- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoca9208
tag
válasz
MaCS_70 #5477 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, sikerült életet lehelnem a dokkoló vinyójába úgy, hogy kiszereltem és másik gépben megtelepítettem, onnan meg tudtam már állapítani, hogy rosszak az usb csatlakozók, úgyhogy kb használhatatlan az eszköz. (az előző tulaja szerintem dobálta, több helyen el van repedve a ház, behorpadva, katasztrófa mennyire nem vigyáztak rá)
-
zsoca9208
tag
válasz
CyberPunk666 #5475 üzenetére
itt éppen esc, az a problémám, hogy meg sem jelenik az usb eszköz a választható boot eszközök között, se a biosban se az esc boot menüben. A pendrive teljesen jó, most raktam vele újra egy gépet. Kövi lépés az lesz, hogy szétszedem a dokkolót és az abban lévő vinyóra húzok egy windowst egy másik gépre csatlakoztatva, más nem jutt eszembe. Persze valami ultra mini torx csavarok vannak benne, valahonnan még ahhoz is szerszámot kell keresni
-
zsoca9208
tag
válasz
CyberPunk666 #5473 üzenetére
boot menüben sem látja és a biosban sem. Ezek szerint van egy brick tx-300om?
-
zsoca9208
tag
válasz
AxBattler #5471 üzenetére
sziasztok, bár nem t100 de hátha tudtok nekem segíteni
Adott egy tx-300 transformerbook, amiről sikeresen ki lett irtva minden recovery és egyéb partíció. Gondoltam nem nagy para, majd meghágom saját windowsommal, jó lesz az úgy. A baj csak az, hogy sehol nem tudom rávenni az USB bootra, sceure boot ki van kapcsova, de egyszerűen nem látja. Több pendrive-al is próbálkoztam, asztali gépemen bootol mindegyik hibátlanul. Van ötletetek hogy lehetne rávenni hogy induljon pendrive-ról?
-
zsoca9208
tag
Szervizes tapasztalat: november 14-én péntek este vittem be, a laptop.hu egyik boltjába, azzal a hibával hogy nem lehet tölteni a készüléket. Ők azt mondták, hogy valószínűleg usb hbás lesz, durván 2 hét annak a javítási ideje, plusz egy csomó idő, amíg szállítgatják a szervizhez, meg vissza. Nagyjából karácsonyra vártam a gépet, dec 2.-án hívtak, hogy elkészült, mehetek érte a boltba. Azért adtam oda amúgy, mert valahol óbudán van a szevíz, és nem igen járok arrafele. Úgyhogy nagyon meglepődtem, hogy ilyen gyorsak voltak, alig volt több mint két hét a dolog. Egyébként akksi cserés lett végül, amire meg elvileg 1 év garit vállalnak nem is kettőt, úgyhogy pont jól jártam, jövő héten lesz 1 éves a masina. Most van patika új akksim
-
zsoca9208
tag
válasz
Zolesz007 #3282 üzenetére
igen igen, több mint fél éve megvan az eszköz, nagyjából azért kiismertem. Konkrétan nem töltődik kikapcsovla sem, de a led egyébként világít rajta, bekapcsolt állapotban pedig azt írja, hogy "hálózatról de nem töltődik". Egyik napról a másikra jött elő a probléma, gondoltam hátha valami szoftveres hülyeség. Asus szervíz van egyáltalán itthon, vagy szépen beviszem a boltba, ahol vásárolva lett, és majd ők intézik a szervizelést?
-
zsoca9208
tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy nem tudja feltölteni? jelenleg az akksi 2%on van, ha bedugom kiírja, hogy áramról de nem töltődik. Volt factory reset, az se segített. Tegnap el se indult, csak a lemerülés ikonját mutogatta. Esetleg tud valaki megoldást, vagy szervíz? Ja biost frissíteni nem tudok, mert 20% töltöttség kéne hozzá
-
zsoca9208
tag
Pár hete ruháztam be egy 64 gigás verzióra, néha megröccen, de alapjában véve elégedett vagyok a teljesítménnyel. Valaki tud olyan boltot, ahol kapható bt egér (Budapesten)? A házhozszállítást most hanyagolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged