Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baani59
aktív tag
válasz
mobiltel #2577 üzenetére
Tényleg eléggé kifogyott...
Lehet, hogy még itt van egy:
http://www.kapmegyergsm.hu/termekegy/247151/Adapter-Asus-EEE-Pad-Transformer-USB-OTG-atalakito-gyari.html -
menpee
aktív tag
válasz
mobiltel #2508 üzenetére
DolphinHD-t használok már a kezdetek óta desktop módban. ICS alatt recegett néha, JB alatt viszont ez is megtáltosodott. 3-5 mp. alatt lehet elkezdeni görgetni az oldalakat.
Mérési környezet: google kesésből, új tabot nyitva az oldalnak, a linkre tapizástól mérve. Általan nem látogatott, de hivatkozásokkal, reklámokkal és képekkel telitűzdelt oldalakat választottam (origo, index, sunamuna), hogy nehogy cache-ből "csaljon". Zoomolás gond nélkül megy, bár a szaggatás ennél a feladatnál ilyen hardverrel fejbeverve igen megmagyarázhatatlan lenne.
Ha érdekel konkrét hely, akkor linkeld be és ránézek. -
menpee
aktív tag
válasz
mobiltel #2506 üzenetére
Fullhd-t mp4-re értették, meg baseline mkv-ra
Ha tv-n akarod használni hdmi-vel, akkor tényleg kevés lehet, de 10'-ra bőven elég a 720p is.
Én egyébként nem bántam meg egy percig sem, lassan csak ps miatt kapcsolom be a gépet (igaz, hogy már nem játszok, csak szökőévente egyszer) . -
menpee
aktív tag
válasz
mobiltel #2501 üzenetére
Alap rommal sehogy, nagyjából 4000 kbps körül meghal mkv-ban.
Custom kernellel + rommal viszont igen megtáltosodott, 5600-as bitrátás 720p-s sorozatrészt simán megeszi. Szerencse is, hogy meghagytam a kártyán a killer sample-t (Fringe.S04E14.720p.HDTV.X264-DIMENSION), így egyszerű volt tesztelni éles körülmények közt. Mx, BsPlayer, Dice lejátszókkal próbáltam, egyiknél sincs gond így az Mx-et használom a formázott feliratok kezelése miatt.
Igencsak éles a váltás egy romcsere- és Tegra optimalizálások után, így élnék a gyanúperrel, hogy direkt nem rakták bele a gyári kernelbe ezeket, mert így szinte el is fogynának a tf300 előnyei és nem lehetne újabb 100k fölötti pénzeket legombolni a kedves felhasználókról -.- -
niiks
csendes tag
válasz
mobiltel #2482 üzenetére
Én dokkoló nélkül használom. Legfőképpen netezésre, könyvolvasára stb. Utazáskor sokkal egyszerűbb magammal vinni, mint egy notebookot. Mindig van rajta valami film, sorozat, könyv, hogy ne unatkozzak. Teljesen elégedett vagyok vele majd egy év után is. Mondjuk nekem a notit nem váltja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest