- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
-
Zanik
addikt
-
Ragnar95
félisten
Nekem van Apple Wireless billem, bár én géphez használom, de próbáltam már iPaddel is, sőt most kipróbáltam direkt az általad említett funkciókat és a párosítás az kb 10mp, egyből megtalálja a billentyűzetet az iPad, majd csak lekell nyomni pár billentyűt, amelyeket az iPad mond és ezután már írhatsz is a fizikai billentyűzeten.
Ha a billentyűzetre kapcsolódott az iPad, onnantól fel se jön a virtuális billentyűzet, tehát a teljes képernyőt látod és rendesen a fizikai billen tudsz gépelni. Minden speciális karaktert be tudsz írni a billentyűzettel, mivel ez egy rendes gépes billentyűzet, csak ha windowst használsz, akkor meg kell szoknod, hogy ennek Maces kiosztása van, ahol kb az összes speciális karakter máshol található meg, mint a windowsosokon. -
Daniel Alves
őstag
-
SentryGun
aktív tag
-
Snakekiller
csendes tag
Ez sajnos nem a lejátszóprogramon múlik, tudtommal. Az Apple egyszerűen nem enged az appoknak hozzáférni a hardveres gyorsításhoz a nem gyárilag támogatott formátumoknál (még akkor is ha az mkv csak egy container igazából), a szoftveres dekódolás meg ennyit tud. Ha mindenképp HD filmeket akarsz nézni, át kell muxolnod pl. mp4-be, vagy jailbreakelned kell a kütyüt.
-
opeter87
senior tag
Én ilyet használok, igaz iPad2-re.
Szerintem úgy nem lehet használni egy ilyen "tollat", ahogy azt a linkelt cég oldalán található videóban teszik.#580 alba-regia
Mindegyiknek ilyen gömbölyű a vége, egyiknek sem hegyes, mert csak ezeket a típusú "tollakat" tudják érzékelni a kapacitív kijelzők. Amíg rezisztív technológia tudja a pont szerű érintést érzékelni. -
alba-regia
aktív tag
Valami ezer forintos stílust használok iPadhoz, amit a Transformer Prime-hoz rendeltem. Számomra kicsit zavaró, hogy a hegye kicsit nagy és gömbölyű, nem hegyes, de együtt lehet vele élni. Az Általad linkelt tollnak is szerintem ez a hátránya táblagépen használva. A nem pontszerű vég nehezíti a pontos pozicionálást.
Egyébként a Bamboo Paper appal használom.
-
Gergőke88
addikt
Szia!
En a Media Markt Megaparkban voltam.
Voltak mar az uj Ozaki tokok.
Volt olyan is ami kapcsolgatja a kijelzot, es ugy lehet hajtogatni mint a smart covert.
Volt olyan amihez jart toll is, illetve volt olyan is ami nem kapcsolgatja a kijelzot de ven hozza toll is.
En a vegen egy zold smart cover mellett dontottem, es vettem hozza egy szinten zold hatlapot is.
Remelem tudtam segiteni.
Mas:
Ma lett meg az uj Ipadem, 16gb,wifi black. Ipad 1-rol valtottam.
Hat a kijelzo leirhatatlan, a sebesseg szinten.
Wifi gondjaim nincsenek, maxon van a terero pedig kb 10mre vagyokma routertol, az elozo Ipadnek gyengebb volt a vetele. -
opeter87
senior tag
Nekem iPad2-öm van és 16GB-os, sőt iPhoneból is 16 GB-os van. Soha nem éreztem kevésnek.
(iPhoneon van navigció kb. 2GB, iPaden meg sok jó játék Fifa12, RealRacing2, stb.)Szóval szerintem a 32GB-nak elégnek kell lennie, de ha anyagi lehetőségeid engedik, akkor mehet a 64 is, hiszen ez pénztárca függő.
-
fordfairlane
veterán
Ez a kijelző rögötn magával is ragadott. Most volna is rá anyagi lehetőségem, h magaménak tudhassak egyet.
Érdekes. Nekem is alkalmam nyílt összehasonlítani egy iPad2-t az újjal. A kijelzők közti eltérés alig tűnt fel, talán hosszabb szöveges tartalmaknál látszik csak igazán. Viszont azt, hogy kicsit nehezebb, azt azonnal érzékeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged