- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
válasz kchris78 #8383 üzenetére
Én javítattam pár telot velük.sosem volt gond.ha nem feltétlenül ragaszkodol a saját lcd-hez akkor egy már felujítottat adnak vagy megvárod a teiedet.nekem 1xküldtek hibásat de ottis valami a háttér világítással volt,szolnam nekik és ingyen küldtek másikat a futár pedig visszavitte a hibásat és nem kellett még1x fizetnem a csomagot.
A minőség nagyon jo.megnem tudtam volna mondani,hogy javított az lcd vagy full uj gyári lenne. -
spawn21
veterán
Üdv.
Van aki csináltatott már itthon tokot?
Láttam két magyar oldalt, szeretnék pár tokot a Vendégeim között szétosztani.s24U+15p
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ForRedGlory #8387 üzenetére
Nesze neked gyári tok meg pitaka
1568 x ejtettem le legalább az X et és még mindig hajszálkarc mentes...
1500ft os műbőr tok + 500ft. os üveg a kijelzőn. -
sztanozs
veterán
válasz FIREBLADE78 #8394 üzenetére
Úgy látom nem ugrott fel neked a cinizmus warning popup
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz FIREBLADE78 #8391 üzenetére
Igen az ár nem a minőség mutatószáma.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
FIREBLADE78
addikt
Most az egy milliós longines órám is szar mivel nem bírja a vizet és csak cseppálló? Szerintem kiszàrad az a telefon pár nap után + ultrahangos tisztítás csodákra képes.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
hdanit610
aktív tag
válasz MikeWazowski #8389 üzenetére
Bár se konkrét típust, se oprendszert nem írtál, így mégis arra tippelek, hogy androidos készüléked volt. Van egy olyan alkalmazás a Play áruházban, hogy move to iOS, ez az aktiválási folyamat során működik és egész jól átmozgatja az adataidat, mint pl. képek, zenék, videók, kontaktok. Könnyebb dolgod akkor van pl. kontaktok esetén, ha eleve google-el szinkronizáltad, mert akkor csak simán be kell állítanod a gmail fiókodat és onnantól (ha ki van választva a kontaktok) fullba szinkronizálja. Vigyázz, mert alapbeállításként az iCloud fiók, illetve ennek hiányában a telefon van beállítva.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Baromira irritált, hogy mostanában állandóan lefagy a telefonom és mivel még soha nem volt iphone-om, elugrottam és vettem egy X-et.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom a legkönnyebben áthozni a régi telefonomról az adatokat?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
ForRedGlory
félisten
A moziban megroptettem a telefont... Kicsuszott a zsebembol valahogy filmezes kozben. Fel sem tudtam venni a film vegeig, mert nem lattam merre van es telthaz volt... gondolhatjatok milyen elmeny volt ezutan a film.
A bor tok miatt nem lett baja, de Murphy tuti jelen volt, mert a jobb also sarkan volt a tokon egy kis utodes, kb 2-3 mm-el attol a ponttol, ahol mar nincs vedelem. Kb ennyi hibadzott, hogy a hangszoro racsot megkarcolja az eses.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Más tészta:
https://fixity.hu/hu/arlista/apple/468-iphone-x-uveg-csere-juniustol
Annyira idegesít engem a kijelzőmön található pár karc hogy ezért az árért még ha úgy alakulnak az anyagiak bele is mennék egy ilyenbe és akkor megszűnne a nyomás hogy cseréljem majd le ősszel az X-et . Plusz, maradna a gyári AMOLED kijelző és olcsóbb is a teljes kijelző cseréhez képest..
Szerintetek? Mi lehet emögött? Hőfúvással szedik szét a kijelzőt az üveglaptól? Mert ugye elvileg az össze van ragasztva...
Persze 2 dolgot betartok: csak akkor ugrok ebbe bele ha már lejárt a garija ÉS kicseréltettem 10 rugóért egy vadújra az aksit a decemberig működő program alatt... -
kchris78
veterán
A probléma az hogy ha megnyomorgatja az ember a telefont (nyíró erőhatást kifejtve) kicsit hajlik stb a gumiknál elválhat.. vagy melegedés miatt kicsit jobban kiszárad a gumi.. emiatt még ha jól össze is lett szerelve a telefon idő alatt elmehet a vízálló képesség.. Én semmilyen szinten nem próbálkoztam kipróbálni tudatosan az X-em vízálló képességét IP67 ide vagy oda. Érdemes figyelembe venni azt hogy a gyártó semmilyen szinten nem vállal garanciát erre, szerintem ez mindent elmond. Annyit ad hogy ha véletlenül beleesik a vízbe és szerencséd van akkor nem lesz baja... Ami tényleg tud valamit azok az új Watch-ok. Na azok BÍRJÁK a vizet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz TechN7ne #8380 üzenetére
Szeretek veszelyesen elni.
Ettol fuggetlenul ez egy jo beta, szinte tokeletesen mukodik a telefon vele es az akku is jo.
Vegre van benne screen on time. Tegnap meg is neztem mit produkalt: 4 ora 15 perc es 52%-on volt az akkumulator. Nem tudom mennyire pontos ez, mert feltunoen jo.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ForRedGlory #8379 üzenetére
Minek beta rendszer?
-
ForRedGlory
félisten
Par napja feltettem az iOS 12 public beta 3-at es erzesre gyorsabb a telefon. Bugot csak elvetve talaltam, lehet marad is fent... Egy baja van, meg nem megy rajta a ceges levelezes, de azt tulelem
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Az IP67 osztály megengedi a kisebb berendezések vízbe merülését maximum 1 m mélységig, de legföljebb félóra időtartamig. Az IP67 védettségi osztály garantálja az ellenálló képességet vízbe merülés esetén. Ilyen esemény véletlenül is bekövetkezhet normál használat közben.
Vagyis amikor neki beleesett és kiszedte, simán bírnia kellett volna IP 67-es védettség mellett.
-
S e t h
nagyúr
válasz MasterMark #8365 üzenetére
De le se írd nekik a tudást, taposd csak meg őket, ez az!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #8368 üzenetére
Orulj neki ,hogy te olyan okos vagy es mindent tudsz es raadasul meg is tudod magyarazni!
Tehat tobbet senki se panaszkodjon ha beazik az X!
[ Szerkesztve ]
-
ketrin
csendes tag
Vadonat újonnan vettem a szolgáltatónal. Kád széléből esett be kb 10cm röl a vízbe. Ip67 ja persze...
-
Gsx-rr
veterán
Ebben mi a baromsag? Teljesen jogosan leirta a felhaborodasat! Ami nem egyedi eset!Es ezek alapjan teljesen folosleges barmilyen Ip minositest adni az Iphone-nak!
[ Szerkesztve ]
-
martinkeet
aktív tag
Nem árult el részleteket, így felesleges neki esni. Elolvas, konstatál.
Az, hogy alul belefúj majd felül pezseg a víz az arra utal, hogy már volt szét szedve a készülék.
Persze, hogy csalódott, és dühös...az más kérdés, hogy viszi a telefon "jóhírét".[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Igaz, az eredeti cél ez lenne
Biztosításom van, de hát nem akarnám kihasználni még. Mindenesetre aggasztó. Marad az a verzió, hogy vízbe nem viszem. Amúgyis, az a tipus vagyok aki partikon meg biluba se viszi a telefont. Legjobb helye a kocsiba az ülés alá rejtve. Vagy szimplán a szálláson hagyva, úgy szoktam.
-
kispéé
senior tag
válasz martinkeet #8359 üzenetére
Vagy használtan vette, hiába 2 hónapos, (nem derül ki, hogy új, bontatlan volt 2 hónappal ezelőtt) és már szét volt szedve és szakszerűtlenül lett összerakva. Ennyit lazán bírnia kellett volna. Anno a nem IP67 szabványú nokia 3310 kibírt egy medencés pár perces fürdést
-
martinkeet
aktív tag
Nekem kibírt 2 órát egy várfűrdőben.
Ott a kádbaeséskor kaphatott egy ütést is, ahol befolyhatott a víz, illetve eséskor nagyobb erővel éri a víz, mint amikor kézben tartva merülsz vele.
De persze ezzel nem azt mondom, hogy gyerünk a vízbe.
Nekem van biztosításom, ami egy kicsit megnyugtat.[ Szerkesztve ]
-
ketrin
csendes tag
Jó ez az X. Beesett a kádba 2honaposan kb 10masodpercre. Kivettem. Face id hibát dobott azonnal. Aztán villogott össze vissza a kijelző majd nem reagált semmire és fekete képernyő. Nesze neked ip67. Alul megfujtam és bugyogott ki a viz a felső hangszórón. Előtte Z5 volt majd 3évig és kb minden nap kapott vizet semmi baja nem lett... Arról írok most is
-
dud998
őstag
válasz jófejsrác #8353 üzenetére
A szoftverfrissítés menüben lehet, de csak IOS 12 alatt.
A 11-nél nincs ilyen és nem is tölti automatikusan.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz jófejsrác #8353 üzenetére
Nekem is. A 12-es bétánál még gyorsabb is lett, illetve hozzá lehet adni még egy arcot is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz jófejsrác #8349 üzenetére
Gratula!
Itt azért van hűha faktor, igaz?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
toto76
tag
válasz mediumgecso #8347 üzenetére
Itt néztem én is, de itt csak 1A töltő áramról ír..
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
csatlakozom a topichoz egy Silver modellel . Nagyon tetszik
(5S-t használtam 4 évig, majd váltottam 7-re de csak annyi különbséget "éreztem", hogy nagyobb a képernyő. Hiányzott a húha faktor, tepsit meg nem akartam így fél használat után kötöttem ki az X-nél.)
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8347 üzenetére
Köszönöm, amúgy kinézetre ez is tetszik.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mediumgecso
őstag
Azért többet is tud, nem tudom hol nézted...
dud998:
Még nem töltöttem vele az X-et lemerültégtől fullra, de majd kipróbálom (munkahelyen van).
De az tuti hogy a gyári 5W-os töltőtől gyorsabban tölti.
Megírom a töltési idő eredményét[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
toto76
tag
válasz mediumgecso #8342 üzenetére
Egész jól néz ki valóban, de ez is "csak" 5W-os.
Találtam ilyet (még csak előrendelhető ugyan), de nem tudom, hogy tölt-e 7,5 W-tal? -
dud998
őstag
Tényleg fura, nem tudom nálad mi lehetett a probléma.
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8342 üzenetére
És az kb mennyi idő alatt tölti fel a telefont?
-
-
dud998
őstag
Ez egy nagyon jó kérdés, egy ideje agyalok rajta én is.
Szeretnék venni valami igényes és a X-hez dedikált álló töltőt.
Most egy egyszerű és lassú Trust van. Arra jó, hogy lassan éjszaka feltöltse a telefont.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
toto76
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a vezeték nélküli töltőkkel? Tényleg csak a mophie és a belkin töltőkből veszi fel a 7,5-w-ot a telefon hiába a Qi szabvány??
Ilyet használ valaki?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Most próbáltam ki, tökéletesen megy.
-
martinkeet
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #8337 üzenetére
Véleményed szerint az a normális, hogy a telefon összegének töredékéért, a biztosítási időszakban, bármennyiszer bekövetketkezett baleset esetén, kapsz egy új készüléket?
A biztosító sem hülye.
Nem ügynök vagyok, hanem csak egy egysejtű villanyszerelő.
...ez a “Magyarországon vagyunk” duma pedig már nagyon unalmas[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ForRedGlory #8302 üzenetére
Magyarországon vagyunk sajnos. Vissza lehet a biztosítási díj bizonyos százalékát kérni, ennyi.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
TechN7ne
nagyúr
Kíváncsiságból felraktam az IOS 12 t ,legalább ez miatt rávettem magam hogy 170gb adatot lemásoljak a gépre (nem volt kis idő).
Őszintén ,mi változott ,mivel jobb vagy másabb az IOS 11-nél?
Én semmit sem látok ,eddig legalább volt valmi ikon módosítás ,vagy az alkalmazáskezelő másképp ugrott ,de most semmi ilyen ,teljesen felesleges kőr az egész...
Megy vissza a 11.4.1 ,meg legalább megint tiszta a tárhelyem. -
barmar
aktív tag
Sziasztok
Aki betazik iPhone x-el: nézze már meg hogy a public béta 3-al csinálja e neki a telefon azt, hogy full sötétben nem kapcsol be a kijelző se érintésre se a gombra. Amint van egy kis fény a szenzornak akkor már működik. De full sötétbe egyszerűen nem kapcsol be a kijelző. Nálatok van ilyen?[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Ebayes bestbuy vireless van esetleg ami ajánlott? Samsungot ne ha lehet.
-
fcc
aktív tag
Hi!
Tudja valaki miért kell levenni a fém keretet ennél a toknál, ha wireless akarom töltenia telót?
https://www.spigen.com/collections/iphone-x/products/iphone-x-case-crystal-hybrid-glitter?variant=37407733953[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8322 üzenetére
Amióta használom a bétát, csak javulásról tudok beszámolni akku tekintetében.
Nekem sokkal jobban bírja. Az Időjárást viszont nem tudom, hogyan lehet kitenni.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
teljesen iOS amatőrként szeretném a default csengőhangokat bővíteni (ez így 2018-ban számomra felfoghatatlan, miért gond). ha nem szeretnék iTunest telepíteni sehová és a Garage Band appal sem akarok vacakolni, akkor milyen egyszerű megoldással lehetne még custom csengőhangot varázsolni a rendszerbe?
előre is köszönöm a tippeket, ha van még
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8320 üzenetére
Of korsz.
Minden oks vele. Nem tudom, hogy csak képzeltem-e, de mintha bitang gyorsan bootolna.
Nagyon szmúsz az egész.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Greg9925
csendes újonc
Sziasztok! Bontatlan iphone x 256 gb 295-300.000 ft reális ár érte?
-
dud998
őstag
Kint van a 3. publikus béta.
-
SidCorky
őstag
Ezt már hallottam, de nem könnyű leállni.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
Végre elhiszem hogy nem haluzok, kezdtem megijedni.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
X-röl szeretném az összes SMS-t droidra átmenteni.
Van erre valami egyszerű megoldás? -
SidCorky
őstag
válasz MasterMark #8306 üzenetére
Vannak alkalmazások, amiknek az értesítései el vannak rejtve a záróképernyőről. Ha nem rejtem el, akkor minden értesítésnél világít a telefon, és a Messenger értesítések elég gyakran jönnek ahhoz, hogy ez idegesítsen.
-
SidCorky
őstag
Másnak is úgy néz ki feloldás után, hogy ha rögtön lehúzod az értesítéseket akkor 1-2 másodpercig ott van a FaceID animációja? Szeretem a FaceID-t, de marhaidegesítő, hogy kétszer kell megvárni mert meg akarok nézni egy értesítést.
-
addikt
Ezzel kapcsolatban jó lenne egy hivatalos állás foglalás, mert így biztosan apple care-t fogok venni a telefonhoz és Bécsben fogom megvenni az újat.
Nekem is cserélték a készüléken gariban. Tájékoztatási kötelezettségem miatt írtam a biztosítónak, nem reagáltak rá. Nyugodtan vagyok, hogy van biztosításom a készülékre (iStyle vásárlás 2016. okt.)
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
mediumgecso
őstag
válasz #37841920 #8300 üzenetére
Szia!
Én az ITT leírtak alapján csináltam, simán felment, hibátlanul fut (kb. 1 napja ), semmi gond vele, akksit majd meglátjuk hogy bírja...
Előtte csinálj backupot iTunes-szal.
Én se tudtam semmit, de megérdeklődtem és belevágtam.
Ha vissza akarsz állni, akkor EZ alapján csináld.Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
ForRedGlory
félisten
válasz Jeanne d'Arc #8266 üzenetére
Ez megérne egy fogyvédet... Ha valóban nem engednek, akkor a biztosítási díj vissza, mert olyan nincs, hogy kifizetet 1-2-3 évre a biztosítást, majd a telefonod önhibádon kívül tönkremegy 2-4 hónapon belül és onnantól a biztosítás megszűnik, de te kifizetted előre.
Kizártnak tartom, hogy jogszerű a vásárlót belekényszeríteni egy olyan szerződésbe, amiben ott a "változó", azaz az, hogy bármikor garanciális baja lehet a telefonnak és onnantól nincs biztosítás, hiába fizetted ki.
Én megfingatnám őket a haverod helyében.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest