- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
Hát az tény, hogy a hardver felett eljárt az idő.
Nálam a két gyerek vette birtokba, így zömmel mesenézés zajlik rajta. Nyaralás alatt is jó szolgálatot tesz
Meg néha az asszony emailezik róla.
Én mondjuk katkiss romot használok, bár nem a legfrissebbet. Lehet, hogy a legújabb lendítene rajta. Ha lesz egy kis időm, ki is próbálom. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
A KatKiss KitKat 4.4.2 romot (ezt) próbálta már valaki? mik a tapasztalatok?
-
parkasz
senior tag
Íme egy: [link]
Szvsz azért nem találtál, mert nem dokkolónak, hanem keyboardnak nevezi.
Azért nézd meg tuti ugyanaz-e az akksiAmúgy láttam hirdeted is. Szerintem jobban jársz, ha átrakod az akksit, és szerzel egyet a keyboardba is. Akkor jó ideig kitart még. Volt több tabletem is, de ez viszi a pálmát eddig
-
parkasz
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Akkor elmélyedek a romolás művészetében
-
parkasz
senior tag
Hali!
A katkiss 4.2.2 romot használja itt valaki? Milyen, mennyire stabil? Kamerák működnek rendesen?
Esetleg helyette valami jó 4.2. rom javaslat? -
parkasz
senior tag
Bár személyes tapasztalatom nincs de esetleg: itt segíthetnek, vagy asus márkaszervízben
-
parkasz
senior tag
A garanciális feltételeket nézd meg, de én valamiért úgy emlékszem az aksira csak 1 év a gari.
-
parkasz
senior tag
Járt már itt valaki úgy, hogy por került a kijelző alá? Mit lehet vele tenni? Garis a dolog? A garohz kell számla, vagy elég a jótállási jegy? Esetleg tudtok egy helyet ahol vállalnak tisztítást pl gari lejárta után?
Előre is köszi a segítséget -
parkasz
senior tag
Üdv!
Gariztatásnál a jótállási jegy elég, vagy a számla is kell?
-
parkasz
senior tag
sziasztok!
ismerősöm tf101-én megjelent egy fekete pont a kijelző közepén, talán pixehiba, vagy por lehet?
etzzel kezdenek valamit ha még garis a cucc, vagy eleve reménytelen a dolog? -
parkasz
senior tag
Wááá, köszi!
Más. Erre esetleg tudsz valamit mondani?:
Az enyémen. főleg a dokkolóm néha érdekes dolgokat produkál, nagy ugrásokkal merül. Nem tudom lehet-e összefüggés, de kb az ICS feltelepítése óta. Még 8 hónapig garis. Ezzel szerintetek tudnak mit kezdeni? Lehet, az akksija halódik? Ha már az akku nem garis mennyiért cserélik, ha cserélik? -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősön akat tf101-et venni használtan. azt hogy lehet megnézni, ellenőrizni, hogy a bootloader ki lett-e nyitva? gariztatás miatt érdekelné a dolog.
-
parkasz
senior tag
Szia reca!
Lehet, hogy hülyeség ami írok, de külső monitoron, tv-n próbáltad hdmi kimeneten? Lehet, hogy az működik és legalább a gyári romot vissza tudod rakni.
-
parkasz
senior tag
Sziaszok!
Ha már garis kérdések. Főleg a dokkolóm néha érdekes dolgokat produkál, nagy ugrásokkal merül. Nem tudom lehet-e összefüggés, de kb az ICS feltelepítése óta. Még 8 hónapig garis. Ezzel szerintetek tudnak mit kezdeni? Lehet, az akksija halódik? Ha már az akku nem garis mennyiért cserélik, ha cserélik?
-
parkasz
senior tag
Én ilyet rendeltem. íme
A stylus felejtős benne, de a két tok + a hdmi kábel jó és hát a füles és a fólia valamint a kártyaolvasó (ez is kicsit kínai) sem jön rosszul néha. -
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2804 üzenetére
thx mester
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2802 üzenetére
köszi a segítséget!
gyári szoft van fenn, akkor csak az Adatvédelmi beállításoknál a Gyári adatok visszaállítását választanom? Ugye?Ja, és hogyhogy tf300t-t választottál és mondjuk nem tf201-et? Mi volt a döntő érv?
-
parkasz
senior tag
Még egy kérdés gariztatás előtt vissza kell állítani a gyári állapotokat és törölni a személyes beállításokat?
Telefonon kell megadni a tapasztalt hibát, vagy emailben? -
parkasz
senior tag
ja, és mennyi idő kb a garanciális ügyintézés?
-
parkasz
senior tag
Úgy tűnik a dokkoló akksi a gyenge pont valamiért, erős ugrásokkal merül. Ezt érdemes gariba megnézetni?
Amúgy a gari hogyan működik? Telefon, kijönnek érte, közben írok egy mail, valahov, hogy mi a bajom? -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2790 üzenetére
Köszi a tippet kolléga!
-
parkasz
senior tag
Üdv!
Megjött a kábel, az volt a szar!
Azt hogy kell beállítani, hogy töltsön is, ne csak csatlakozzon? -
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2773 üzenetére
Ááááá, kicsit félrenéztem. Egy kábel még belefér, aztán max. megy vissza gariba és akkor az aksit is megnézetem
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2771 üzenetére
Hát ebayről sikerült szereznem kb 3k volt.
Ha ez sem megyen vissza gariba. -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2769 üzenetére
Szia!
Per pillanat még várom a kábelt, szvsz jövő 7en lesz meg.
Más már nem igazán lehet a gond, csak az.Más. Akksit cserél már valaki tf101-ben? Nem rossz, csak érdeklődöm, lehet-e és mennyire macerás
-
parkasz
senior tag
Üdv!
Tudtok valami jó akku karbantartó vagy kalibráló progit tf101-hez? Előre is köszi! -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2758 üzenetére
Ha a kábelcsere megoldja akkor mindenképp kapsz, de talán amúgy is. Hova kellene eljutatni?
Egyre inkább azt hiszem a akábel lesz a ludas
És mgTerminator-nak is jár, mert ő meg priviben próbált segíteni -
parkasz
senior tag
Lehet ilyen baja, más fórumon írták. kicsiny hazánkban lehet valahol ilyen usb adatkábelt kapni?
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2755 üzenetére
szerinted érdemes valahogy visszamenni egy mondjul 3-as droidra és újra frissíteni?
esetleg gariztatás? -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2752 üzenetére
igen, engedélyeztem
de semmi
lehet kuka a kábel adatkacsolattilag, attól hogy tölteni tud?
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2751 üzenetére
ez a baj, hogy csatlakoztatom, de nem kér drivert, semmit.
tölteni tölt aztán annnyi -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2749 üzenetére
Eddig el is jutottam, de hogy kell ezt telepíteni? Sehol egy exe
Amúgy más gépen is ezt csinálja. Egyre inkább az az érzésem, hogy valami a frissíténél dólt dugába, elútte ugyanis custom rom volt rajta. -
parkasz
senior tag
Sört vagy csoki tudok felajánlani annak aki megoldja ezt a helyzetet!
-
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2746 üzenetére
itt mit keressek ?
win7 -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2743 üzenetére
Sajna így sem megy
Mit tudok még tenni? -
parkasz
senior tag
Akitól vettem Jb-ről tette vissza rá a gyárit. Történhetett itt valami malőr? Ha igen mit tudok tenni? Hogyan tudom az usb-t adatkacsolatilag működésre bírni? Gondolon valami driver hiba lehet, de android vonalon elég droid vagyok
-
parkasz
senior tag
tölt eni viszont tölt, a fene érti ezt
-
parkasz
senior tag
nem látja sem a tebleten, sem a dokkolón keresztül.
-
parkasz
senior tag
Felraktam a Dual Battery widgetet, de csak a widget ikonja látszik, az akksik %-osan nem, és ha bemegyek a widgetbe, nincs Widget Properties menüm sem. Na mit nem csinálok jól?
Amúgy piszok jó kis kütyü. -
parkasz
senior tag
Na, beszereztem a jószágot
Valami jó filekezelő progit tudtok ajánlani? -
parkasz
senior tag
válasz
DessertFox #2730 üzenetére
thx!
-
parkasz
senior tag
Még egy kérdés. Vásárláskor hogy tudom ellenórizni at akksikat? van-e olyan progi ami mindkét akksi állapotáról ad pontos értéket?
-
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2726 üzenetére
Itt az aprón találtam egy gépet, amit szeretnék megvenni, de mivel a nem gári romokkal kapcsolatban nem sok tapasztalatom van azért kérdeztem.
Amúgy ha már főzőtt rom, mennyire stabilak? Esetleg érdemesebb a gyárit visszatenni?
Más. Hol tudok hozzá mini hdmi kábelt venni, hogy tv-re köthessem? -
parkasz
senior tag
válasz
mgTerminator #2726 üzenetére
Oksa, köszi szépen!
-
parkasz
senior tag
Üdv!
Egy évesnél picit több tf101-nél internet és játék mellett a 8-10 órás akkuidő jünak mondható?
(4.1 cyanogen androiddal) -
parkasz
senior tag
Üdv!
Használt transformernél tf101 mire kell odafigyelni a vételnél? Mivel lehet probléma, és hogy tudom azt megnézni? Aksi vagy vabármi más. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest