- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
#90088192 #79278 üzenetére
Amikor Angliában vezettem és hazalátogattam, balkormányos autóban az első mozdulatom mindig az volt, hogy bevertem a kezem a bal oldali ajtóba.
A harmadik hazalátogatásnál már szándékosan odaütöttem a kezem, hogy az agyam hamarabb helyretegye, hogy hol is van. Persze vissza Angliában ugyanez a jobb kezemmel. -
-
Cs1csó
titán
válasz
#90088192 #79233 üzenetére
Én a 90-es évek közepén a "Hajdú Apró" lapozgatása közben sem tapasztaltam problémát, de ezt már kifejtettem, anno komoly macera volt egy hirdetés feladása, el kellett menni az újságoshoz ott PÉNZÉRT venni egy Hajdú Aprót annak a hátulján volt egy kivágható hirdetésfeladó kivágható kis rész oda beírtad a hirdetésed szövegét aztán leadtad már nem tudom hol lehetett talán újságárusnál vagy lottózóban passz.
Aztán ez ugye megjelent egy héttel később. Tehát ebben volt munka, idő, és pénz is.
Ma ha van egy fényképezésre képes okostelefonod és neted - ami akár egy pláza ingyen nete is lehet - akkor lefotózod - jobb esetben - amit fel akarsz tenni majd a szokásos oldalakon jellemzőn ingyen is fel lehet tenni. Ezt az egészet akár otthonról anélkül intézheted, hogy fel kellene állnod a fotelből, vagy pénzt kellene költeni. -
-
válasz
#90088192 #78981 üzenetére
Ja, csak kevesen szedik ki az infraszűrőt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest