- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trailblazer
veterán
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
Top cat #108019 üzenetére
Kár kiemelni, hogy ebben az országban, hiszen máshol sem jobb.
Csak egy példa: Oregon: students don’t need to prove mastery of reading, writing or math to graduateÚgy érettségizni, hogy nem kell tudnod írni, olvasni, számolni...
-
-
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Top cat #104796 üzenetére
A jóöreg Mercury.
Nekem valahogy úgy volt anno, hogy JNC, Codegen, Mercury, Codegen, így jöttek egymás után egyik évben a tápok (lehet ez a négy együtt másfelet is kibírt, már nem emlékszem pontosan).
De találkoztam tőlük S478-as alaplappal is (jó lassú volt), meg úgy rémlik, gyártottak még ezt-azt.#104799 cidalain : és mennyi ilyen volt. Magam is sokáig ilyen voltam, a táp, ház, alaplap mindegy...
vagy amikor rájött átlag Pistike, hogy a nagyon átlagos belépő szintű gépén nem mennek a játékok, de egy erősebb VGA, némi plus RAM, és tuningoljuk már a procit ... és rosszul esett neki, amikor azt mondtam, hogy akkor tápcsere is. -
válasz
Top cat #104796 üzenetére
Volt olyan, hogy a gépem nagy része Mercury volt
A Codegen tápok _annyira_ nem voltak gázok. 2010 körül ahol dolgoztam, több száz darab volt, P4 gépekben, gyárcsarnokban. Amikor megállt a venti benne, akkor megsültek a pufferkondenzátorok, és kondi+venticsere után ment is tovább úgy a 90%-a.
Akkor volt rossz az a cucc, amikor tolták róla a dVGA-s tuningolt P4 meg Core2-ket, a túlterhelést nyilván nem bírta. Ahogy @cidalain mondja.@homerhamm : OK, de a hirdetésbe írt dolgok kb. értelmezhetetlenek.
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Top cat #103185 üzenetére
Nem, ezek szépek voltak, sőt láttam már VW konszerneknél is ilyen utólagos angel eye lámpákat és még azokon is jól néz ki, ezt jól eltalálta a BMW.
[link] Erre gondoltam, hogy ronda. Persze mindenkinek más tetszik, de először mikor megláttam nem akartam elhinni, hogy gyári, teljes mértékben fogadni mertem volna hogy ez egy utólagos Wishes lökös és lámpaszett.
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
Top cat #102478 üzenetére
Szerintem nem.
Ingatlan árak is csúsznak, új autó árak is most folyamatosan esnek, vaj is kb mint a nagy áremelkedés előtt.
Mivel a hardver nem létszükséglet, ezért letérdelt rendesen.
De karácsonykor sokan kapnak plusz pénzt, bónuszt, és lesz kereslet Tope féle Gamer pc-kre. -
-
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
Top cat #102234 üzenetére
bakker egyébként beszarás, ha nem velem esik meg el se hiszem. van penny kártyám, ilyen hűséges cucc, pontgyűjtögetős, hogy olcsóbb legyen a plüssbiszbasz a gyerekeknek. egyszer beugrottam vettem pár dolgot, pénztárnál lepittyegik, aztán azt mondja a néni, hogy nyertem. mondom mit? 50% kedvezmény a vételárból. bakker a többi kasszást is odahívták, hogy ilyet még nem is láttak, azt se tudták, hogy van ilyen. persze ezesetben 3-4000 Forintért vásároltam csak, szóval olyan marha jól nem jártam. ez még az infláció, és covid előtti időkben volt, szóval nemcsak 1 kenyeret vettem.
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #102236 üzenetére
Ha a F.bookot nézzük elég sok veréb van (nem értik, ha valaki oda írja, hogy talán nem kellene az ilyet megosztani). Illetve nem szenvedek nyelvtan fétisben, de ebben van egy pár hiba...
"Megmutattam a kertbe ezt a zöldségnek és csak röhögött.
"- és ő persze a levesbe végzi, pedig több esze van.
-
-
Trailblazer
veterán
válasz
Top cat #102009 üzenetére
Erről leginkább ez az esemény ugrik be.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #100808 üzenetére
Ez most volt pár nappal ezelőtt, nem is néztem, kitöröltem a francba. Amúgy egy pdf fájlt kellett volna letölteni, de azt töltse le a jó...
Bár volt már OTP, Raffi, MVM és társai, illetve volt olyan is, ami megtévesztésig hasonlított az eredeti levélre/oldalra, csak ugye az a fránya email cím, meg egy két finomabb helyesírási hiba gyanús volt.
Bár a másik kedvencem, hogy nyertél egy ájfón huszonnyolcezrest, csak a 25 eurós szállítási költséget fizesd ki (és természetesen a bankkártyádat fényképezd le mindkét oldalról), és felhív az illető, hogy mekkora deal ez már neki, hogy nyert, persze a hülyék futamán biztos... -
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #100806 üzenetére
Nekem múltkor POLICE.HU és valami gmail.com-os email címmel küldtek valamit, hogy 48 órám van a válaszadásra (azt ugyan várhatják...), illetve nincs olyan dolog a freemail-es levelezőben, amit eddig nem nyertem volna meg
A másik kedvencem, amikor a telefonra jön valami SMS (az alapvetően a SPAM-be rakja), ráadásul olyan banktól, aminek nem is szeretnék az ügyfele lenni.
Természetesen ez nem a fő email címem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest