Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz
The.Biker
üzenetére
Volt szerencsém kipróbálni, egyik barátomnak X-e van a megjelenés óta.
Kérdés, a 64GB-s változat esetében körülbelül mennyi szbad hely áll rendelkezésre?
Jelenleg 16GB-os a 6S itt durván 10GB ami rendelkezésre áll, úgy gondolom X esetében ez körülbelül 5x annyi kell legyen. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Jelenleg iPhone 6S-t használok, de itt az idelye a váltásnak (több mint 2 éves a készülék).
Egyértelmű döntés lenne az X, de talán szóba jöhet a Note 9-is. Van itt valaki aki Noterol váltott X-re, vagy fordítva? Mik a tapasztalatok?És így közel egy év elteltével mit kell tudni az X-ről? Vannak problémák, ha igen mivel?
Mennyi az akku idő napi általános használttal?
Vagy bármi más amit érdemes lenne tudni erről a készülékről?
(Sajnos manapság már nincs időm órákat tölteni a régebbi hozzászólások olvasásával, ha meg vannak válaszolva a kérdéseim bocsi) -
ricshard444
veterán
Ezeknel az utolso betaknal ugy tapasztalom, mintha megint rosszabbul kezelne az alkalmazas bezarasokat a telefon, mint 4-5 frissitessel ezelott.
Vicces mikor lezarom a kepernyot es ra 3 percre ujra is tolti az alkalmazast. Persze meg mindig jobb, mint az, hogy kilep random a jatekbol a telefon vagy befagy a toltokepernyonel (kornyezetemben levo 4-6GB RAM-s droidok)
3GB vege valoban ennyi lenne vagy a folyamatos mukodes erdekeben eldobnak relative sok megat a fejlesztok? -
Danny365
őstag
No shit, most aztán újat mondtál. Egy sima tap is hallhatóan hangosabb/másabb, mint egy Samsungon és az elején az ember nem tudja, hogy az ő készüléke hibás vagy mindegyik ilyen. Hogy vékonyabb lenne az üveg vagy talán a 3D Touch miatt ilyen, nem tudom, meg igazából nem is érdekes.
-
-
hariboh
tag
Sziasztok!
Egy USA-ban vásárolt X-et lehet használni Magyarországon? Ha jól tudom, sok telefonból van USA meg Europe and Asia/Rest of the World version. iPhonenál van ilyen?
Előre is köszi! -
-
Danny365
őstag
Ettől a kopogastol én is a falra másztam, mivel ahogy írod, a Samsung után egyszerűen nem lehet nem észrevenni. El is mentem pár üzletbe kopogtatni (
), de mindegyik ezt csinálta többé kevésbé, úgyhogy ez ilyen. Hozzáteszem egy idő után megfeledkezel róla, csak az elején valóban fura.A pattanás passz.
-
600700
senior tag
sziasztok, YT videó elindítása előtt “pattan “ egyet a hangszóró ez mennyire normális ? Bocs ha hülye a kérdés 2 napja szereztem egy ilyen telot. Ill 2. Kérdésem : a kijelző közepét körömmel kopogtat a nagyon “ üresen kong. s8 után ez fura ott “ kemény stabil volt a kijelző. de itt másabb ez mennyire normál? Köszönöm segítségeteket!
-
fcc
aktív tag
Az sms küldését nem lehet ütemezni? Megírom, és beállítani mikor küldje el?
-
FIREBLADE78
addikt
Akkor lehet felrakom,de majd megvárom azt a pár napot. Kíváncsi leszek hányan sírnak,hogy ez nem jó avagy az nem

-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az eddigi legutolsó bétában (DB12 vagy PB10) nincs semmilyen kritikus bug, sőt, szerintem már 4-5 verzióval ezelőtt is jobb volt, mint a 11.4.1. Látszik, hogy tényleg a stabilitást tartották szem előtt, ahogy ígérték.

szerk.: Mondjuk én 8 Plus-on bétázok.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az iOS 11 után eléggé a stabilitás volt most a cél és legtöbb béta user szerint sikerült is. Természetesen majd két hét múlva kiderül..

-
fatal1ty1984
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miért lenne.a mostani developer-ben ne találtam eddig semmit.pedig egész nap használom minden szarra a telot
-
válasz
silentkiller
üzenetére
Ha csak Apple környezetben használod, (vagy ahogy Madwe írja, fizetsz a nagyobb csomagért), addig nincs vele (sok) baj.
De próbáltad te a Windows-os iCloud klienst? Aki azt leprogramozta és főleg engedélyezte, azt egy péklapáttal kellene beleverni a négyes metró alapjába!
És linuxos kliens egyáltalán nincs hozzá. Bár ha belegondolok, milyen a Win-es, talán jobb is
-
Madwe
nagyúr
válasz
silentkiller
üzenetére
Addig semmi ameddig nem fotózol sokat, vagy fizetsz az applenek havidíjat

-
-
Lazika
senior tag
Iphone szinkonizálás macbookkal... 650 képből sikerült 433-at szinkronizálnia. Másnál is ilyen jól működik az itunes? Ki mivel szinkronizál macen? Köszi
-
ricshard444
veterán
55%-ra sikerült feltolni tegnap (igen ez elég gyenge érték 55 perc alatt) és ha 1%-kal is, de hazaértem kikapcsolás nélkül. A Mate 8-m már 3-4%-n lelőtte magát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Talán mert jobban óvják az akkumlátort mint bármelyik koreai meg kínai gyártó.
Gyári az ajánlott ,lehet venni külön nagyobb adaptert de azzal együtt hamarabb is fog elhasználódni a készülék akkuja. -
Thewent12
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ezért szereztem be egy USB C-Lightning kábelt és töltöm a Macbook adapterével.
-
ricshard444
veterán
Az év nagy részében nincs szükségem hiper-szuper töltési sebességre, de vannak olyan helyzetek, mint a mai, hogy elaludtam és 1 óra alatt kéne felhúzni minimum 70%-ra az akksit, mint tudjuk ez a gyári töltővel nem fog menni, más pedig nincs. Ilyenkor azért szídom az Apple-t, hogy ennyiért kihagyták a gyorsabb töltőt, mikor már a 3 éves Huawei telefonomban, amiben 4000-s akksi van is sokkal masszívabban pumpálja a naftát a gyári adaptere. Ejj ejj Apple...

-
V.T.
aktív tag
-
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy mióta megújult a hardverapró nem kéri automatikus a Face ID-t, hanem csak az e-mail cím jön be autofill-el és a jelszót mindig be kell írni. Erre van valami megoldás?

Erre valaki?

-
skoos
őstag
Sziasztok!
12.0 ás sw-nél, csak nálam bénázik a GPS? Vagy sehol, vagy valami baromi gyengén fogja a jelet!
-
MasterMark
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Lehúzod a control center-t, és ott.
De egyébként záróképernyőn is írja bal felül.
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ennél a típusnál a képernyőn hol jelenik meg a szolgáltató neve (tehát Telekom, Telenor, stb)?
Köszi!
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
November óta Space Grey X-em volt, esett párat betonra is szerencsére csak az oldala karcolódott minden esetben pedig csak üvegfólia volt rajta. A lényeg, hogy mivel szerintem nem lesz akkora újítás most csak a nagyobb modell lesz a "hűha" dolog ezért lecseréltem egy új Silverre. Hát megkell mondjam nagyon szép volt a Space Grey, de ez a Silver valami brutálisan gyönyörű.. Igaz az oldala kényesebb (jobban látszik a mikro karc), de akkor sem bántam meg, hogy most ezt választottam.

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy mióta megújult a hardverapró nem kéri automatikus a Face ID-t, hanem csak az e-mail cím jön be autofill-el és a jelszót mindig be kell írni. Erre van valami megoldás?

-
válasz
ricshard444
üzenetére
Elől hátul iGlass aztán így nem kell biztosítás sem hiszen, ha törik az iGlass ingyen cseréli..

-
csab2
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Én tok nélkül használom. Van biztosítás.
-
ShadowLac
addikt
Üdv X tulajok. Van köztetek aki hajlandó lenne egy s9 el kamera összehasonlító tesztet csinálni? Kb 10-15 perc lenne.
Debrecen, Szeged, Budapest, Kiskunhalas-félegyháza, Szolnok?
Ha igen írj privátban. -
madgie
titán
Köszi, Apple, inkább erre jönne a gyors hotfix, minden képernyőfeloldásnál az arcomba tolja (legfrissebb bétánál).
-
atirag
őstag
Biztos volt már ezerszer,de milyen teljes felületü fóliát érdemes venni aminek jó a felülete. Jó hasznélni görgetni. Mert hívtam egy céget és azt mondták sok baj volt mostanság az iglass-al és az xprotector-al is. Bár gondolom csak az olcsóbbat akarta árulni nagyobb haszonnal

-
martinkeet
aktív tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Az “alakzatban” aljzatban lett volna.
K predektív... -
martinkeet
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor merült fel probléma, amikor a kocsiban szerettem volna használni.
AUX USB-be van csatlakoztatva. Azt írja, hogy egy másik alakzatban próbáljam. De nincs másik. -
MasterMark
titán
válasz
martinkeet
üzenetére
Nekem sem látszik, amíg nem használtad nem lesz ott szerintem.
-
Gomba
senior tag
válasz
martinkeet
üzenetére
Milyen menüből hiányzik hol? Iphone x-en? Milyen os?
Nálam van Carplay az általános beállítások alatt. (az 5. menü). Autó nélkül is látszik, bár korábban használtam. Mondjuk angolul használom a telefont, de magyarországon és régióval. -
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Hiányzik a CarPlay a menüből.
Ez itthon a támogatottság hiánya miatt van, vagy esetleg a régió miatt?
A keresőben hozza, de a beállítások-általános alatt hiányzik.
Az autó támogatja.
Köszi! -
Hitch
senior tag
Sziasztok! Használja valaki smart invert módban?
Üzemidőre van érezhető hatása? -
kchris78
veterán
Nem független telefont én nem vennék... Főleg olyat nem mint amilyen az enyém volt amíg ki nem cserélték.. Részletes még több mint 1 évig.. Ki mennyiért venne meg egy olyat? Mennyiért vállalná be a rizikót hogy tiltólistára kerül az IMEIje?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

elég csak kétszer, gyengéden hozzáérni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de mindegyik ezt csinálta többé kevésbé, úgyhogy ez ilyen. Hozzáteszem egy idő után megfeledkezel róla, csak az elején valóban fura.