Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Daniel Alves #1433 üzenetére
Engem a Safariból szokott kidobni miközben Prohardvert olvasok. Jellemzően a fórumtopicok közti váltásnál. Most az IOS 6 alatt sűrűbben.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
kriszpontaz #1334 üzenetére
Nálam a frissítésnél be kellett jelentkezni külön, de lehet, hogy csak egyszer kellett és most már tudni fogja.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Ragnar95 #1323 üzenetére
Youtubera szerintem meg nincs hivatalos Ipad app, csak Iphone. Nem talaltam legalabbis.
Mas:
Az IOS 5ben lehetett olyat csinalni, hogy az Appstoreban kulon ki-bejelentkezes nelkul le lehetett frissiteni egy masik account appjait, csak kerte hozza a masik fiok jelszavat. Nem jelentkezett ki az alap fiokbol. Most a 6osban ujra ki kell jelentkezni a magyarral es be kell jelentkezni az amerikaival mondjuk. Eleg frusztralo. -
adnoctum18
senior tag
válasz
madarasz92 #780 üzenetére
Én vettem egy alap tokot 11GBP-ért az ebayről.
Műbőr, kicsit büdös, de egyelőre jónak tűnik. Altat/ébreszt mint a SmartCover van támasztója és megfelelően merevnek tűnik ahhoz hogy védje a deszkát. Ennyit megér, hosszú távon meg majd lesz valami komolyabb ha ingerenciám támad rá.
-
adnoctum18
senior tag
Ha backupolok az Icloudba es onnan restore utan visszamentem a cuccaim akkor a sok "egyeb" ful alatt futo szemet nem telepedik vissza a deszkara ugye? Szal csak azok a mentesek maradnak meg amik az Icloudba backupolodnak es semmi mas igaz?
-
adnoctum18
senior tag
Ez eleg perverz, de van benne racio!
Meg mindig nem jott meg a tokom szal kenytelen vagyok a kanapen parkoltatni szegenyt igy meztelenul, amikor nem hasznalom.
Ja kulonben megvettem az Eufloria jatekot az akcioban, hat eleg kiraly, ajanlom mindenkinek. Igaz nem az a kapkodos impulziv cucc, de szerintem jofele.
-
adnoctum18
senior tag
Ti mivel tisztitjatok a deszkat? Gondolom a kijelzo kenyesebb, a hatlap nem annyira. Azt vettem eszre, hogy nalam nem mukodik olyan jol az oleofob bevonat mint a telefonokon, sokkal ujjlenyomatosabb marad a gep mint az I4em, vagy akar anno a 3GSem.
-
adnoctum18
senior tag
Nincs mit!
Én a következőket használom napi szinten:Evernote
Dropbox
Flipboard
AirPlay HD
Downloads (HD)
Kindle
Pad&quill
iPhoto
FacebookDe a legtöbbet a dropbox van nyitva így vizsgaidőszakban. Tervezem meg a Goodreader és valamilyen jobb szovegszerkeszto app beszerzését. Ja meg néha rajzolgatok a Draw Somethingben.
-
adnoctum18
senior tag
Idevágó wikipedia cikk.
PH topic.A felhő nagyon leegyszerűsítve egy online tárhely, ahová feltöltöd a cuccaidat, és mindenféle eszközről elérheted őket.
Ilyenek például:
(az aláírásomban is látható): Dropbox
Sugarsync
box.comEzeknek mind van Iphone-Ipad alkalmazásuk, szal nagyon jól használhatók mindkét eszközön. Nekem a Dropbox a kedvencem, de a Sugarsync se rossz. Nagyon sok ilyen szolgáltató van már, érdemes körülnézni.
-
adnoctum18
senior tag
Ez igaz.
Nekem most az Ikon200ban csak 1 giga adatforgalmam van amin az Iphone osztozik a deszkával, szal az elég sovány, viszont nem használom ki a benne foglalt perceket, smseket, így feljebb váltani értelmetlen lenne.
Mivel wifi only a deszkám, sajnos a külön netcsomag sem játszik.Ha valami nagyon fontos akkor tetheringelek rá netet és cső. Böngészni teljesen elég, filmet meg nem nézek mobilnetről.
A fontos dokumentumokat rátöltöm itthon a wifivel, arra bőven elég a tárhely.
-
adnoctum18
senior tag
Na igen, csak gondoltam ebben jobb(az I4Sehez hasonlo felepitesu) az optika, de hat vegulis nem gaz.
Tablettel amugy is eleg para fotozni, sokan megneznek vele az utcan olyankor...
Megrendeltem a tokot ebayrol, valami olcso mubor gagyi, de ha a kindlere megfelelt valami hasonlo akkor erre is jo lesz.
Max kesobb cserelek.
Lattam nagyon csinos vekony bortokokat, csak ide nem akartak oket szallitani. -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #685 üzenetére
Wifi error volt.
Ja különben én nem látok különbséget az I4 és az új Ipad kamerája között, ma direkt kipróbáltam.
-
adnoctum18
senior tag
Videót streamelnék a deszkára a laptopról.
Az Air video free változatával szépen végignéztem egy filmet tegnapelőtt, ma pedig már nem látja a gépet az app...
Mit tehetek? Win defender van fenn, de a tűzfal elvileg átengedi, hiszen semmi nem változott.
-
adnoctum18
senior tag
Csinos, majd lehet, hogy rámegyek!
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #669 üzenetére
Mar sikerült, bár kissé tricky volt de így sokkal ergonomikusabb.
Adom a cuccot, nagyon jó!
-
adnoctum18
senior tag
Ki milyen tokot használ az új ipadhez?
Gondolom kicsit trükkös a tok téma mert vastagabb mint a 2...
Olyan kellene nekem ami az elő és a hátlapját is védi. Esetleg billentyűzetes variáns is játszhat.Szerk: visszaolvastam, mar van nemi fogalmam róla, lehet hogy Smart cover lesz.
-
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
Az Apple.hu-n és az APR-eknél nincs új 16 gigás deszka raktáron, hol lehet személyesen venni belőle szerintetek? Saturn, MediaMarkt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged