Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
claire78
senior tag
Van itt olyan aki vásárolt már USA Store-ból? Haza tudnák nekem hozni, csak ki kellene szállíttatnom egy ottani címre. A fizetéssel van gondom, ha jól tudom Paypal nem működik, és USA bankkártya kell hozzá?
-
claire78
senior tag
Decemberben eladni kívánom majd a fekete 16gb-os wifis iPad 3-at, októberben sajna lejárt a garija, de hibátlan karcmentes, smartcover-rel. 7.0.3 van rajta és 14-16 órát bír az akksija végig wifin. Szerintetek mennyiért lehet majd eladni?
-
claire78
senior tag
válasz
sunahunter #3826 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki, és nekem is hasznos lenne.
Azért az ára sem semmi.. :/ -
claire78
senior tag
Most akkor van JB iPad3 6.0.1-re??
[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
-
claire78
senior tag
válasz
hengelhof #3677 üzenetére
Ez engem is érdekelne, kíváncsiság szintjén.
Én is kezdő Apple-ős vagyok
, fájlkezelőt melyiket ajánljátok? SMB kezelés mindenképp kellene bele, és ha lehet két ablakos legyen, mint a Totalcommander.
Illetve, használ vki médialejátszó mellé iPadet? Transmission kezelő program esetleg? Böngészőben nem igazán frissül, és nem tudok torrent fájlt feltölteni, csak képet enged.
JB segít majd ezeken a gondjaimon? -
claire78
senior tag
válasz
Ragnar95 #3469 üzenetére
5.1 volt rajta
hiányzik, már most...
de akkor még ismerkedem vele, lehet még nem ismerem azokat az app-okkal, beállításokat amire nekem szükségem lenne.
Köszönöm a segítséget! és szívesen veszem a továbbiakat is.powerup2: az egy iPhone-os oldal, de gondolom ez egál. regisztráltam, de nem találtam eddig JB 6.0.1-re utaló jeleket. De ezek szerint azért, mert még nincs
De böngészem az oldalt, az infók miatt. Köszi!
-
claire78
senior tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy iPad3-at. Abszolút kezdő apple-ös vagyok, eddig android rendszerben forogtam csak.
Tegnap sikeresen felfrissítettem 6.0.1-re, amit -már rájöttem- nem kellett volna. Ugyanis szeretném jailbreak-elni az eszközt.
Van olyan oldal ahol találok magyar leírást, vagy tudna ebben privátban segíteni vaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Samsung Galaxy Tab A8 3/32GB, Normál, Wi-Fi-s, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.