- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Dr. Romano #78911 üzenetére
Sajnos igazad van. Nagyon durva, hogy hibás kártyák is már majdnem többe kerülnek mint féléve hibátlan állapotban.
Mikor nekem kinyiffant a GTX960, megsütöttük és ment még 1,5 napig, azalatt a 1,5 nap alatt is tudtam nagyon jól, hogy én ezt a kártyát már biztosan nem fogom eladni.Trailblazer : 650, 560... Hát igen, ez még akár elírás is lehetne (de nem mindegy ugye) de az, hogy nem működik...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Én ezt értem, de ez nem hibásként volt hirdetve. Működőt szerettem volna a kettes számú gépbe, ami mostanság épült. Ha tovább is adnám (amit passzolok, mert gőzöm sincs, mennyit lehetne "kármenteni" belőle - vélhetően nem érné meg a hirdetgetéssel járó vesződséget), jelezném, hogy nem jó.
-
válasz
Azaz...
-
envagyok
veterán
válasz
Igen.
Kb amennyiért 6-9 hónapja kis szerencsével hibátlant vettél. -
KROK640
nagyúr
válasz
Dr. Romano #62422 üzenetére
Kimásolhattad volna vagy screenshoot
-
TaaT
nagyúr
válasz
Dr. Romano #62431 üzenetére
Szerintem még megvan itthon a 800x600 14" CRT-m, de nem érzek kéztetést hogy kipróbáljam.
-
válasz
Dr. Romano #62431 üzenetére
Hát ha látszik rajta a játék, akkor alkalmas. Látszik rajt az Excel is, meg a film is... grafikai munkára is "alkalmas", mert látszik rajta a rajz, nem?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Dr. Romano #62418 üzenetére
Ezt a bejegyzést eltávolították, vagy nem lehet betölteni.
-
válasz
Dr. Romano #62386 üzenetére
integrált hp p4, az "akkori leg jobb alkatrészekből". hát igen, nehéz idők voltak azok.
-
BiP
nagyúr
válasz
Nagyon durva. Bízom benne, hogy kamu a duma, mert ha ez igaz lenne, valakit nagyon átvágtak a szervizesek
Ez még a 2e Ft-os tesco egér+bill kombó ráköltést sem érte meg. -
KROK640
nagyúr
válasz
Azta, ez de kemény.
Kezdetnek eldicsekszik h valamelyik gyereknek érettségizni is sikerült (amúgy a stílusból ezek régi komcsi szülők lehetnek)Lehet az árát is elírta egy nullával és 5000ft-ra gondolt. Ha már az "integrállt" szót következetesen helytelenül írta le.
Négy gép van elvileg, de csak kettőnek írta le az adatait.
Az "ASSUS" és a "80 wincseszter" (80db?) igazi ritkaság lehet, "flopi" meghajtót találni, ma már kihívás, jól mutatnak a fekete olvasók a fehér házban, az "Ofice írás" pedg egy olyan software amiről szintén nem hallottam, nyilván ritka.
50K ezért a gépért? (mennyi RAM van benne? Hány MHZ-es?) maximum 2003-ban...14"-os monitor 15 ezerért???
1999-ben maximum. Ma már Vietnámi dongban sem ér 15 ezret. Maximum akkor ha hív hogy tüntessem el a szemetét.
A második gépnél is integrált a VGA, tehát nyilván az akkori legjobb alkatrészek... ráadásul HP, tehát szerintem valami levedlett brand gép. Szintén titkos, hogy mennyi RAM van benne? Hány MHZ-es? de legalább az integrált VGA itt is hagy következtetni, hogy valami "áruházi akciós" gép lehetett 16-17 éve.
Ez két gép mindössze. De bocsánatot kér, hogy költött rájuk (nyilván a szervizesek vinnyogtak a röhögéstől közben) pedig csak annyit kellett volna tenni, hogy elviszi leadni valami múzeumnak, vagy hulladékudvarnak.
-
Cs1csó
titán
válasz
KEGYETLEN! Amúgy jó lenne szólni neki, hogy ha ezeket csak úgy kiteszi az utcára megbüntetik vagy 50 ezer forintra mert ez veszélyes hulladéknak minősül. Csaxólok.Ez 10 éve is gyenge gép volt már.
-
tbalint3
tag
válasz
Most mit nem lehet ezen érteni? Ezen "professionális" win7 van!! Nem csak holmi hétköznapi win7. Na, ezért ennyi az ára.
Meg különben is van új billentyűzet és egér is hozzá! Alkalmi vétel.
Sőt az egyik pulya ennek segiccségéve' éreccségiződött is! Nahát kíremszípen! -
koko52
nagyúr
válasz
Film nézéshez lejátszó program. Na így már simán megéri. A két gép+monitort ha elhozza, szívesen átveszem ingyaen, mert jövő héten elektronikai hulladék gyűjtés lesz az oviban.
Bocs! Költöttem rá! Milyen megható, mint az előzmény sztori.Mondjuk inkább nyelvtan órákra költött volna.
Vajon mit cserélhettek neki egy szervizben? 230V-os kábelt? -
koby11h
őstag
válasz
Ez nagyon kemény! Az ilyen vajon mit szív??? Vagy hibernálva volt az elmúlt 13-14 évben?
-
Vangelis
félisten
válasz
Dr. Romano #48972 üzenetére
kaphatnának.. letöltendőt
-
Astroboy
őstag
válasz
Dr. Romano #48964 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
Dr. Romano #48962 üzenetére
Putr-in hybrid?
-
Syl
nagyúr
válasz
Dr. Romano #48959 üzenetére
De zöld rendszám nem jár érte
-
Wesder
titán
válasz
Dr. Romano #48939 üzenetére
Elképzelhető hogy a kölcsön cigi okozta a tűzkàrt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #42245 üzenetére
A humort értékeltem, ennyi az egész.
Ha komolyan vettem volna, azt is szóvá tettem volna, hogy nem javoll, hanem jawohl.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #42243 üzenetére
Nem SS, hanem GN, mint grammar nazi. Megjegyzendő, nem annak kell szégyellnie magát, aki GN, hanem annak, aki úgy jön ki az általános suliból, hogy nem tud helyesen írni.
Hozzátenném, azokat a tanárokat is hibásnak tartom, akik az ilyeneket nem buktatták meg még az alsó tagozatban. -
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #39969 üzenetére
Nono, a +6 voltot a Tsa adta hozzá.
-
seniman
veterán
válasz
Dr. Romano #39037 üzenetére
1080 magasságában nem gyenge.
-
seniman
veterán
válasz
Dr. Romano #38950 üzenetére
De ha megveszed az egész villamost,nem kell a sok tapló utas társaságát elviselned.
-
Astroboy
őstag
válasz
Dr. Romano #38950 üzenetére
Pedig 20 év bérletezés után úgy érzem, minimum egy metró járna...
-
Silεncε
őstag
válasz
Dr. Romano #38648 üzenetére
Jön-megy-megáll? Különben nem érdekel...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tehermentes, azaz terhes mentes? Idősebb beszámítás van (nem dohányzó)?
-
Zolás
addikt
válasz
Garázsban tartott?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. Romano #25557 üzenetére
Vidmaaaan. \o/
Lehet aláírta, és azért ennyi, amennyi. De hogy ennyitől már UHD 4K képes legyen??!44négy
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Dr. Romano #6495 üzenetére
WhereSuckORR mérő
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Dr. Romano #6497 üzenetére
Fájna a te fogad egy ilyen pakkra.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #6495 üzenetére
Hát ez nagyon igzbogz.
-
zolee5016
őstag
válasz
Dr. Romano #1788 üzenetére
Talán elég indok egy kishitű társaságban ,hogy ŐŐŐŐ legyen a
-
válasz
Dr. Romano #1180 üzenetére
Van rá elfogadható indok, igen.
Pl. ha csúnya nem akarja berakni a lakásába, átépítéshez nem ért, stb.
De ez itt ritka.
Másfelől vannak indokolt esetek is, de ez nálam nem teljesen az, ugyanúgy mint nem kérek képet egy régi P3-ról 2000-ért, vagy egy DVD-ről, esetleg ramról, prociról.
Jelen esetben, amikor szerintem igen korrekt az ár, nem lehet elvárni egy drága házat ebben az árban.
Kb. olyan ez, mint amikor vesznek egy autót, és azt nézik, milyen rádió van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest