- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Márpedig egy átlagos filmet, aminek nem a látvány a lényege, szerintem fölösleges fullHD-ban nézni, mivel annyit nem ad hozzá az élményhez, de cserébe 10-15x akkora helyet foglal...Persze, minden jobban mutat 1080p-ben, de még 720-ban is, csak épp kérdés,h kinek van helye mindent abban tárolni...
-
Palika71
őstag
Igazából csak a műholdvevőmre csatlakoztam rá.
Arra is azért, mert csak arra tudtam. Ott a rögzített SD adás ment szépen, a HD műsor meg akadozott.
Aztán hogy ez a műholdvevő miatt van-e, vagy a program miatt, nem tudom.A laptopomra sajnos nem tudtam rácsatlakozni, mert valami nem megosztott könyvtár problémája volt, hiába is állítottam be úgy a gépet (szerény tudásom szerint), hogy nyilvános legyen.
Nem érték ezekhez a dolgokhoz nagyon, csak szeretem (szeretném) használni.
Remek lenne, a laptopomról wifin keresztül HD filmeket nézhetnék.
Ha esetleg a beállításban tudnál nekem segíteni, akkor kinyomoznám szívesen a program képességeit. -
vadászcsiga
félisten
Ok de a koléga most a Chrome miatt bosszankodik
NGA
A vissza az a visszanyillal. Nincs több benne csak ez az egy. Szar, en nem használom. Safaris vagyok, illetve a UC Browser amit még az ipadon tartok mert az nekem nagyon bejonne ha nem lennének kisebb hibái, pl hogy blokkolja a szótár javaslatait, illetve a zoom ami nekem kevés de ez a legtöbb böngészőnél probléma. -
Szépen emlegetik az árát az nplayernek. 0,89-2,49-4,49. Be raktam a wish list-be hátha visszamegy. Addig az av palyer-el csak kihúzom.
Más.
Egyszerűen nem találom,hogy lehet a roloba ki-be állítani hogy milyen app infója legyen benne. (Időjárást,tőzsdét szeretném)Más.
Tud valaki olyan file Explorer t vagy akármit ami szinkronizalna a dropbox-al és offline is tudnám használni a beállított dropbox mappát es annak tartalmát? (Mint az androidban a dropsync) -
agabe
addikt
ipad2-rol nem is gondoltam (most olvastam, hogy ipad1-ben is megvolt mar az 5ghz tamogatas ez meg meglepobb), de azzal nem is hasznaltam meg 5Ghz-es routert.
Az akksi ido lehet jobb, de nem probaltam 3-as szeriat mert 2-es utan 4-es jott(#6071) pescara:
Netes radiot hallgatva biztos kijon 22 ora hasznalat is, de azert az nem normal.
4-es 14-15orat bir 3-4 nap alatt ( vagy ha ra vagy kattanva akkor egy nap alatt is hasonlo)
-
-
-
Tibee86
nagyúr
Én max 720p, amit nézek az iPad-en, de még a gagyibb minőség is elfogadható szerintem ilyen kis képernyőn. Főleg sorozatokat nézek gyengébb minőségben. F1-et nézek max nagyobb felbontásban, de azt is csak muszájból.
iPhone-ból jelenleg nekem elég a legkisebb is, mivel az i4-en a kamera kb dísznek jó csak, fénykép/videó készítésére nem igazán. -
Ragnar95
félisten
Mondjuk szerintem tök fölösleges 10"-on FullHD filmeket nézni...
De hát ugye ízlések és pofonok...
Legtöbb filmnél bőven jó az 1-1,5gigás avi is, mivel nem ad annyit a látványvilághoz pluszba a fullhd mondjuk egy vígjátéknál, ami nem olyan pörgős, mint egy sci-fi vagy akciófilm, ráadásul ha mondjuk utazik az ember, inkább visz el 10-15 avi-t mint 2dv mkv-t... -
erdoke
titán
Megnéztem az nPlayert SMB streammel. A hardveres dekódolást tökéletes, a 720p és az alacsonyabb bitrátájú 1080p mkv is hibátlan AC3 hanggal. Magasabb bitrátájú 1080p nem jött át folyamatosan WiFi-n (látszik, hogy pufferel, nem a dekódolást az van gondja), megpróbálom majd még UPnP-n is.
-
agabe
addikt
Jó tudni..mindenhol csak azt mondták eddig mindegyik mindegyikre jó (persze boltban újaknál tényleg nem merül fel...lehet ezért nem is tudják sok helyen)
A régi meglevőkkel kompatibilitás meg ezek szerint vagy van vagy nincs (nekem nem volt gond amit 2-esen használtam az jó lenne a 4-esre is...csak most nem azt használom).
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Én is ezért furcsálltam a külső HDD-s megoldást, de az tényleg jó megoldás h külső tápos a HDD, akkor semmi áramfelvétel nincs ami jó, csak nem olyan a HDD-m
újat meg nem vennék ezért, bár a Seagate-nek van egy jó 5lete: [link] csak ez is abból állna h új HDD-t venni, és nem is kevés pénzért, mert kb. 60k-nál kezdődik.
-
@matthew@
őstag
Kerestem most, és most találtam 1 hírt h a kínaiak feltörték a Lightning csati chiprendszerét, így ők is elkezdtek terjeszteni, persze gagyit nem vennék, nehogy leégjen a kütyü, de így talán megindulnak az olcsóbb szerkezetek, bár találtam egy ígéretes versenyzőt: pont ilyen kellene, bár itthon nem hiszem h elérhető lesz
justaview: Még megfontolom h kell-e egyáltalán, de itt a felhasználói értékelésnél azt írták h iOS 6-al még mindig nem működik, a szoftver,ami kell hozzá De szerintem el leszek a 16GB-n jó darabig, mert most is van még 9 GB szabad helyem, Real Racing 2 HD, Real Racing 3 foglal a legtöbbet, de ha utazásnál pl kell a a tárhely csak letörlöm őket, majd később mennek vissza, mentés úgyis megmarad Game Center miatt, de mint lehetőség jó megoldás lehet, végképp új gép vásárlásánál mert lehet olcsóbban jön ki így mint nagyobb belső memóriával, persze "szép" is
MÁS: használ valaki TeamViewer progit? Én feltettem, de az a gondom h az iPad-en tök jó a mérte de PC-n átteszi 800x600-ra a felbontást és miután kilépek a TeamViewer-ből összekuszálja az ikonokat, meg hogy lehet rendesen leállítani a progit, h kilépjen,van vmi ujjmozdulat rá, vagy csak be kell zárnom?
-
agabe
addikt
Az csupan a kijelzes pontossagat (azt sem nagyon) befolyasolhatja, de a mostani Lithium-os akksikat nem jo lemeriteni meg ritkan is tobbet ront az akksi elettertaman mint barmi mas. Nagyon regi beidegzodes meg a Nikkeles akksik korabol (amiknek egyenesen jot tett a teljes lemerites / formazas 12-16 oras toltes), de jo lenne mar teljesen elfelejteni, es ugy hasznalni a mai akksikat ahogy az jo, raadasul a felhasznalonak is kenyelmesebb.
Kiemelve ebbol a cikkbol:
[Ideális felhasználásnak azt tekinthetjük, ha az akkumulátort sosem hagyjuk 25 százalék alá merülni. Mindenképpen kerülni kell a teljes, a gép vészleállásával végződő lemerülést, mert ez károsítja a telepeket, ezzel csökkenti az elettatamot -
@matthew@
őstag
Jó de ezért volt neke fura h kis használat után csak úgy pörgött lefelé, 5 perc alatt 7-8% ami sztem sok végképp ha mindig ugyan annyin van a fényerőm, ami nem egy magas érték. Mind1 akkor feltöltöm estére, rádugom töltőre, meddig merítsem le? Most 24-en van, max 20-ig érdemes/szabad?
-
Kh@oSz
aktív tag
Hmm... pedig fotózások után szerettem volna végigpörgetni az alanynak a képeket rajta. Érdekes hogy cf-et nem támogat mivel a komolyabb gépek CF kártyát használnak.
Esetleg ha egy 30pin-es átalakítóra dugom rá a cf olvasót az működhet? [link]Szóval ahogy a videón is látható csak én beiktatnék közé egy átalakítót, bár elég ormótlan lesz...
[link] -
csab2
veterán
Jeleneg az is ennyibe kerül.
Azt hittem, hogy olyan 8-9 ezer körül lesz. De 15 ezer! Az baromira sok. Nélküle pedig nehéz projektorral kivetíteni a filmet.
Az mitől függ, hogy az online store-ból mit szállítanak ingyen és mit nem? Pl. tegnap rendeltem egy Smart Covert 10 990-ért. Azt ingyenesen küldi az Apple. Ennél a kábelnél viszont már nincs feltüntetve, hogy ingyenes kiszállítás.
-
jozsi252
veterán
Igen XMS meg iStyle-nál láttam talán kiírva ezt hogy "készlet erejéig". Viszont StarKing-et kérdeztem és ott nem mondták, csak hogy febr 1-28.-ig.
No sebaj. Handras mondta hogyha nincs is készleten, de a rendelés le van adva az akció alatt, akkor akár márciusba is az akciós áron kapom meg, mivel ilyenkor is az akciós ár érvényes.
-
pescara
aktív tag
:-))))))))))))))))))))))) Nekem meg egy csaj ismerosom( szoke) az auto ulese ala rakta, amikor fodraszhoz ment, hogy ne lopjak el. Utana ottfelejtette, masnap reggel meg a baratja hatrebb tolta az ulest es osszetorte az egesz kepernyot. De az is mukodik, csak a kepernyo 20%-os.
-
Te használsz almappákat? Nekem tudod azzal van gondom. A Touch Down Exchange az androidnál gyönyörűen végezi a dolgát, frissíti az almappákat is és tudom nézni, mint "ALL FOLDER"-ként is egyszerre,egyben naptár,task,kontakt is. Csak látom, hogy itt nem annyira muzsikál (csillagok szerint)
Egyébként itt mennyi idő a visszatérítési garancia? (Mint androidnál 15 perc)
Csak, mert 17 eurós progi az sok csak úgy. -
agabe
addikt
tegnap engedte a 4-es ipad-ra... megneztem mashonnan kuldve egybol megjott ra az email most is. Kontaktokat is beszedte (ott tarolom, mert icloud platformfuggo)
Ha most probalnam mar nem lehetne? (pontosabban ingyen nem? ) hat majd megnezem mennyi, de legfeljebb fizetek erte ha kell, mert jol mukodik, igaz egyedul apple eszkozon hasznalom, mert minden mason van ertelmes megoldas a kontaktok behuzasara gmailbol, es a szinkronizaciora is exchange nelkul,es az az email cimem eleg regi mar, hogy meg akarjam tartani, ezen kivul fomtos, hogy platformtol fuggetlenul mindenhol elerjem a kontaktjaimat (ha eppen egyszercsak szuksegem van ra ujbol, uj eszkozon)
Biztos Hotmail is alkalmas erre, de nem azt nem hasznaltam eddig.
pop3-ban meg gmail appban most is megy (persze ahhoz nem kell exchange). -
megema
őstag
Is-is. A sebességgel alapvetően nincs bajom, csak azzal, hogy bakamuzza a maximumot, és nem értem miért szaggat be a film, ha egyszer maximumon van a jel. 6.1-re frissítés óta jól jelzi ki, bár lehet csak újra kellet volna indítani.
Amúgy eddigi észrevételek 6.1 viszonylatban:
- mintha megoldották volna a lassú lapozásra/görgetésre alkalmanként előjövő enyhe szaggatást, az AppStore-ban is folyékonyabb (bár még lehetne csiszolni);
- átalakították a lock screenes lejátszó-vezérlést. -
DiVaD
senior tag
Majd ha kijött az újabb generáció Téged ismerve
szerk:
@matthew@: PC-re is fellehet rakni, csak sok a macera vele és csak kevés HW-t eszik meg, bár erről már rég olvastam, egyszerűbb volt dolgoznom többet és venni egy mac-et.(de nyílván ha tudod a kext fájlokat szerkeszteni meg szeretsz "mókolni" akkor egy próbát megér a dolog) De erről a google többet mesél majd a "Hackintosh" címszó alatt. Sőt még a PH-n is van fóruma itt.
-
@matthew@
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest