- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
válasz
Wieder12 #2942 üzenetére
mx player van alapértelmezetté téve , de szerintem nem innen fúj a szél , mert ugyanazokat a videókat sd kártyáról vagy belső tárról viszi , ha átmásolom
csak a dlna rendszerben nem tudja a nas-ról
kivéve az említett 1 sorozat részeit , azt gond nélkül viszi bármelyik lejátszót választom -
DessertFox
aktív tag
válasz
Wieder12 #2927 üzenetére
Nincs mit. Nekem nem igazán jöttek be JB romok, bár a raymanfx félék nem rosszak, de mindegyiknak van valami gyermek betegsége. Hiába, nem gyári romok főzve. Vagy insatbilan működik, vagy sokat eszik, vagy a gps lassú. Szóval ezért maradt a mostani főzött ICS. De ha mondjuk lenne gyári Jb........ álmodik a nyomor!
-
-
-
menpee
aktív tag
válasz
Wieder12 #2911 üzenetére
9.2.1.27 WW kernel flashelése:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1636215
Majd 9.2.1.27 WW rom telepítése a számítógépről:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848949&highlight=stockNagyjából ennyit találtam a témában, nekem még meg sem fordult a fejemben visszatérni gyárira, gari még 10 hónap, addig ha nem lesz baj, akkor jó
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Wieder12 #2903 üzenetére
Na vagyok. Szóval letöltöd, kicsomagolod. Rádugod a TF-t a számítógépre, bekapcsolt állapotban. Felismeri, feletelapíti a drivert, ami kell. Ezek után elindítod magát a programot a *.bat fájllal és innetől mindent kiír. Igaz nem mindent magyarul, de követhető. Ha elakadsz, este még leszek. Sok sikert!
-
baani59
aktív tag
válasz
Wieder12 #2859 üzenetére
Sziasztok,
okozhatja valamilyen szoftveres gond, hogy dokkolón touchpad nem működik?
Egy romcsere után tűnt fel. Visszatettem az előzőt, de nem javult meg.Ha jól emlékszem az itt a topicban olvasottakra, komplett kell a készüléket elküldeni a szervizbe (tab, dokkoló, töltő)?
-
menpee
aktív tag
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Wieder12 #2855 üzenetére
1. Főzött romot akkor érdemes használni, ha többet ki akarsz hozni a géppől. Én használok ilyet, bár igazából magam sem tudom hogy miért. A gyári rommal is tökéletesen elégedett voltam, ment minden ami kell: navi, wifi, fényépezés egyebek.
2. Hivatalos Jb nem várható rá, bár lehet. Főzött meg van rá, de lásd 1. pont. -
lefkosia
őstag
válasz
Wieder12 #2847 üzenetére
Az asus honlapról letöltőd a firmware-t, majd átmásolod az sd kártyára, és frissíted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elite: Dangerous
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 8 mag i9, 32GB RAM, 1 TERA SSD, 8GB Radeon, touchbar, garancia (1
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (53)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest