Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
parkasz #3384 üzenetére
Szia, én használom, gond nélkül fut. Nekem eddig minden ment, katkiss kernellel. Az egyetlen hiba, hogy a Dolphen böngésző néha FC-zik, bár ez nem rom hiba. Az eddig próbált 4.2.X romok közül ( még josteink és a a paranoid romot próbáltam ) nekem ez jött be legjobban. Ja és jó az akku használata, hétvégén 7,5 órát bírt a tablet folyamatos navigálással, 14 %-ra ment le.
-
zezoka
őstag
válasz
parkasz #3156 üzenetére
Én hetente egyszer töltöm (vagy még ritkábban is néha): dokkolón használom, amíg a dokkoló 10% alá esik, utánna csak a tabot használom szétkapcsolva, és utánna töltöm csak. De mondjuk én csak böngészek rajta, és mikor végeztem, kikapcsolom a wlant (többi rádió meg ki van kapcsolva, SIM része is repülő módban van). Magyarul csak a wlan be-ki. Bár mondjuk mostanában pár dolgot visszanézek az RTL Most app-on (heti egy-két alkalom).
-
mgTerminator
veterán
-
zezoka
őstag
válasz
parkasz #2766 üzenetére
Battery Calibration, ha rootolva vagy (én csak telefonon vagyok rootolva, ott használom minden romcsere után)...
Bár szerintem a Wipe battery stats a Recoveryben is ezt csinálja, hogy törli az aksi fájlt, hogy létrejöjjön újra (telefonnál romcsere előtti full wipenál ezt is el szoktam játszani).
-
DessertFox
aktív tag
válasz
parkasz #2748 üzenetére
Na ez már megmozgatja a fantáziámat: kiválasztod a terméket ( EEE Pad ), aztán a sorozatot ( Transformer Pad ) majd a modellt ( TF 101 illetve G ha modemes ). A következő oldalon az Android rendszert jelöld, így eljutsz a gyári letöltő oldalra. Szerintem neked az USB pont alatti driver kell. Ha nem, ne küld a csokit
-
zezoka
őstag
válasz
parkasz #2734 üzenetére
Én ES File Explorert használok, meg újabban Total Commandert.
Battery widgetnél pedig telepítéskor kidobja az ikonját az asztalra, de az csak az indítás ikonja, azt töröld ki. Menj be oda, ahol a widgeteket raknád ki az asztalra, és ott lesz köztük ez is, és azt tedd ki.
Gépre én még sose kötöttem! Minek? Memórkari ki, be a másik gépbe. Gyorsabb!
-
menpee
aktív tag
válasz
parkasz #2714 üzenetére
1551-1600-as hsz-ek közt volt szó erről, ha az ott leírtakat megfogadod, akkor nem lehet nagy baj.
Akku check: hmm, ha megbeszèled a màsik fèllel, hogy a megtekintès előtti napon hasznàlja àtlagosan, de ne töltsön rà, akkor az akkumulàtorhasznàlat görbèről (beàllítàsok/akkumulàtor menü) elèg jól le lehet modellezni a merülèsi ciklust. Plusz ha ott bedugod, akkor azt is làthatod, hogy tölt-e egyàltalàn. Dokkos tapasztalataim nincsenek, majd a többiek szólnak hasonló okossàgokat talàn
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest