- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Az új miniről vannak már hivatalos infók pl ,hogy megkapja a retina kijelzőt? Ha jól tudom elvileg októberben lesz egy apple konferencia ahol az ipad mini2-őt illetve az ipad5-öt mutatják be. -
Daniel Alves
őstag
GTA VC tankos küldetést valaki megcsinálta már?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Egyszerű és átfogó leírás van magyar nyelven hogyan tudok videót streamelni az ipaden keresztül?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
alba-regia #2945 üzenetére
Erre jelen esetben én is kíváncsi vagyok!
-
Daniel Alves
őstag
válasz
alba-regia #2422 üzenetére
és ezt hol tudom megtenni?
Mellesleg toltam egy router resetet és minden okés
-
Daniel Alves
őstag
Mitől lehet hogy az otthoni netgear routerre nem engedi fel az ipadet? Minden más kütyü működik!
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Apropó. GTA Vice City mikorra várható?
-
Daniel Alves
őstag
Mondtam már hogy imádom az ipadem?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
ehhez hasonló hibával találkoztatok már? -
Daniel Alves
őstag
Best buy dokkoló az ebayen.
[link] Csak ajánlani tudom főleg ennyi pénzért
Plusz vettem hozzá külön egy 3méteres kábelt is!
-
Daniel Alves
őstag
Próba.
De akkor is frusztráló egy kicsikét a jelenlegi helyzetaddig is egy email az XMS-től
Kedves xy!
Még nem kaptunk semmi információt ezzel kapcsolatban, de ha lesz bármi féle információ ki lesz hírezve az xms.hu-n.
Üdvözlettel:
Lukács Tamás
Apple Sales Professional | Apple Support Professional -
Daniel Alves
őstag
Engem csak az bosszant hogy 1 hónapja vettem a new ipadet és remélem nem akarják egyből "leárazni"
-
Daniel Alves
őstag
Tegnap rendeltem belőle. Ha csak 1-2 alkalommal használnám (mert ennél többet fogom) már akkor megérte
rendeltem még dokkolót +3méteres kábelt is.
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Most az E52-ről szeretnék majd netet megosztani a ipadre ezzel a programmal meglátjuk mi sül ki belőle
-
Daniel Alves
őstag
Ha már mobilnet. E52-ről netet osztanék meg. tegyük fel ha csak FB böngészés lenne a padon napi pár alkalommal akkor mennyi adatforgalommal számolhatok?
Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Ki milyen játékot illetve hasznos programot tol a paden?
-
Daniel Alves
őstag
sorry
-
Daniel Alves
őstag
Egy rendszer visszaállítás megoldotta a problémát :S
Lehetséges olyat csinálni hogy az ipaden tárolt zenékről s készítsen biztonsági másolatot? Sajnos minden elszállt -
Daniel Alves
őstag
Nem tudom miért de valami gond van az app store-ral...lassan illetve be sem tölt ipadről
Esetleg tapasztalja más is a problémát? -
Daniel Alves
őstag
Azt hiszi MacBook Pro? Pedig „csak” egy iPad
Az első pillanatban akár MacBook Prónak is hihetnénk azt az iPadet, amit egy különleges kiegészítővel láttak el.[link]
-
Daniel Alves
őstag
Na akkor megint sajnos a többi topik elég lassan reagál 1-2 dologra ezért inkább ide írok.
Mai nap folyamán nem engedi letölteni az ingyenes programokat az App Storepár nappal ezelőtt mindent beállítottam (bank kártya) és még programokat is sikerült vennem. Ma pedig állandóan billing infóval kapcsolatban dobálja fel az üzeneteket. Beállítok mindent viszont valami nem tetszik neki :S már minden adatot újra megadtam de semmi... WTF
Találkozott már valaki ezzel a problémával?Illetve a hátlap "védésére" ki milyen dolgot használ? Mellesleg mennyire sérülékeny a fém hátlap?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
malnabokor #1419 üzenetére
látszódik hogy még új vagyok ebben a légkörben...
szívom magamba a friss infókat és már nézem is a blogot. thx
-
Daniel Alves
őstag
-
Daniel Alves
őstag
App storeban meglehet valamilyen módon jelölni egy terméket? Jelen esetben ha később szeretném megvásárolni akkor ne kelljen újból megkeresnem?!
-
Daniel Alves
őstag
Magyar könyveket esetleg magazinokat nem igazán találok
Valakinek bevált olvasni valója.Esetleg képregények?!
Illetve már megtaláltam 2 régi nagy kedvenc játékom a Maxpaynet illetve GTA3-at!
Mennyire esélyes egy heroes of might and magic 3 hasonló jó játékot találni? -
Daniel Alves
őstag
válasz
Ragnar95 #1392 üzenetére
Köszi a tippet.
Így 2 nap távlatából írnék pár sort a gépről.
Őszintén megmondom az én elvárásaimat túlteljesítette. Nem gondoltam volna ,hogy ennyire kompakt. Szinte mindent azonnal ,várakozás nélkül eltudok érni.A kijelzős fantasztikus. A legtöbb ember csak pislog amikor meglátja és nem akarnak hinni a szemüknek. IOS is nagyon tetszik. Gyors,stabil ahogyan egy ilyen rendszertől és géptől elvárja az ember. Most csak egy dolog bánt...hogy miért nem váltottam hamarabb androidról és miért nem vettem meg hamarabb az ipad3-at
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #1363 üzenetére
Közben sikerült!
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Adott egy AC/DC amit a gépről szeretnék áthúzni viszont albumborítót nem jelenít meg. Ebben tudna valaki segíteni hogyan lehetne orvosolni?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Milyern programokat érdemes feltenni?Esetleg valamilyen link ahol csokorba vannak szedve ezek a dolgok?
Csak egy szót írnék: IMÁDOM -
Daniel Alves
őstag
Még egy billentyűzetet szeretnék majd rendelni hozzá
esetleg valakinek ebayes cuccal volt már dolga? Vagy 20k-ért vegyem meg a BT-s billentyűzetet?
-
Daniel Alves
őstag
Na beléptem én az ipad3 használók körébe
16Gb fehér +zöld smart coverKözel 5 órája nyomkodom és nagyon tetszik.
Most az AS-t (applestore) böngészem és haver tanácsára már szedtem is le 1-2 dolgot
Nem si tudom mit lehetne írnom ,határtalan a boldogságom -
Daniel Alves
őstag
Ha minden jól megy akkor holnap én is beállok egy 16Gb-os white csodával.
Most vadászom, hogy Debrecenben honnan érdemes venni. De szerintem marad az iStyle mivel ajándék smart covert adnak hozzá és így kerül 149.990ft-ba! -
Daniel Alves
őstag
válasz
Mathematics #1309 üzenetére
Én legolcsóbban Amerikából tudnám behozni 108.000ft-ért mivel a cégünknek közel 30%-os kedvezménye van az apple cég termékeire.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen apple termék vásárlásán.
A kérdésem lehet, hogy egy kicsit szokatlan:
Meg lehet-e oldani azt, hogy bármilyen nokia telót USB-n vagy bluetoothon keresztül csatlakoztatva a iPadhez, a telefon mobilnetjét használja?Vagy teljesen halott ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest