Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
Köszi szépen!
Megnézem, ha tescoba járok. Ennyit megér!Napokban eltűnt a bal felső sarokból a WiFi jel! Nem tudom, hogy miért. De, a WiFi hibátlanul megy!
Gondoltam, hogy restartolok, de inkább megvárom az új 7-est és azzal együtt remélem, hogy megoldódik ez az anomália.
Mondjuk megvétel óta (május) nem volt 1x-sem újra indítva! A WiFi-s problémán kívül semmi más gondot nem tapasztaltam. Pedig aztán van használva a kis 4-es! -
szijartg
őstag
Javasoljatok nekem amolyan "gumibugyit". Amibe bele lehet bújtatni és védi a hátulját a gépnek.
-
szijartg
őstag
Apple TV-t használ valaki? Lenne pár kérdésem... sajnos a topikja eléggé kihalt.
-
szijartg
őstag
válasz
vadászcsiga #5805 üzenetére
Mondjuk jogos. En eleg sokat cipelem, de nalam is csak akkor van tokba
-
szijartg
őstag
válasz
vadászcsiga #5774 üzenetére
Vedd ezt. Batran ajalnom... Hatra hajtva sem kapcsolgatja a kijelzot, nem vag az ele. Max 2het alatt itt volt!
-
szijartg
őstag
Most melyik a legjobb lejátszó ami mindent visz és feliratot is kezeli ha arra lenne szükség?
-
szijartg
őstag
válasz
Cyberpunk #5619 üzenetére
Köszi srácok.
Egyenlőre hagyom, nincs sok időm hogy cseréltessem. Gondolom várni kell míg bevizsgálják meg ilyenek.
Bár fekete képen világos kijelzővel elég jól látni, lehet, hogy nem csak egy pixel a szar hanem egymás mellett kettő. Majd csinálok róla képet.
Aqua-ban vettem fehérváron, gondolom, jobban járnék ha felvinném személyesen Pestre valamelyik APR-hez és akkor ott egyből cserélni fogják.
Ekkor a gari újra indul? Vagy hogy van ez? -
szijartg
őstag
Egy kis pici pixel hiba miatt, ami csak kivilagositott kijelzonel fekete hatternel latszodik felesleges meg csereltetni a 4-est ugye?
Hangosito gomboktol van nem messze a kijelzo szelen. Abszolute nem zavaro helyen. -
szijartg
őstag
Sracok. Most figyeltem meg, ha a nap fele tartom a 4-em es ki van kapcsolva a kijelzo akkor halos a kijelzo.
Azaz sok kis kocka halo szeruen helyezkedik el. Masnal is ilyen? -
szijartg
őstag
Van valami kis kapu hogy RTL mostrol tudjak vissza nezni dolgokat?
Vagy a SL-nak koszonhetoen ezt elfelejthetem? -
szijartg
őstag
Srácok, vett már valaki AppleCare-t?
Meg lehet úgy is venni, hogy pl. a gari lejárata előtt pár nappal?
Azaz így még 1évvel plusz kitolódik. -
szijartg
őstag
válasz
Tibee86 #5415 üzenetére
Nem akarom sehol sem elhagyni. Hogy mindenhova vegyek, az meg luxus lenne.
Amúgy meg áfá-s számlát sem ad ez a bolt. NAV biztos örülne nekik0pityesz0: Megnéztem ezeket a tokokat, köszi.
Sajnos egyik sem tetszik... az szép és jó hogy lehet hajtogatni mint az origamit, de a legalapvetőbb funkció az hiányzik. Miért nem tapad oda a hátuljára a cover?? Ezt nem értem meg.
De, toll az kell a hátuljára. Minek?Na mindegy. Vissza olvasgattam a fórumot. Megtaláltam ebay-ről ezt
Ez szép is, jó is ahogy olvasom, és még a cover is oda tapad a hátuljára.
Aki vett ilyent, az meg van vele elégedve? Auto sleep, wake up fukció is frankón működik?
-
szijartg
őstag
válasz
Tibee86 #5375 üzenetére
Úgy döntöttem, hogy inkább az Aqua-ban veszem meg a 32GB-os 4-est.
Felhívtam ma az ujmobilok boltot. Elég furcsák voltak, nem épp a legkedvesebbek.
Megkérdeztem mi a garik közt a különbség - 1év EU garinál csak a tabletet kapod!! Mondom anyád!
2év HU garival kapod az egész dobozos verziót, de hogy melyiket azt nem tudni. Azaz nem tudod, hogy milyen töltő van benne... US, UK vagy EU-s. De, mondták, hogy adnak átalakítót!
Mondom, köszi akkor tárgytalan az egész!
Meg a véleményeket is olvasva elment a kedvem az itteni vásárlástól!Inkább fizetek 15k-val többet, de legalább megbízható boltból lesz, EU-s töltővel. Nem kell az átalakítóval sem bajlódni!
Fehér lesz, az jobban tetszik. Bár 4s-emben meg a fekete tetszik jobban.
Valami rejtett hibára kell figyelni? Szerintem, ha megjön a boltba akkor ott kibontom miután kifizettem, aztán, ha szar akkor legalább ki is tudják cserélni egybőlTokot milyent ajánlatok? Ami nem fényesíti ki az oldalát, hátulját!
-
szijartg
őstag
válasz
Tibee86 #5375 üzenetére
Köszi, néztem ezt a boltot is.
Csak átugrottam "olcsó húsnak híg a leve" alapon.Bár, gondolom az 1éves apple garin felül adnak még 2év bolti HU garit is?
Én is megvárnám, csak az a baj, hogy a mini az már túl kicsi lenne nekem.
Egy 2007-es macbook pro-t cserélnék le erre a retinásra.. Webezni, levelezni meg távoli asztalon szervereket buzizni megtenné ez is. -
szijartg
őstag
Akkor lehet, hogy én is náluk veszem
Kell neki ott is írni, mert ha aktiválod akkor ott is számolja. -
szijartg
őstag
Srácok.
Agyalok, hogy veszek egy 4-est. Nézegettem mindenhol az árakat, de talán a legolcsóbb és még megbízható boltok közül az aqua-t találtam.
158k egy 32GB-os Wifi-s modell.
Ajánlott ott venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged