- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bela52
tag
Kellemes Húsvéti űnnepeket,kívánok,mindenkinek.
-
Bela52
tag
Segitsen valaki. Hogy lehet dokkolon keresztul ,hosszu ekezetet irni?
-
Bela52
tag
BUÉK kívánok mindenkinek.
-
Bela52
tag
Helló mindenkinek. Kész van a transformer. Egy hét alatt megjavították. Usb csatlakozó volt a hiba. Kérdésem lenne, hogy milyen tokot használtok hozzá? Már néztem egy pár helyen ,de ebbe a méretben nem kapok. Olyan kellene ,hogy a dokkoló is beleférjen.Valaki tud segíteni?
-
Bela52
tag
Kell a tõltőt is kűldeni. Benne van a csomagolási leirásba.
-
Bela52
tag
válasz
mgTerminator #2851 üzenetére
Köszi szépen,azt még kibírom nélküle valahogy.Kíváncsi vagyok hogy simán javítanak ,vagy próbálkoznak valamivel,hogy garanciába nem javítható a hiba.
-
Bela52
tag
Az enyémet most vitte el a DHL.. Czech Asus Szervizbe.Töltés hibával, Nem tudom hogy mennyi időbe telik a javítás. Van e valakinek tapasztalata a szervizzel , szállítással kapcsolatban?
-
Bela52
tag
válasz
mgTerminator #2823 üzenetére
Már csináltam egy gyári vissza állítást,de semmi sem változott. A tablet az még 38% van ,de hiába dugom a hálózatra,csak nem tölti azt sem. Garancia az 2 éves? A Asus szerviz az hol javít Budapesten? Vagy házhoz jönnek érte?
-
Bela52
tag
Le merítettem a dokkolót 3% ,a tablet 40% van .De hiába dugom töltésre nem indul el. Ha le veszem a dokkolóról ,a tabletbe dugom ,Akkor is ki irja hogy nincs töltés. Usb kábelt a pc az felismeri. Mit lehet ilyenkor csinálni. hogy tudom föltölteni? Találkoztatok már ilyennel? Segítsen már valaki.
-
Bela52
tag
Tok vásárlásban kérnék, segítséget. Transformer TF101 tokot vennék,olyant amibe a dokkoló is belerakható. Ebáy ról nem tudok ,venni.
-
Bela52
tag
válasz
mgTerminator #2778 üzenetére
Helló , űdvözletem mindenkinek. Csatlakozom a táborhoz. Ugyanis sikerűlt hozzájutnom egy transformerhez.. Nagyon szép ,okos egy kis szerkezet. Olvasgatom a fórumot,de a rootolás menetéről ,nem sokat lehet megtudni. Valaki esetleg tudna segiteni? Mit kel letölteni hozzá? SN B70 . ezt már lehet rootolni?
MG Terminátor ,bocsi nem neked címeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest