- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Itt volna az idő a komoly innovációra. Hogy mire is gondolok? Pl.: Kettő darab mini, persze már retina felbontással. Amiket állítva összecsatolhatsz, persze sziklaszilárdan egybeolvadnak, mintha csak így teremtették volna meg őket. S már egy gépként viselkednek. Továbbmegyek: A Mini a keskeny kávái miatt ezeken a széleken nem veszi parancsnak az ujjak nyomását. Csapjuk le s érjen faltól-falig a kijelző! Így "korlátlan" iPad-et csatolhatnánk" össze. Pl.: Hazaér a család apraja-nagyja, meg a spanok, szomszédok, mindenki fölagattja a fali konzolra az iPadjét, ami így kiad egy közepes méretű mozivásznat. Máris indulhat a csúcsmozi! Na jó?
-
ii77
tag
válasz
hengelhof #2021 üzenetére
Nem kidudorodás
, inkább "színátütődés" a vékony fedőanyag miatt lehet. A sötét szinűeknél szerintem kicsi az esélye. E-mail-t írtam a budaörsi MM-nek, csatolva a fotókat. Válaszul jött: "Kérem, a terméket minden tartozékával, illetve a vásárlást igazoló eredeti bizonylattal hozza be áruházunk vevőszolgálatára, a reklamáció rendezése végett. Várjuk áruházunkban!". (Úgy visszaraktam a dobozába, mintha most vennék le a polcról, még a tisztítókendőcskét is visszaadtam origináltan.) A vevőszolgálatra vittem, rácsörögtek a vezetőjükre. Közölte velük, h visszavétel. Kaptam róla papírt, majd irány az egyik pénztár, ahol MM ajándékkártyára tetettem a 19.990 Ft-ot. Ez minden MM és akkor még Saturnban 5 éven át érvényes. Azóta ezzel fizettem a Mammut Saturnban egy átlátszó Griffin OutFit-ért. Így újra van hátlapvédelem az iPad3-mon.
-
ii77
tag
válasz
hengelhof #2017 üzenetére
Nem tudom olvastad-e ezt a hozzászólásom: [link] Szerintem azért elég ellenálló a frontüvege. De természetesen én is nagy becsben tartom, nincs más, oda kell figyelni, hova teszed és időnként letisztogatni a covert. Ezért is gondolkodom a bőr smart coveren. Hosszútávon is időtállóbb, tisztíthatóbb.
-
ii77
tag
Pont ezen agyalok, volna is kérdésem: -Poliuretán vagy bőr smart cover? (Megnéztem s azt írja a magyar store, h kompatibilis a 4.gen-nel is. Fontos, ha váltok a 3-ról 4-re, mert nagyon filózom rajta.
Csak nem kívánok iPad nélkül maradni és van még jó kis vásárlási utalványom, amire a 3.gen. iPad-em is vettem, így lehet hogy kivárom, míg megjelenik pl. az említett üzletekben is a wifi + cellular modell is. Ez úgy látom csak november végére várható.
)
-
ii77
tag
válasz
Ragnar95 #1633 üzenetére
Hasonlóan érzek iPad 3 tulajként mint te. Ugyanakkor az iPhone 5-től kapott proci és a Lightning konnektor miatt is (aki tervezi, h iPhone 5 vagy újabb Apple telefont vesz a jövőben), valamint a keynote-láz
után úgy vélekedem, hogy le kell cserélnem az iPad 3-am 4-re. Bízom benne, hogy kis pénzveszteség árán sikerül, főleg hogy iPad 4-ből is 64GB-os Wifi+4G érdekel.
-
ii77
tag
Igazán nincs mit. Írtam MM-nek, pozitív választ kaptam. Bízom benne, h visszaveszik és például levásárolhatom náluk bármire. Ez volna a legjobb. Mikor április elején megvettem a 3.gen-ós iPad-em, annyira gyér volt még a választék, hogy félig-meddig a kényszerűség vitt rá e vételre. Már akkor is jobban szerettem volna egy áttetsző hátlapot, ami smartcover kompatibilis. Az általad linkeltek közül a Speck-féle SmartShell for iPad szimpatikus: -található a hátán is mágnes, ottartva a hátrahajtott fedlapot.
A Moshi VersaCover-nél nekem hiányozna a tipikus hosszanti 3-as tagoltság, így összehajtva lehet egy kis háromszögalakra formálni, mely a legalacsonyabb és általában, számomra a legjobb dőlésszöget adja. Az Ozaki iCoat Slim-Y-ból kiindulva a többi, magasabb pozíciójú hajtás sokkal puhább alátámasztást ad a gépnek, ritkán és általában csak videónézésnél használtam.
Nem utolsósorban sokkal szabadabban variálhatod színben s tudásban az elő- és hátlapokat. Ahogy látom, sok felhasználónál sérül meg a tablet sarka, ezért is érdemes a széleinél is védett hátlapot venni. Apple smartcoverjei közül a bőrből készültek szimpatikusabbak (meg úgy általában is, mivel a bőráruknak több jó tulajdonsága is van), de ezek árát meg is kérik. Majd meglátom, melyik lesz a befutó. -
ii77
tag
Szia,
én ez év áprilisától használom a sima Ozaki iCoat slim Y-om fehér színben iPad 3-hoz. A sim-kártyám pakolgatása végett ki-be rakosgatom, ám egyenlőre ez sem okoz problémát a toknak. A fedlap "ypszilon" hajthatósága rendkívül sokoldalúvá teszi. (Bár azthiszem láttam azóta pár másik gyártótól is hasonlót. Valszeg időközben licenszelték Ozakiéktól.) Amiatt is erősen ajánlott, hogy védi a tablet sarkait is, de minden gombhoz és csatlakozóhoz hozzáférést enged, mintha csak csupaszon használnád. Kettő negatívummal találkoztam: 1: -Ha kézben kívánod fogni és teljesen a hátlapra hajtod a mágneses fedlapot, a hátlapon nincs ellenpárja, így oda kell fognod. Különben lifeg. 2: -Pár hónap után láthatóvá váltak a fedlapomon az integrált mágnesek. Az én esztétikai érzékemnek ez már csúnya. Mert közel 20.000Ft-ért többet várok. Ha megtalálom a MM-os blokkját, megpróbálom visszavetetni velük. Itt egy sk.fotó a csúnyaságról: -
ii77
tag
válasz
Daniel Alves #1418 üzenetére
Jó-jó, de ilyenből ezer-egy tucat. Ennél barátibb áron. Kikiáltják iPad-hez valónak és hűha...
Ha nem jött át a képekről: Az általam linkelt különlegessége, h nem kell markolnod a táblát. Így esetlegesen nem ejted el, nem verik vagy tépi ki a kezedből az új, önjelölt gazdája. És nem látnak rá annyira, ha közterületen használod. Ráadásul a hátlapi kamerának is csináltak egy kis kukucskát, ha az első zseb zippzárját elhúzod és kissé visszahajtod, mehet is a felvétel.Ha rászánom magam, majd megtudakolom tőlük, hogy pl. egy Griffin Outfit (tehát valami vékony) hátlappal is megfelelően a helyére megy-e az iPad.
-
ii77
tag
Erdoke és akik még jártasak a témában: -Szeretnék jóminőségű, vezetéknélküli billentyűzetet New iPad-emhez. Jelenleg kettő felel meg: -az Apple Bluetooth Keyboard-ja és a Logitech K760. Ez utóbbiról készített videókban, ha jól láttam, van egy dedikált gomb a az iPad képernyőjén használt virtuális gombsor eltüntetésére és előhozására. Vajon ha a fizikai billentyűzeten gépelek, nem ugrik fel a virtuális a monitoron? Ha nem, az volna az igazi, mert nagyobb szerkesztési felület maradna, mint egy "normál" számítógép esetében.
Második kérdésem: Ha a külső klaviatúrán nincs olyan karakter amit szeretnék, muszáj előhívni az iPad gombsorát és ott váltani majd megérinteni a kívánt szimbólumot? Vagy a BT Keyboard-on is van váltási lehetőség? Előre is köszönöm. -
ii77
tag
Éppen táskahiányban szenvedek. Olyasmit keresek amiben az iPad mellett a mindennapi városjáráshoz szükséges kiegészítők is elférnek(tárca, kulccsomó, iPhone, egy-két kábel, pár dokumentum, esetenként könyv, néha még talán folyóirat, stb. ...). Kompakt méretben, elsősorban a fotózásban is elterjedt félvállas, amit könnyebben előre is húz az ember, ugyanakkor háton is masszívan fekszik. Nos, egyet találtam, kiváncsi lennék, van-e valakinek közületek ilyen vagy láttatok-e hasonlót, például kedvezőbb áron.
iBackFlip Somersault -
ii77
tag
válasz
adnoctum18 #643 üzenetére
Akkor én inkább pl. az edigital-t támogatnám.
-
ii77
tag
válasz
opeter87 #581 üzenetére
Köszi. Én is elég hitetlen vagyok, még keresgélek. Lehet még bevárom a Bamboo Stylus Duo-t. Mert jó volna egy ízléses 2:1-ben tollat magammal vinni.
Másik: Nagyon nem akartam tesztelni a karcállóságát, így szombaton megvettem az Ozaki iCoat-Sling-Y -t rá. Nem csalódtam, valóban jól tartja a plusz hajtási lehetőséggel az iPad-et.Ha szélesedik a hozzávaló tokok köre, majd újra körülnézek. Mert valami mappásabbat szeretnék, amibe pl. pár papírfecni is elfér, + belső tolltartó, ilyesmi.
-
ii77
tag
Szeretném rajztáblaként is használni az iPad-et. Kettő-az-egyben megoldást keresek: golyóstollat is tartalmazzon. Eddig a LunaTik Touch Pen Alloy tetszik. Nektek van már tapasztalatotok / használtok hozzá valamilyen tollat?
-
ii77
tag
Mint első iPad(3.gen) nyúzó 04.05. estéje óta: -Én is épp' hogy csak a feléig húztam a fényerőt + auto.. Max-ra majd akkor teszem, ha Bruce Willis-nek jelzek, h hol a leszállópálya.
Nagyon erős a led-háttérvilágítása, elképzelni sem tudom, h normál használat mellett feljebb tornásszam. Kivéve áramszünet esetén, állólámpa helyett.
Komolyságra vissza: -Előrelépésnek tekintem, mert: ilyen kijelzőt, ezen hardverekkel, ilyen látványt és használhatóságot egy csokorba szedve, most a csúcs a szememben. Igen és egyenlőre nem látom hova tovább hardveres szempontból. De majd Cupertino-ból a köv.generációval újra letaglóznak. Szoftveresen kicsit több szabadságot, ennyi. -
ii77
tag
válasz
Gergőke88 #330 üzenetére
Szia Gergő,
azóta ellátogattál már a M.Marktba? És melyikbe tettek erre ígéretet, mert én is mennék-vennék, ha feltöltötték a készletüket. Köszönöm. (Van jó kis vásárlási utalványom, azért venném náluk, különben nem nagyon görcsölnék velük.)
Egyenlőre az Ozaki-féle iCoat-Slim-Y és annak "+" -os variánsa tetszik(weblapjuk alapján). Ha mégsem, mindenképp' Smart Cover-es fedlapot szeretnék: nem koptatom a képernyőzár gombot, védem a kijelzőt, könnyen hordható állványt kapok a pénzemért. Szerintem. -
ii77
tag
válasz
opeter87 #502 üzenetére
Ma du. 5-kor el pattant bennem egy húr s Gyorsan megvettem a kiszemelt fehér wifi+4g 64GB-os verziót. Hisz egyszer élünk!
Már e kicsikéről írok. Kész vagyok, állati lett: a külcsíny is, de az animációk és az egész gördülékenysége. Kivi leszek, ha jól telepakolom akkor is ilyen marad-e.
-
ii77
tag
válasz
fordfairlane #493 üzenetére
Én nem hasonlítgattam össze őket. Ha rendelkeznék egy iPad 2-vel, csakis sok felesleges pénzmag esetén váltanék(a kijelző és kamera miatt). De nincs és mivel szeretném sokat olvasásra is használni, most a 3.gen-t választom.
-
ii77
tag
Sziasztok,
kezemügyébe került egy új iPad. Ez a kijelző rögötn magával is ragadott. Most volna is rá anyagi lehetőségem, h magaménak tudhassak egyet. 4G-et szeretnék. Nehéz, de szeretnék higgattan dönteni: 32 v 64 GB-os? Abszolút mindenre szeretném használni: sok saját fotó/videó (ezek szerkesztése), filmek, zenetár, megannyi magazin és könyv, zeneírás vmint pár szép játék és hasznos appok. Elégséges lehet erre a 32GB? Főleg a zeneírásnál félek , h a virtuális hangszerek és a szerkesztett művek hamar felemésztik a tárhelyet. Segítségetek előre is köszönöm. István.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged