- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev@bps
csendes tag
Gyári ROM van rajta? Elvileg 2 év gari van a tab-ra, ennyire biztos nem szabadna az akksinak tönkremennie ennyi idő alatt, ha a papírok megvannak, mindenképpen érdemes még most elküldeni garanciális javításra.
Először persze érdemes kipróbálni valami akku kalibráló app-ot, van olyan, amihez root sem kell.
-
zezoka
őstag
Régi "szép" idők, mikor nekem is szinte minden nap egy ilyen ferde vonalas lineáris merülés fogadott... És kukára le tudta szívni az aksit, kikerülve a védelmeket...
Valami process beragad, megfagy, tab lefagy, jellemzően valami ilyen okozhatja, mert nyíl egyenes a merülés, user ennyire lineárisan nem tudja elhasználni.
-
menpee
aktív tag
Amíg nincs ott az OTA frissítés a gépeden, addig nem lovallnám bele magam annyira
Érthető módon a TF101 már sokad rangú az Asus-on belüli fejlesztések közt, tehát maximum figyelmes ajándékként lehet rá számítani. Bár a 4.2 nem igazán hozott rengeteg újítást, így lehet, hogy gyorsan végeznek vele a többi készülékre portoláskor. Majd meglátjuk. -
menpee
aktív tag
Az idő szerintem teljesen jó bekapcsolt wifi mellett.
A gyári böngésző jelenléte valószínűleg a stock rom miatt van, nálam csak azon programokat írja k, amiket valóban használtam.
Fényerő? MinimumPlusz a Screen Filter nevű programocskával még tovább nyírom esti olvasások alkalmával. 11-12 óra a rekordom wifit csak 2-3 óránként bekapcsolva, míg frissült egyet a mail fiók. Egyébként repülőgépes üzemmód, játék nuku, csak olvastam, a végére 14%-on állt meg az akku, akkor ment töltőre.
-
betyarr
veterán
én ezek szerint jártam el:
Szükséges az akkumulátor kalibrálása?
Nem, nem szükséges, helyette viszont van más amivel jobbá tehetjük a készenléti időt.
3-4x teljes merülési és feltöltési fázis szükséges a rendszernek, hogy az akkumulátort megfelelően tudja kezelni mivel az Android folyamatosan adatokat gyűjt, statisztikát készít az akkumulátorról és ezt egy fájlban tárolja, majd ebből tudja meghatározni, hogy mennyi szufla áll még rendelkezésre, tehát pontosabb visszajelzést ad nekünk.
Ezt a fajta "kalibrálást" minden rom telepítés után el lehet végezni mert friss szoftver felrakása után ez a batterystat nullázódik.
Az Android a data/system mappában található batterystat.bin fájlba menti el az adatokat.
-
Vyndree
őstag
Így is lehet tisztítani: http://www.youtube.com/watch?v=EUcJnwyCtes
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest