- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gyuri27
félisten
[link] olyan a szemed mint a sasé. Jaja olyan csipás.
De kétséged ne legyen. Ha nem is irok azért olvasom amit itt összehordtok. Mert nem dolgoztok és ráértek fosni a hülyeséget.Más: 500-1000gb hdd 3500-4000-5000ft.
160-200-250-320 hdd 2000-2500-3000ft.
Azért ez nekem magas.
-
-
törölt tag
Próbáltam kultúrálni...
ráadás: régi de mindig jó -
cbmfan
senior tag
hasonló volt velem is pár éve hahu-n cigó felrakta merdzsóját és sikerült az én számomat megadnia. sokadiktól végre megtudtam hirdetés azonosítóját (azt sem értették, hogy mit akarok jobb esetben, vagy én voltam a köcsög mert cigánynak nem akarom eladni). hívtam üfsz-t, visszahívás után törölték hirdetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged