-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KROK640
nagyúr
"hazafelé menet, a kisboltban kapsz dobozokat'"
Na nálunk ez nem menne. A kisboltnak van egy "dobozos" embere, aki a hét mind a hét napján jön egy utánfutó méretű egy kerekes szekérrel (nem tudom mi a hivatalos neve) és belepakolja az összes dobozt, de még az ázottat is.
Múltkor akartam tőle kérn egy kisméretű dobozt, erre rendesen árat mondott rá! (amit ő ingyen szedett össze 2 perccel előtte)
Hogy ez most ezzel fűt, vagy valami madárnak eladja azt nem tudom, de nagyon rajta van! -
-
-
-
Na jó, de ezek nem kötelezőek
Meg ha az ember nem kint a pusztában lakik, akkor azért szokott kimenni, akár pár naponta. (Sőt, ha ott lakik, akkor kell is postáznia, ha ad-vesz.)
Én 2012 körül voltam pár hónapot HO-ban, meg mostanában már lehet lenni itthon heti pár napot. De ezen kívül mindig bejártam.Boltba, stb. kell menni. Ilyesmik. -
Első módszer
De amúgy is kell mászkálni a városban, szóval mindegy, hogy honnan hazafele menet.
@Hintalow : Egy 53m2 székletfehérváriban sincs több. Nincs is több köbméter dobozom. Egymásba vannak rakva
Butapesten könnyű eladni dolgokat. Pécs hardcore volt, alig vittek valamit helyben. Kisvárosban meg vagy lőve.ON :
Vatera hírlevél :
"Ha eladóként utánvéttel küldted a terméket, de vásárlód nem vette azt át, akkor is igényelhetsz kompenzációt a kifizetett szállítási/visszaszállítási díj miatt keletkezett plusz költségedre." -
KROK640
nagyúr
Sajnos ettől én is tartok. (Egyébként már akkor megmondtam, hogy ebből baj lesz mikor pár éve megkezdődött az, hogy minden telefongyártó féléventer újabb seléfie telefont adott ki, amikről világos volt, hogy 1 éven belül a kutyának sem kellenek majd, olyan elavultak lesznek).
CPU árak? már most! 47000ft-ért vettem a 10400F-et, és a múltkor ugyanez a proci volt 74 ezer is, de jelenleg is 61-2 ezer ft-okért adják. De most a 10100-as is 52 ezer.
De valószínűleg az alaplapok és a többi sem ússza meg a drágulást
-
szebe
addikt
"Vicces" hallani, hogyha valami olyan extrát kérsz a kocsiba, akkor az mennyivel meg tudja dobni a szállíthatóságot egyes gyártóknál.
Pl vezetéknélküli töltő instant +1 év, de az ülésfűtés is hónapokat dob rá.
A Suzuki meg asszem nekiállna fejegység nélkül szállítani a kocsikat. -
Nem, a LineageOS az kb. a szűz Android
Csak sajnos alig van már valamire. (Régen ezt Cyanogenmod-nak hívták, de már sok éve csak a közösségi fejlesztés működik, úgy meg nem sok mindenre van eregiájuk. Hozzáteszem, ez az official Lineage, a nem official buildek kb. ugyanannyit érnek, mint bármilyen Pistike ROM. Az official viszont kb. ugyanolyan, mint akármelyik gyári sw.)
És igen, S2-re is van, de azon már nem alkalmas napi használatra (az S5-ön is elég lassú) Viszont daily/monthly/akármilyen ciklusban van, tehát ennyi időnként frissül, security patchekkel, bugfixekkel is. És OTA frissül, szóval nem kell kókányolni.
Sajnos az S5 nálam már csak fejlesztéshez van, mert erre van legújabb Android, mellette van még régebbi telefon 7-essel/Line 14-gyel.)
@Syl : Az AOSP is kb. a vanilla, csak másik ág, tehát nem egyik a másikból lett, hanem a Google által kiadott droidból. Na az még kevesebb eszközre van
Vanilla droidot meg tölthetsz le magad is, lefordíthatod, ráfaraghatod a telefonra -
KROK640
nagyúr
Én is dolgoztam pár ilyesmi helyen, és igen kb így megy ez.
Anno én is rászoktam, hogy reggel 9-9:10-re beérünk, akkor a reggeli tea, közben hírek olvasása, trónolás, az előző esti barátokközt megtekintése, és ezután a munka felvétele, de szigorúan csak ebédidőig ami kb 1,5 óra volt, de közben ját egy cigiszünet minimum, ha nem kettő...
Egy időben péntekenként én is 3-ra értem haza, úgy, hogy Posta és bevásárlás is megvolt (1 óra volt a hazaút) holott 4-ig dolgoztam papíron...
De mondjuk egyszerűen nem volt értelem péntek délután bent ülni, 12:30, 13:00 körül egyszerűen megállt az élet, és nem volt tovább semmi. (az első pár hónapban végig maradtam, sokszor egyedül az épületben) -
Ciccuka
veterán
Volt Casio karóra amiben beépített játék volt és volt olyan walkman, ami egyben volt építve egy kvarcjátékkal (valamikor 90-as évek elején).
-
megott
aktív tag
12évig nyomtam szintén Kincstárnál, igaz nem főváros. A legszebb az volt, amikor az akkori, ottani vezetőm, minden nap 13:30-kor elaludt egy jó órácskára az asztalánál, a székében. A lóvé nem volt jó (br235k)pláne az elvégzett meló tekintetében (mindent is), eljöttem öt éve, multikultihoz többszörös bérért.
-
Paff. Az külön szép, hogy sosem volt gyártói support.
A fene akar ezért a szintért pluszban fizetni, nekem csak egy jó LCD panel kell TV méretben, meg egy képfeldolgozó áramkör...@_ham és @csicsó : LED sor csere.
De a hirdetés pricelessBagóért öreg laptop hirdetés :
Zoltán
Ez még megvan?
You sent
Hello, Igen. (Változni fog a konfig, de olcsóbb lesz.)
Zoltán
Meg van bicikli
You sent
Elnézést, nem értem.
Zoltán
Csak kérdeztem bicikli van
You sent
Nincs, sosem árultam biciklit. -
-
-
-
opr
nagyúr
En azota vagyok ennyire eros velemennyel a dologrol, miota megtapasztaltam, hogy a formalitas hianya Angliaban mekkora elony olyan kommunikacional, ahol nagyobb a korkulonbseg. Egyszeruen hianyzott az a hatalmas szakadek, amit Magyarorszagon tapasztaltam a nalam x evvel idosebb/fiatalabbak es magam kozott.
-
opr
nagyúr
Amugy szigoruan maganvelemeny, de ez a magazodas ez a Magyar nyelv rakfeneje, legmelyebb bugyra, amit tuzzel-vassal irtani kene. Borzalmas es konkretan artalmas.
Plane, hogy elvileg az az "udvarias" forma, de ha oszinte vagyok, szerintem annak az aranya, hogy hanyszor volt valaki velem szembe bunko taposnivalo alpari paraszt magazodva es hanyszor tortent ugyanez tegezodve, szerintem olyan 99:1 jonne ki a vegere, es nem a magazodas nyerne. Borzasztoan utalom, haszna semmi azt kiveve, hogy alapbol tavolsagot jelkepez es jelez ket ember kozott, mar akkor amikor a koszones tortenik. Tarsadalmilag hatranyos az egesz borzalom.
-
-
parandroid
félisten
Ja, ez a német ebay kleinanzeigen is így megy. Mindegy, mit teszek fel, naponta 3 delikvens rámír, hogy "megvan még?". Ja, egynapos hirdetés, sanszos, hogy meglesz az még. Amúgy ha eladnám, levenném. Ha válaszolok, akkor soha többet nem hallok a kérdezőről. Már azon is gondolkoztam, hogy ezek valami botok a hirdetési rendszerben, hogy ne felejtse fent senki fölöslegesen a hirdetését.
p
-
-
KROK640
nagyúr
Nekem az egyik kollégám Gyula köszönt minden haverjának már a 2000-es évek közepén "Szia uram!"-al. Szerintem egyedi és valahol megtisztelő is volt.
A meme gondolom onnan jött, hogy az az alacsony dagadt type-c valahol valami videóban ugyanezt használhatta majd "alakított" valamit.
Gondolom innen indult az, hogy meme lett ebből a beszólásból és hozzá társult az a bizonyos arc.
Sajnos pontosabb eredetét én sem ismerem -
-
-
-
-
koby11h
őstag
Vidéki város, külső kerület, utolsó utca... Édesanyám háza, Édesapám halálakor 11-re becsülték. Most fél éve 16-ra. Nem egyetlen az utcában. Pedig gáz+vegyes tüzelés, külön fürdőszoba, wc, kis kert, rendben tartva, nem fúj áta rajta a szél, nem ázik be. Igaz nincs műanyag ablak, rezsi kicsit drága, meg fa a garázs kapu, de lakható 4 főnek simán. Nem muszáj 70-80 misiért házat venni, főleg ha nem telik rá
-
Erre a siri csak kiirná hogy system error ,overload , services off , és egy csippanás után felgyújtaná a telefont .
Amúgy nem értem , hogy miért ne használják a hang alapú gépelést . Bár lehet , hogy az a funkció , szolgáltatás a harmadik szó után fatal error hibával leáll 😂.
Győzike a fenti idézethez képest már - már Grétsy László. -
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged