- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukisrác
aktív tag
Elvileg jön a Jelly Bean a transformerre...
-
mukisrác
aktív tag
válasz
mgTerminator #2000 üzenetére
Megjött nekem is, de elsőre nem veszek észre semmit.
Van valami lista, mit javított ez a build? -
-
mukisrác
aktív tag
Ez jött a fagyós, újraindulós panaszlevelemre:
Tisztelt Ügyfelünk!
Egyeztettem a héten az illetékessel és sajnos pontos dátumot még nem tudott mondani mikorra várható stabil új firmware kiadás. Annyi bizonyos, hogy az elkövetkezendő hetekben várható valamilyen frissítés.
Tisztelettel,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat -
mukisrác
aktív tag
válasz
Tsebacsi #1885 üzenetére
Osztom a véleményed, hogy egy ilyen kategóriájú és árfekvésű gépnek nem így kellene működnie. Annó én is azért vettem meg, mert élményt jelentett. Ez az érzés kezd kihalni ezzel az állandó fagyós dologgal. (Ráadásul a wake lock használatával is megtörtént az első). Kezd nekem is elegem lenni, főleg azóta, hogy az asus ügyfélszolgálat az 1 hete írt levelemet még válaszra sem méltatta.
Én is erősen gondolkodom azon, hogy megszabadulok a masinától. -
mukisrác
aktív tag
válasz
mgTerminator #1828 üzenetére
nekem is így néz ki az USB-s vége. Én sem csináltam vele semmit, csak úgy elrepedt
-
mukisrác
aktív tag
Az email-es problémádat én is tapasztaltam, nekem gmail-es emil cimem és accountom van. Az asus-os gyári emil kliens csinélta azt, hogy amikor beállítottam a fiókot szinkronizálásra, betöltötte a leveleket, majd egy perc múlva előjött ezzel a hibás név vagy jelszó dologgal.
A másik is jelentkezett nálam, hogy emil olvasása közben vagy visszalép a bejövők közé, vagy kilép az emil kliensből.
Az új frissítés után megvolt a gyári állapot visszaállítása, de azért az nonszensz hogy mindig vissza kellene állítani a rendszert, ráadásul azután sem működnek rendesen a dolgok. -
mukisrác
aktív tag
Az új frissités óta megint produkált 2 újraindultást, az egyik akkor volt, mikor lehúztam a töltőt a tabletről, és tádám... aztán betöltés közben jól kifagyott.
Nálatok volt hasonló? -
mukisrác
aktív tag
Jott egy firmware frissites. Remelem ez megoldja a fagyos dolgokat.
Dave182: nekem is kulonbozik a menuben levo sorozatszam a matrican levotol.
-
mukisrác
aktív tag
Tudtok abban segiteni, hogy honnan lehet letolteni a regi honeycomb-os hattereket (vagy meg szebbeket) mert ezek a ICS-s kepek egyaltalan nem tetszenek?
-
mukisrác
aktív tag
válasz
liquidmoon #1438 üzenetére
Az enyém is az edigital-ból származik (2011.09. havi vásárlás), de simán frissített időben 4.0.3-ra
-
mukisrác
aktív tag
válasz
rerebere #1404 üzenetére
Erre a fagyós problémára ezt írta az ASUS ügyfélszolgálat:
"Technikus kollégáinkkal egyeztettünk és az ő javaslatuk alapján arról tájékoztatnák, hogy érdemes lehet a következő frissítést megvárni mely hamarosan várható. Remélhetőleg annak hatására elhárul az említett probléma."
-
mukisrác
aktív tag
válasz
liquidmoon #1386 üzenetére
nekem most gondjaim akadtak az uj 4.0.3-mal, de összességében le nem cserélném egy samsungra, azt tuti.
-
mukisrác
aktív tag
Helló!
Az új 4.0.3 alatt csak nálam szarakodik az e-mail küldés, fogadás, melléklet letöltése mind GMAIL mint a beépített gyári e-mail kliens alatt?
Folyamatosan kifagy, kilép, csomószor csak fekete hátteret lesz, semmi más, ráadásul az elforgatott nézetet egyik kliens sem szereti és elszáll.
( kényszerített leállítás, és gyorsítótár törlése egy ideig megoldja a gondot, de aztán újra jelentkezik)
Tapasztaltatok hasonlót? -
mukisrác
aktív tag
Tudtok ajánlani valami jol bevállt, szép tokot a transformerhez?
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok!
Ma csatlakoztam én is a trasformer tulajdonosok közé.
Jajde jó kis masina, egyelőre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest