Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
Hoppá. Ez eddig is ilyen volt? [link] Mármint az ablakok fülei.
-
csabiks
senior tag
edigital.. en egy fullhallgatoval jartam ugy hogy mar ki volt bontva es konkretan ott volt az elozo ‘tulaj’ fulzsirja.. ezeket a 3 napon belul rendelt cuccokat ugyanugy tovabbadjak, en soha tobbet nem rendelek toluk! (amikor szemelyesen visszavittem, az elottem allo egy mobilt vitt vissza, hogy azt mar hasznalta mas es nem volt bontatlan).
-
Fryskitt
addikt
Mondjuk olyanért fizettetni, amijük nincs és nem írni oda, hogy csak rendelés után lesz elérhető, az feszegeti a törvényesség határait szerintem. Mondjuk egyik Rejtő Jenő regényben Vanek Úr is eladott egy hidat és/vagy cirkálót, szóval végül is van rá precedens. Nagy baj az is, hogy mostanában egy ilyen rendelés igen hamar módosíthatatlan lesz, és bár (elvileg ugye) véd a távollévők közötti szerződés, feltéve, hogy magánszemély vagy, pénzt visszafizettetni velük, tapasztalatból mondom nem könnyű. Főleg, ha gyökerek nem azt szállítják ki, mint ami a számlán van vagy fordítva, mert akkor meg egyszerűen nulla.
-
Fryskitt
addikt
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Személyes átvétellel kell, látod, ez az Apple tok épp féláron van és a többi boltnál is olcsóbb. Szóval ha beszerzik és tényleg eredeti és még a számla is jó, akkor megéri. De kiszállítva soha többet semmit sem tőlük. Az is igaz, hogy így meg csak a nagyon jóáras cuccokért megyek el, mert hiába van közel Pest, bemenni oda meg vissza felér egy tortúrával, így tébyleg csak ha nagyon kell, akkor .Amúgy van Amazon meg Ali/Gearbest, Apple cuccok meg vagy Telekom vagy Apple márkabolt, szóval annyira nem kell nekem Edigital.
-
Fryskitt
addikt
Elhiszem, hogy a legnagyobb, de nem a legjobb. Addig működik a dolog, amíg nincs valami baj, de onnan aztán. Egy számlán sikerült elírni az adószámot (szerintük én rontottam el, kérdem, mekkora az esélye, hogy úgy rontom el, hogy az egy érvényes szám, csak másik cégé, de ezt hagyjuk), a javításra számlamódosító nyomtatványt kell benyújtani (pecsét, aláírás, stb -ez ugy rendelésnél nem kell, mert csak fizess, de ha munkát is adsz nekünk, akkor már szop@tunk kategória), nos ezt július közepe óta nem sikerül megoldaniuk, mert "nagyon leterhelt a pénzügyi osztály). Amúgy is 20-30 perc mire felveszik az ügyfélszolgálaton (mit nekik az 5 perces szabály erről, bár ebben az országban divat az anarchia mint tudjuk). A megrendelt termékek sokszor koszosak, ütött-kopott vagy egyenesen sérült csomagban jönnek, panasz meg persze ne legyen, mert minek vetted át (érdekes kérdés ugye a Foxpost, mert ott csak akkor látod, mit kapsz, ha fizettél, és reklamálni sem tudsz akkor sem, mert nincs ott egy ember sem).
Szóval vannak jó áras dolgaik, de én ezentúl csak személyes átvétellel, mert ott le tudom nyomni a torkán az eladónak, ha nem azt hoz vagy nem olyan állapotban, mint ahogy annak lennie kell. -
Fryskitt
addikt
Igen, és másodszor. Legelőbb két éve egy hagyományos asztali telefon helyett egy orrszőrnyírót. De akkor visszavették. A sövénynyíró viszont maradt, bár állítólag a csomagolásról készítenek videót (ezt alig akarom hinni, de lehet), azon látszani kellett volna a hatalmas különbség, sőt a futárszolgálatnál a súly alapján is ellenőrizhető lett volna, de nem. Bár lehet, az orrszőrvágót is meg kellett volna tartani. Így 40 felett vsz szükségem lesz rá hamarosan.
-
Fryskitt
addikt
Ezért kérem én is üzletbe és utólag fizetéssel. Ezeknél sose lehet tudni. Legutóbb Foxpostba egy router helyett egy sövényvágót (!) küldtek és nem ismerték el. Szóval van egy sövényvágóm. Sövény az nincs, de majd újraforgatom terveim szerint a Texasi láncfűrészest, csak legyek egyszer nyugdíjas és legyen rá időm.
-
Végül én megrendeltem a fekete bőrtokot, mert a szilikont nem ajánlják főleg a fehéret.

-
válasz
markknight
üzenetére
Lantos: Igen, nem kell rajtatartani az ujjad, elég felslide-olni.
-
Ļantos
aktív tag
Nem tudom volt-e már, de az egyik legjobb új funkció a megnyitott appok gyorsabb bezárása. Ma szükség volt rá, az egyik alkalmazást újra kellett indítani, ekkor láttam.
-
markknight
nagyúr
Téves
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Blitzwolf vezetéknélküli töltőt. Az lenne a kérdésem, hogy elég-e, hogy a laptopom dokkolójának elvileg töltésre használt usb portjába dugom, tudva, hogy amúgy sem ad le olyan sokat a cucc? Nem adtak hozzá töltőfejet csak kábelt ezért gondoltam erre a megoldásra.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen ez a normális működése, de nem 3 hét után.

-
Fryskitt
addikt
Igen, olvastam róla, hogy a patina az valójában elszíneződés és kopás. Van, aki meg esküszik rá. 20e forintért nem volt kérdés, sosem adnék annyit. Féláron kísértésbe ejt, de azért 10e hogy utána pár hónap múlva kidobjam, nem kóser.
Mastermark: ha patinás, az jó, ha lemorzsolódik és lekopik úgy, hogy kilátszik az alapréteg, az nem.
-
válasz
Fryskitt
üzenetére
Nekem bőr volt első perctől amikor megvettem tavaly novemberben. “kozmoszkék” szint választottam anno a spacegreyhez, de tökmindegy lett volna mivel csak alul és a kamera körül figyelhető meg milyen is a telefon színe. Szóval az a tok nekem egy hónap után eléggé megkopott és elszinezodott. Mégegyszer bort nem veszek rá mivel amúgy is kutya vastag lett tőle ezért is érdekelne a szilikon. Egyébként én elől hátul iGlass-t használok tok sincsen rajta így az igazi az érzés. De most vettem egy Silvert és a fehér szilikon is megtetszett.

-
Az eredeti szilikonok is akciósak a fekete és fehér. Esetleg van valakinek tapasztalt velük? A fehér érdekelne ennyiért szívesen be újítanék egyet, ha nem színeződik el egy hónap után.

-
ricshard444
veterán
Én is aláírom, a lentit, hogy közel tökéletes, nekem annyiból nem tetszik, hogy duci lesz a telefon, de a védelme már bizonyított.
-
Fryskitt
addikt
HA érdekel valakit. Gondolkodom rajta, bár még így is kissé drága, de az érzés, ugye...
-
Ļantos
aktív tag
Parancsok alkalmazást használja valaki? Ha igen, miket raktok bele?
-
Viper26
nagyúr
SOT-ot hogyan számolja / mikor nullázza? Mert töltés után nem.
-
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jaaaa. De akkor sem lehet komoly kérdés egy nappal a megjelenés után, szerintem.

-
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ok. kösz.
-
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére

-
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem még 11.
-
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hiába nyomom, érzem hogy rezzen egyet, de nem nyit meg semmit.
-
FIREBLADE78
addikt
Kint van már a 12,
.01 frissítés? -
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha rányomok az ikonra akkor nincs menüje?
-
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
A telefonom, ha hívják. Hiába van bekapcsolva látszólag a ne zavarjanak.
-
beaglepuppy
tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Ez nagyon jópofának tűnik, meg is nézem. Nagyon köszi!

Igazad van, teljesen. Ez lenne a legtökéletesebb,de nagyon messze vagyunk tőle. Siri fában vájkáló szú agya tényleg alap dolgokat nem akar megérteni. Így legalább egy kis reményt látok,hogy a fejébe tudok verni valamit.MasterMark: Igen, én is azokat kezdtem el nézegetni. Reménykedtem,hogy valaki annyira belemerült és megszerette,hogy nem bír magával és ötletekkel halmoz el.

-
MasterMark
titán
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Csak a példákat néztem meg amik ott vannak, jópofának tűnik, de egyelőre nem látom mire tudnám használni.
-
aujjobba
addikt
válasz
beaglepuppy
üzenetére
Találtam egy YouTube downloader shortcut-ot, fent van reddit-en.
Elindítod a YT videót, megosztás a Shortcuts-szal, kiválasztod ezt, ő meg letölti szépen, és be tudod menteni a videóid közé.
Ügyes.Egyébként ez rossz irány szerintem, én nem akarok ilyen szekvenciákat programozni.
Én azt akarom, hogy ha Siri-nek azt mondom "csinálj egy kollázst a kislányomról készült utolsó 5 képből, majd küldd át anyósomnak", akkor ezt megértse és megcsinálja. -
markknight
nagyúr
Még előző héten lementek a gyári X bőrtokok 12 ezer forintra. Most, hogy már lassan kint az XS, most visszarakták az árát 19 ezerre. Tavaly 18 ezer volt egy ilyen és ez teljesen ugyanaz a termék, viszont már "XS" kompatibilis, így drágult egy ezressel az eredeti ára. Vicc
-
beaglepuppy
tag
Valaki belemerült már a Shortcuts (parancsok) alkalmazásba? Tapasztalatokra,véleményekre lennék kiváncsi.
-
ruarua
tag
CarPlay-t használ valaki? Ios12 telepitve de hol az ígért Google maps meg waze???
-
Viper26
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
És nincs reset ahogy látom, pedig most vettem le a töltőről.
-
Viper26
nagyúr
SOT-ot nem kéne nullázza töltés után?

-
Ļantos
aktív tag
Frissítés után rányomva a nezavarj módra nem hozta fel a kővetkezőt: “amíg el nem megyek innen”. Majd a helymeghatározási beállításokat böngészve észrevettem, hogy még nagyon régen kikapcsoltam a helyzetalapú jelzéseket. Visszakapcsoltam és megjelent a nezavarj új funkciója.
Azért írtam le ezt mert hátha ettôl megjavul a helyalapú emlékeztetés is. Sajnos kipróbálni most nem tudom mert 39 a lázam és örülők ha megmaradok. Emlékszem más is írta, hogy neki se működik.
Gyerekek cuccain napi játékhasználat beállitva, felnőtt tartalmak letiltva

-
Viper26
nagyúr
A telefonon kell bekapcsolni a vpn-t az alkalmazás helyett, így úgy néz ki rendben van.
-
Viper26
nagyúr
My data manager vpn-t használ, és a frissítés óta ha ez engedélyezve van, akkor nincs wifi BT és mobilnet sem.
Erre van valami megoldás?
Ha jól tudom gyárilag nem lehet az adatforgalmat követni. -
törölt tag
Szerintetek a watch s4 kompatibilis lesz majd a pitaka uj toltojevel a magdock-al?
-
csabiks
senior tag
nalam is mindenfee hiba nelkul felment a 12, hasit szepen

-
Dave46
tag
Eddig nagyon csípem az update-et. Szakít az X, mint az állat.

-
Live hatterkepet honnan tudok letölteni ahol minőségben is jók?

-
Madwe
nagyúr
De azt ugye tudod h ezek skálázott értékek? Pl jpegnél 10es tömörítéssel kapsz egy 1mbos szar képet, 5ösnél meg mondjuk 3mbos középszar képet. HEIFnél pedig mondjuk 10es tömörítésnél kapsz 0.1mbos középszar képet, 5ösnél meg 1mbos elfogadható képet. Szóval jobban tömörít s szebb eredményt is elérhet, beállítás kérdése (nyilván a raw képnél szebb nem lesz
) -
válasz
-secret-
üzenetére
Sehol nem latok olyan infot jobb minosegu lenne. “Ugyan olyan minoseg , kisebb file meret.”
Az Apple és a Google után a Microsoft is bejelentette, hogy Windows rendszere támogatni fogja a HEIF (High Efficiency Image Format) nevű technolgóiát, ami minőségvesztés nélkül képes a JPEG-nél jóval hatékonyabb (vagyis ugyanolyan minőségű, de kisebb fájlméretű) tömörítés elvégzésére.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez konkretan kijelentheto , hogy jobb minosegu a heif ? Vagy honnan van ez az info? En legalabbis nem nagyon lattam kulonbseget mikor probaltam jpg vagy heifbe.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor maradnak az eddigiek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Temu
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Óra topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen ugyan így vagyok én is fő az elővigyázatosság ezeknél. 

). Remélem eredeti. És szaküzletben átvétel, szigorúan, mert különben megint küldenek helyette valami gőzgépes maszturbátort, mint legutóbb. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)