- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
tag
Valaki más nem fut abba a hibába, hogy a hivatalos Messenger alkalmazásban ha elküldök egy üzenetet és kilépek az alkalmazából, majd kis idő után visszalépek, mert mondjuk válasz érkezett (magyarán szólva normal, hétköznapi használat során) az utolsó üzenet mindig "beragad" a typing fieldbe, így ha válaszolni akarok a kapott válaszra előbb ki kell törölnöm innen az előbb elküldött üzenetemet, hogy ne duplikáljon...eléggé idegesítő.
Mind az iOS, mind az alkalmazás verzió up-to-date...
-
pana0017
senior tag
Valakinek lenne esetleg eladó gyári bőrtokja vagy tippje hol tudnék még venni garantáltan eredetit?
-
jófejsrác
senior tag
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Használtan szeretnék venni egy X-et. Bőszen nézegetem a HA-t, de a karcmentesen hirdetett készülékeknél is látok a keret sarkain apró kopásokat. Fogadjam el, hogy állandó tokhasználat mellett is ritka mint a fehér a holló a tökéletes állapotú készülék vagy legyek türelmes és keresgéljek?
-
NomAd_82
aktív tag
Nekem az új frissítéssel megoldódott a hálózat eldobás gond.
Én is gondolkodtam a cserén, most céges előfizuval meg akciósan kb. 90 pénzt kellene ráfizetnem ( persze ha elvinnék a mostanit ) de ahogy elnézegettem a cuccot az egyik üzletben, életemben első alkalommal nem éreztem az érzést, hogy váltanom kell.
Valaki váltott x-ről? Bár az tuti nem ebben a topicban van -
-Ben-
veterán
válasz FIREBLADE78 #11686 üzenetére
... Ha nem írom bele a hirdetésbe, akkor gyanítom, hogy soha, senki nem veszi észre. De nyilván a magyarnak ez már nem fér bele, így nem ér fabatkát se... Majd kiírom, hogy ingyen elvihető..
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz FIREBLADE78 #11684 üzenetére
Ha elmenne... Jelenleg 130k körüli ajánlatokat kapok napok óta. Előbb-utóbb 145-150 körül is elmehet, de nem mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Most nézem az árakat , kb 150k körül menne el maximum. Hát hát
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-Ben-
veterán
válasz FIREBLADE78 #11679 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy aki idén cserél, az bizony jövőre is fog.
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #11679 üzenetére
Ugyanez az érzés csak én XS-ről váltanék. Még várok aztán úgy 30-50k ráfizetésével (nettóban jön az új). Ha megvárok egy XS akkucserét akkor is fájni fog vagy 30-ba aztán akkor csak egy "régi" telefonom van.
-
FIREBLADE78
addikt
Valamiért azt érzem,hogy nem kellene lecserélni a telefont egy 11 pro-ra. Nem mozgat meg az új. Ugyanúgy néz ki. Több ram esetleg jó lehet. Kamera nem érdekel. Nem vagyok instafos függő. De lehet egyszerűen sóher vagyok
Céges előfizetéssel nem lenne olyan "drága".Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
oszy
veterán
válasz urbanjozsi #11676 üzenetére
Frissítetted 13.3-ra? Ez amúgy sokaknál előforduló hiba. Bár VoLTE-nél nem lenne szabad. De valószínű hálózati hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Zozo0525
őstag
válasz urbanjozsi #11676 üzenetére
Ez nem biztos telefon gond. Ha az adott cellaban tul sok hivás van akkor nem lehet hívást fogadni. Inditani azt jelzi hogy foglalt.... Ez szerintem hálózati hiba lesz
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Az alany egy független iPhone X, vodafone szolgáltató. Hálózati beállítás VoLTE be.
A fenálló probléma a következő. A telefon lerakva az asztalra, képernyő lezárva. Egy idő után a telefon hívást nem fogad, csak egy sms érkezik sikertelen hívásról. Ezután csak repülőmód ki/be segít. Ilyenkor wifi sincs......
Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Mac-re tud valaki olyan programot amivel iTunes-ról letöltött appokat tudnék a telóra rakni?
Régebben ez a syncios volt, de nem támogatják a 13.3 iOS-t, így ez bukta. -
-
Sawyer_
tag
Szerintetek van esély arra, hogy a mostani frissítés javít valamit a készülék botrányos térerején? Értem ez alatt, hogy esetleg működik a VoLTE és ahol eddig visszaváltott a hívés miatt 3G-re, ott most nem kell visszaváltania? Egyáltalán Telenornál működik már a szolgáltatás?
-
jófejsrác
senior tag
válasz wolruf #11658 üzenetére
Jövőre dizájn váltás lesz, meg egy picivel jobb minden. Ha tetszeni fog amit látok akkor elgondolkodom. De tény és való, hogy már én is abban a "betegségben" vagyok legyen egy újabb telefonom. Pedig enyém is karcmentes, több mint másfél éves és 98%-os az akku. Egyszóval hibátlan.
Az 5S-t használtam több mint 3 évig, szerintem ha azt nem cserélem le akkor nem indulok el ezen a lejtőn .
-
wolruf
őstag
Én is elgondolkodtam, hogy a közel 2 éves X-emet lecserélem majd. Kezembe vettem egy 11 Pro-t, nyomogattam, néztem, és kb. azt éreztem, hogy... tök ugyanaz, mint az enyém Igen, a kamera biztosan jobb (lehet), annyira nem mélyedtem el benne, de az biztos, hogy még mindig több, mint szuper a kis X Egy szónak is száz a vége, mivel a telefonom karcmentes, teljesen újszerű, nem látszik rajta, hogy használt, ,,agyban'' váltottam és elégedett leszek még egy ideig A 91%-os akksi is bőőőőven jó még
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Just486
senior tag
Köszi mindenkinek!
Lehet tényleg érdemesebb rááldozni azt a néhány plusz ezrest minthogy szívás legyen a vége...That unconquered country we call the future.
-
PACSA75
őstag
válasz Just486 #11644 üzenetére
Én mostanában vettem törött képernyővel egyet, és utángyártott oled kijelzőt vettem rá. Őszintén semmi különbséget nem látok az eredetihez képest, tehát ettől nem kell félni. Viszont vannak nagyon gagyi utángyártott kijelzők is, viszont ezek általában ips vagy lcd-k, amiket nagyon könnyű felismerni ha van egy jó sötét háttér, a fekete az amoleden (oled) igazán fekete, a többin nem.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Mit értesz az alatt hogy bántják? Én nem nagyon olvasom hogy szapulnák. Amúgy szerintem a mai napig az egyik legjobb készülék. A kamerát leszámítva a 11 pro semmivel sem jobb amit észre is vennél (nyilván gyorsabb proci, több ram, stb, de ezt a napi használatban ki nem szúrod).
ˣ
-
FIREBLADE78
addikt
-
Just486
senior tag
Üdv!
Mennyire "rizikós" használtan ilyen telefont venni?
A sima X-ben már lockolták a képernyőt az alaplaphoz, tud szólni ha nem gyári alkatrész van benne? Vagy ez az újabbakban van csak?Viszonylag kevés pénzt szánnék rá (130.000 forint, ami úgy látom a kínálat legalja), ezért ez a finom tapogatózás...
That unconquered country we call the future.
-
Ngtx
aktív tag
válasz Asmodeus09 #11638 üzenetére
Néha nálam is a teljes képet menti le és nem az általam kijelöltek.
apple user
-
dud998
őstag
A képstabilizálás optikai. Azt nem tudom, hogy a szoftver mennyire van rá hatással. Elvileg szerintem nem kellene.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
jófejsrác
senior tag
Mostanában nincs alkalmam fotókat készíteni nappal mert mikor kelek még sötét van, mikor jövök akkor már sötét van .
Viszont az engem is bosszant, ha valamikor készítek képernyő fotót hiába vágom körbe a képet, akkor is az egész telefon kijelzőt lementi.
Készítettem most gyorsan egy rövid videót az irodában és valóban mintha már nem lenne olyan klassz a képstabilizálás .
13.3 beta 3-mat használok.
-
Asmodeus09
friss újonc
Sziasztok!
Iphone X telefonom van es észrevettem, hogy a fotok minosege a szoftverfrissites ota leromlott. A kepszerkeszto ami gyarilag benne van pedig egyenesen csapnivaló. Le akarok vagni egy kepbol, erre nem azt vagja korbe amit kijeloltem(minden egyes alkalommal ez tortenik). A video minosege is silany lett, emlekeim szerint videozas kozben regen mukodott a kepstabilizalas. Most szinte nyoma sincs ennek. Mas is tapasztalja ezt? -
PACSA75
őstag
válasz MasterMark #11635 üzenetére
Kipróbáltam másik hálózatra csatlakozni, ugyanaz az eredmény. Az alaphelyzet visszaállítások megvoltak. Valószínűleg kicseréltetem benne a wifi modult vagy az antennát.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz Gsx-rr #11632 üzenetére
Nem erre gondoltam, talán csak nagyot álmodtam már belátom. Arra számítottam esetleg valaki azt írja "én is jártam már így, próbáld meg ezt vagy azt", hiszen működik végülis, de furcsa mód rövid a ható távolság.
Tehát valaki tud valami megoldást, szétszedjem, meg pucolni a csatikat, vagy valami hasonló, ami bevált valakinek?Azért ennyiért nem dobom ki, cserélni lehet bármilyen alkatrészt, de előbb érdeklődöm, mert ha szervizbe viszem, nyilván az első válasz "csere". Nem divat már megjavítani semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Zozo0525
őstag
Azért próbáld ki masik wifin is mielőtt kidobod a telefont
-
PACSA75
őstag
válasz MasterMark #11629 üzenetére
Tehát csere. Irónia nélkül világosabb lett volna, de így is át jött. Köszönöm a konstruktív hozzászólást. 👍
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #11629 üzenetére
-
PACSA75
őstag
Vettem használtan egy X et, de a wifi nagyon pocsék. Ha eltávolodom 3 méterre a routertől, néhány perc után ledob, és csak akkor csatlakozik vissza, ha max 10 centire tartom a routerhez. Ez ilyen kaksi, vagy valami baja van. Mit lehet vele kezdeni?
-
MNBT
tag
húúú na erre rákeresek köszönöm!
Illetve +1 kérdés, hogy az iTunest utálom, és Synciost használtam adatátvitelre, viszont Mac-re nincs support a 13.2-es iOSre, mert le vannak maradva a 13nál....
Valaki tud egy bevált és hatékony adatátviteli szoftvert amiről le tudnám menteni a képeimet, és mindenféle adatot?[ Szerkesztve ]
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Tudtok Budapesten olyan Apple szervízt ahol a rozsdamentes acélt polírozzák.
Januárban vettem a telefonom, de a tokoknak köszönhetően eléggé karcos lett amit polírozni kellene -
vilmose33
őstag
Tudnátok segíteni , hol lehet átállítani, hogy Magyarul mondja be a hívó nevét. iPhone 7-en alapból Magyar volt.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
vilmose33
őstag
Sziasztok!
Vettem kb. 2 hete egy 256gb-at, azóta vagy 3-szor azt csinálta,hogy nem érzékelt a kijelző. Képernyő zár ki-be és megint jó. Valakinek volt hasonló? Kaptam hozzá ajándék fóliát, nem tudom milyen minőségű, lehet hogy az zavar be? Van rá még 3 hónap garancia.[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
jófejsrác
senior tag
Az apple maps is felkínálja, hogy rövidíts vagy kerüld el, mert a sávok úgyan úgy pirosak, sárgák, kékek. Csak nincsenek hozzá pici figurák és bejegyzések más felhasználóktól. Plusz van benne olyan funkció is már (persze lehet ilyet tud a waze is vagy más alternatíva), hogy akinek van iphone annak eltudod küldeni a pontos érkezési időd és ott nyomon tud követni.
Tegyél egy próbát nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest