- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, h a gép nem csatlakozik a wifire?
A beállításokban az látszik, hogy csatlakozva, de az ikon szürke és nincs is hálózat?Újraindítás volt, törültem is a kapcsolatot, majd újra felvettem, de az eredmény ugyanaz...
Beadta volna a kulcsot az eszköz?
-
A_Papa
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
@lev@bps: Igen, gyári. A kalibrálással kapcsolatban valamilyen app-ot tudnál javasolni, ami jó? Nem igazán csináltam még ilyet.
@parkasz: Ajjaj... Ha már nincs rajta gari, akkor pénzért sem cserélik?
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulnék hozzátok:
A tablet aksija kb 30 perc alatt lemerül és töltéskor is ennyi idő alatt végez. Semmilyen folyamat nem megy csak a wifi, a képernyő és az android rendszer... Kb 2 napja megy ez.
A tablet novemberben lesz két éves. Szerintetek mi lehet az oka? Ha a aksi tönkrement, akkor gariban cserélhetik? Ha nem, hol tudom kicseréltetni és kb mennyiért?
A merülésről sajnos képet nem, tudok mellékelni mert nem otthon vagyok. De ha hazamegyek csinálok.
Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Képzeljétek el bekapcsoláskor egy "Android verzió frissítése" szöveg jelent meg... Pár másodpercig dolgozott, majd felállt a rendszer.
A verziószám: 4.0.3
A kernel: 2.6.39.4
Nem igazán tudom mire vélni ezt a a dolgot. Van valami ötletetek? :-) -
A_Papa
senior tag
Nohát magam sem értem miért, de elkezdett tölteni... Szétszedtem a töltőt (Mert amikor egyszer kihúztam, furcsa kattanó hangot adott ki.. ), majd összeraktam. Ezután mikor bedugtam a tablet-ba a töltőtőt, az bekapcsolt és tölteni kezdett.
Csináltam egy képet az aksiról:
Azt hiszem bekapcsolva maradhatott és lemerült, szóval lehet hogy köze lehet ehhez az egész mizériához...
Minden estre nem sokat aludtam az éjjel nagyon ideges voltam, de örülök, hogy megy a dolog.Egyébként egy ilyen esetleges teljes lemerülés mennyire károsítja az aksit? És egy ilyen aksinak mennyi az élettartama? Mit lehet majd tenni, ha majd beadja a kulcsot? Lehet ezt valamilyen módon cserélni?
Köszi a válaszokat!
Papa -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
A következő probléma miatt kérném a segítségeteket:
Szerettem volna használni a tablet-et de nem tudom bekapcsolni. Egész pontosan a töltő ikonja jelenik meg (Az alja az ikonnak piros színű) pár másodpercre, majd kikapcsol.
A készülék most töltőn van kb 20 perce, de nem is melegszik.
Lehetséges, hogy a párom bekapcsolva hagyta és lemerült, de szerintem ez nem valószínű...
Van ötletetek?
Köszönöm a válaszokat! -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Korábban itt a fórumon is volt róla szó, hogy lehet mégis csak megkapja a készülék a JB-t. A külföldi oldalakon is beszéltek erről, de az itthoni Asus FB oldalán is utaltak rá...
Tudtok esetleg valamilyen információt erről?Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek jó ez a merülési idő? Ami érdekes, hogy a gyári böngésző el sincs indítva, mégis jelzi, hogy fut, és mennyi az energia igénye.
Ti milyen fényerőt használtok?
Ja még annyi, hogy a wifi folyamatosan megy.Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Nekem érkezett egy frissítés, bár a dátuma érdekes:
Kernel: 2.6.39.4
Build:IML74K.WW_epad-9.2.1.27-20120615 -
A_Papa
senior tag
Igen, nekem is lejött a frissítés.
Az Android továbbra is 4.03.
A build szám pedig: 9.2.1.17-20120312 -
A_Papa
senior tag
Nekem őszintén szólva vegyesek az érzéseim.. A gyári böngészővel, korábban semmi gondom nem volt,. Oké, hogy a könyvjelzője egy picit fapados, én teljes megelégedéssel használtam...
Most meg.. van olyan SG-és topic, amit be sem tölt (A gmail-el is jártam már így.), és többször is összeomlott már, csak úgy minden átmenet nélkül... A tab vissza "gombjára" sokszor 2x vagy 3x rá kell nyomnom, mert nem csinál semmit.
Az újdonságok nagyon tetszenek, de számomra a régi verzió stabilabbnak tűnt...
-
A_Papa
senior tag
Nekem is szépen frissített!!
-
A_Papa
senior tag
Köszi a válaszokat!
Az baj, ha ezeket a teljes lemerülési fázisokat én kihagytam?
-
A_Papa
senior tag
Urak, az aksival kapcsolatban tudnátok pár tanácsot adni?
Azt tudom, hogy nem szabad hagyni, hogy teljesen lemerüljön a gép, de van valami egyéb dolog amire érdemes odafigyelni?
Pl, Az is baj, ha az aksi 10% alá merül?
Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Asus Transformer TF101 tablet tulajdonosnak!
-
A_Papa
senior tag
Oki, Urak, köszi még egyszer!
-
A_Papa
senior tag
Köszi a válaszokat!
Szerintetek szemüveg tisztító folyadék spray jó?
-
A_Papa
senior tag
Urak, Ti hogyan tisztítjátok a Transformer-t? Nekem van ilyen szemüvegtörlő kendőm, de pl be szabad nedvesíteni? Köszi a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
A tablet-re egy újabb firmware frissítés érkezett ma..
Erről tud valaki valamit?
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem sípol a felvett videó? Mert nálam rendesen..
Sőt egy cimborám mondta, hogy Skype közben is hallott síplást.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest