Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #3284 üzenetére
Szerintem azért egy factory resetet megpróbálhatna, ártani nem árt vele.
Elég stabil rom, ha azután is csinálná ezeket az újraindulásokat, akkor tényleg szervízbe kellene vinni.(#3283) tangiers
Tehát ha rászánod magad: a hangerő le + power gombbal menj a recoverybe és csinálj egy reset-et. Ez teljesen legyalulja a gépet, az egész belső memóriát is kiüríti. (Hátha az előző tulaj csak a rendszeren belüli reset-et csinálta, mielőtt eladta neked.) Ha ezután is idegesítően gyakran újraindulgat, akkor tényleg szervíz, mert hardveres hiba lesz. -
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #3269 üzenetére
Én az EOS4-ekkel próbálkoztam, de olyan alap funkciók voltak bugosak, hogy elegem lett. Egy sima pdf olvasás közben is random újraindult.
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #3267 üzenetére
Én gyári rom-on vagyok, meg húzni sem húztam a gépet, csak próbáltam ajánlani egy népszerű kombót, amit sokan használnak.
Pár hetet voltam CM10-en, de nagyon instabil volt, így ment vissza a stock.
-
vatoteam
tag
Sziasztok, megválnék szeretett gépemtől, hardveraprón megtaláljátok ha érdekelne valakit.
-
vatoteam
tag
Easyflasherrel a gyári zip-et kell berakni az asusupdate mappába és szépen felrakja. Nálam most is így van fent, várom a stabil CM10-et
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #2897 üzenetére
Köszi bejött ez a katkernel.
Egy kérdés. Google Now folyamatosan force close-ol. Nem tudtok erre valamit? -
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2890 üzenetére
Enyémen a v6 van fent most is, de nem túl megbízható
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2888 üzenetére
A hivatalosra gondolok, nem a nighly-kból mókoltakra
-
vatoteam
tag
Én már egy stabil CM10-nek is örülnék
-
vatoteam
tag
Pont én írtam korábban, hogy 10,1"-os netbookhoz való tokok tökéletesek ehhez. Nekem Built márkájú van (ez 11"-os macbook air-hez van, tehát a vastagabb 10,1"-os TF pont passzol bele), neoprén az anyaga, 3000 forintba került. Nagyon jól végzi a dolgát, egyszer megrepedt egy doboz Monster az utazótáskámban, és felszívta az egészet úgy, hogy a gépre egy csepp sem került. Egy mosás után újra a régi volt
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2700 üzenetére
kicsit játszadozz vele, hogy ki-be kapcsolgatod a táblát stb. Nekem is lemerült minden, amikor bekapcsoltam akkor előjött az asus logo és megállt. dokkal együtt töltőn hagytam egy fél napra, aztán egy fél napig csak a táblát töltöttem. elindítottam recoveryt, wipe-oltam cache-t, dalvik-ot, meg battery stats-ot, és elindult végre. dokkal együtt aztán töltöttem még, aztán minden a régi lett. azóta töltőn hagyom a gépet ha nem használom...
hopp, mire beírtam már megoldódott, bocsi
-
vatoteam
tag
válasz
szilasz007 #2691 üzenetére
Clean install volt vagy rátelepítetted a b5-re?
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2676 üzenetére
mivel több rom kipróbálása (egy korábbi stock ICS, megatron, cm9.1, cm10, a legfrissebb stock ICS és a mostani moddolt cm10-b4) és számtalan különféle formázás (full wipe, gyári recoveryben a teljes formázás, arhd-hoz super wipe script) után is ezt csinálja, merem feltételezni, hogy nem szoftveres a hiba. vagy szerinted mit kéne még kipróbálnom? csak mert direkt kipróbáltam: megtöltöttem addig a memóriát amíg normálisan másol, majd kitöröltem egy 700 megás dvdripet, és elkezdtem felmásolni egy 1,4 gigás brripet, és a másolás felénél hirtelen belassult.
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2674 üzenetére
de a legfrissebb gyári rom-on is ezt csinálta.
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2668 üzenetére
igen, de az micro sd. nekem a belső memóriával van ez a gond
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2664 üzenetére
Köszi a tippet, ez nekem is jól jött!
viszont ez a baromi lassú másolás még mindig nem oldódott meg :/ akármelyik rommal csinálom... van még vagy 13 giga hely és egy ~1,3 gigás film 1 óra alatt megy fel... előtte 5 perc se... valakivel esetleg ez előfordult már és tudja mi a tök lehet?
-
vatoteam
tag
Sziasztok! Annak tudja valaki az okát, hogy kb félig tele belső tárhelytől piszkosul lassan másolódik fel egy film? Tehát nem több kis fájl, hanem 1 darab. Előtte simán felmegy 1-2 perc alatt egy brrip, de miután kb félig megtelik a belső mem, onnantól 30+ perc is kell... Nem a rom hibája, annyi biztos.
-
vatoteam
tag
Hát velem amikor ez történt akkor ASUS oldaláról legfrissebb rom-ot letöltöttem és easyflasher-rel ráraktam egy full wipe után
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #2524 üzenetére
Azért van előtte a "hivatalos"
-
vatoteam
tag
válasz
DessertFox #2522 üzenetére
Szerintem annyi történt hogy pár hsz-el előtte írta, hogy cm10, erre te rákérdeztél, hogy milyen cm...
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2335 üzenetére
Igen, de ami hozzá van adva kernel, az kezeli, nem?
Szerintem simán jó rom ez, tökéletesen megy
sima cm9 sose lesz kész... De van egy olyan érzésem, hogy júli végére lesz nekünk 4.1-ünk
-
vatoteam
tag
-
vatoteam
tag
válasz
mgTerminator #2329 üzenetére
Na ja, csak már itt a kövi verzió és az ICS még mindig csak RC1 állapotú. Persze nem elégedetlenkedek, mert ez is nagyon jól fut, csak hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest