- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
szijartg #7157 üzenetére
Én a tescoban vettem ~2500 pénzért Trust barnás-átlátszó gumibugyit. Iszonyat erős, alig tudtam rá feltenni. Az utolsó sarkánál csavarhúzóval kellett "ráemelnem" a műanyagot. Bő egy milliméteres pereme van, ami a kijelző fölé emelkedik, így ha "arccal" lefelé teszem le a gépet, nem az üvegre fekszik.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szijartg #5620 üzenetére
Nekem 1 fekete és egy szürke pixelhibám volt a 3asnál. iStyle-ban vettem Debrecenben, oda is vittem vissza és ők küldték fel Pestre. Szó nélkül cserélték, egy hetet vártam mire megjött az új. A garancia pedig újraindult, mivel másik szériaszámú eszközt kaptam. (Ez a vásárlás után 1 hónapra volt, nem tudom idősebb eszközökkel ez így van -e).
-
-
Stef@N
tag
válasz
szijartg #5593 üzenetére
Ez normális igen
@matthew@: 2 percet hagyom álló képen mondjuk az index.hu-n. Utána átváltok a fotótárra egy homogén szürke képre, és látom a logót, meg a szöveget is, bár elolvasni nem tudom
Igazából szürkén látszik a legjobban, ezért annyira nem is zavar. Kell neki egy fél óra mire eltűnik. A statusbar az nehezebb eset, mert az ugye mindig ugyanott van, és azt néha látni a gyári "cseppes" háttéren is a menüben, ha elforgatom a kijelzőt két statusbarom lesz
)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szijartg #5467 üzenetére
Letöltöd az app.-ot, és nézed. Böngészőből nem fog menni.
NGA: A legtöbb app.-ba meg lehet oldani, hogy mappákba rendezd a filmeket.(AVPlayer,CinexPlayer) A gyári videólejátszót még meg se nyitottam soha.
erdoke: Max a 16GB verzióra igaz ez.(ezért nem is kellene soha iPad-ból 16-os.)
-
agabe
addikt
válasz
szijartg #5416 üzenetére
itt van olyan ami hasonlo mint az ebay-es linken, csak a hatulja atlatszo is lehet (nekem van egy olyanom is), meg nem kell ra varni. itt meg irnak egy olyanrol aminek a hatuljara a smart cover magnesesen rogzul. Ezzel csak az a gond, hogy a samrt cover zsanerjai ugyanugy kifenyesitik a haz oldaso szelet ket pontban mint ahogy szokta is.
A Macally jo, de ami az ebay-en van az a fedoben jobban hasonlit a gyarihoz (4 osztas van rajta, mig a Macally-n csak harom), es a gyari sc kicsit jobbnak tunik osszehajtogataskor. Nem nagy elteres, de lehet, higy az ebay-es is picit jobb ebben.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szijartg #5376 üzenetére
Nem tudom, hogy megy a bolti gari, csak arra kérdeztem rá, hogy melyik jelenti a gyári Apple garit. Gondolom azon felül adnak egy év szoftvergaranciát vagy hasonlót, ami semmit nem ér kb.
Nekem meg pont túl nagy és nehéz az iPad4, kicsit azért reménykedem, hogy sokat tudnak a méreten és súlyon javítani az 5-ösnél. -
Tibee86
nagyúr
válasz
szijartg #5372 üzenetére
iPad vásárlásnál nem kell annyira félni, mint mondjuk egy iPhone-nál, mivel világgarancia van rá. Max a töltőfejjel lehet megszívni.
Én mikor úgy volt, hogy veszek(de inkább megvárom a retina Mini-t), akkor innen akartam megvenni. 143e Apple garanciával, ha kell, sorozatszámot is kiadnak vásárlás előtt, hogy az ember le tudja ellenőrizni.zsitvayb: Az lenne a probléma, ha nem mutatná az Apple honlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged