25%-nál kezdek gondolkozni, hogy ez jó vétel.
Nimandoktól ebben a kategóriában a -10-15% nem jó ajánlat szerintem. -
mpo
veterán
Én próbáltam finoman megfogalmazni ugyanezt.
-----------
- Sok évvel ezelőtt a harmadikon lakó öregasszony vasárnap délelőtt becsöngetett, hogy 10-kor a pax tv-n kezdődik a mise.
- Valami barom beengedi őket a lépcsőházba és hittérítő lapokkal zaklatnak.
- A múltkor az utcán állított meg két jól öltözött öregasszony ugyanezért.Már megvan a szabvány válaszom ilyen esetekre:
Én jártam iskolába. Tanulni kellene. -
Astroboy
őstag
Ezt elbaltáztad, fejsze lesz az.
De ezen ne vesszünk össze karácsonykor, mert még a végén előkerül a szekerce... -
pikszel
addikt
-
Cs1csó
titán
Pont hogy leáldozóban, de hangsúlyozom ha nekem az áramszámla egész nap futó géppel mondjuk 300Ft és kapok tisztán 1000 forintot akkor 700Ft haszont realizálok, ez úgymond fedezi az amortizációt stb.
DE ha a fizetés nagyon elcsúszva van úgy nagy a kockázat. Mondjuk befuccsol és ráment egy hónap amit nem fizetnek ki az 9000 forint.
Mondjuk FIX ip címmel üzemeltetnék egy szervert valakinek a költségem mondjuk havi 6 ezer és a gép elvan a sarokban (eszi az áramot és fog némi sávszélt ) de az illetőtől kapok 9 ezret akkor tiszta haszon - persze a gépet ő hozza.
-
Cs1csó
titán
Na igen erről nem is beszéltünk. Volt egy ház a környékünkön amire vagy 15 évig ki volt téve hogy eladó. Gondolom ért x milliót de x+40%-ért árulta.
Gondolom ahol most élsz és tegyük fel szeretsz is nem akarnál költözni de ha valaki odajönne hogy 2x annyit ad érte akkor elgondolkodnál, de 2x annyiért meghirdetni már merész.TaaT
Ez megint ízlés dolga, nekem most buta telefonom van és bazira nem érdekel már ütöm vágom de ha lesz egy okostelóm akkor már első pillanattól üvegfóliával használnám és amint nagyon karcos, vagy akár törött lenne a fólia én cserélném és egy fillért sem adnék olyan telóért - max ha kijelzőcsere árával olcsóbban adják - amin repedés stb. van.
-
Depression
veterán
Ezzel nem teljesen értek egyet. Nekem az úgymond írástudatlan ismerőseim jobban vigyáznak az autójukra, mert szeretik, és a kincsük, mint azok, akik évente vehetnek egy újat. Sőt, az én saját céges autómat sem ajánlanám senkinek, pedig tudok szépen is fogalmazni. Egyszerűen nem érdekelnek a kocsik, vannak sokkal fontosabb dolgaim.
Pedig végig márkaszervízben volt szervízelve, 3 évesen van benne 200k km. Ismerem a hibáit, pl. 20 éves kocsinál sem fordulna elő, hogy nyáron akadozik a biztonsági öv, konkrétan be se lehet húzni.Szóval én mindenképp úgy vennék kocsit, hogy autós találkozón keresném meg azt, amit szeretnék venni, és ott személyesen beszélnék a tulajjal. Nem érdekel az, hogy hogyan ír, csak az, hogy mennyire büszke a kocsijára.
-
Chaser
legenda
és ugyan mért nem lehet? mert a 90-95% széthajtja, attól nem feltétlen mindenki, simán lehet egy idősebb párnak akik havonta egyszer elmennek valahova, de bárkinek _is_ ( : lehet aki nem sokat használja, ladát is vett egyik ismerős 20e km-rel anno, amikor már bőven 150e körüliek mentek, és nem volt buherálva az óra
-
szebe
addikt
Számomra lényegtelen, hogy iOS vagy droid, mindkettőn az első dolgom volt kikapcsolni a rásegítést. T9 anno hasznos volt, de qwerty-n valahogy egyiknek sem sikerült kitalálnia, hogy mit szeretnék írni
(#43234) cbmfan
Néha már-már kellemetlenül érzem magam, hogy figyelek a helyesírásomra. Fórumokon, munkahelyen, tesznek magasról az egészre. Ha szólsz, te vagy a bunkó... -
Astroboy
őstag
-
törölt tag
Nem kizárt. De mondtam már, hogy nálunk ilyen a helyi faliújság:
Saját fotó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest