- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mugencivic
tag
válasz
Viper26 #9655 üzenetére
Ez nem a hangminőségről szól első sorban, hanem a kényelemről. Sokan vannak, akik nem lelkesednek sem a hallójárati fülhallgatókért, sem a nagyobb fejhallgatókért (utcára..) és szeretnének valami könnyűt, kényelmeset, kábel nélkülit. Ebben a műfajban viszont nincs igazán alternatívája (főleg nem olyan ami az Apple ökoszisztémába beillesztve még tud egy-két trükköt is).
Azt nyilván én sem bánnám, ha olcsóbb lenne, de amíg nem tud nekem ugyanilyet olcsóbban mutatni valaki, addig sajnos nincs miről beszélni, így annyit kérhetnek érte, amennyit akarnak. Valamiért ennek ellenére is az utóbbi évek egyik legjobban sikerült Apple termékének tartják. -
Madwe
nagyúr
válasz
Viper26 #9655 üzenetére
Jobb azért a hangképe, de nyilván nem olyan mint mondjuk egy 30-40-50-ks vezetékes audiofil fülesé. Egyébként kategóriájában nem drága. Már ha pont ilyesmiket nézel. Én egy új beats x-re neveztem be 35k-ért minap, annak szvsz mégszebb a hangja (de legalábbis tuti nem a régi beats-es túltolt vacak) s nekem pl szempont volt, h tudjam a nyakamba lógatni (tudom airpodshoz i létezik madzag, de az gagyiii) illetve az in ear kialakítást is jobban preferálom, különböző méretű párnákkal... Mindenesetre szvsz mindkettő egész jó! Pl futni csak órával és fülessel egész megnyugtató
-
dud998
őstag
válasz
Viper26 #9583 üzenetére
Nem akarok sokat offolni.
Én is 6 évig droidos voltam, amikor még voltak Nexus telefonok, akkor nagyon szerettem. Aztán ezek megszűntek és a többi gyártó nem volt jó. Így kötöttem ki az IOS-nál, először egy i7-el. Azóta a X-et nyúzom, soha többet nem akarok visszamenni az Androidra. -
dud998
őstag
válasz
Viper26 #9574 üzenetére
Ez most tényleg komoly?
Nem tudom most mit is mondjak erre, de ha tényleg igaz, akkor ez így nagyon amatőr hiba, egy nem amatőr cégtől. Nekem szerencsére semmi baja a X-nek.
Gondolom, hogy szoftveres lehet a hiba, de akkor ez hogy nem jelentkezett eddig? Én végéig bétáztam az egészet, ilyen hiba nem volt. Illetve ez most csak az újakat érinti és ha igen miért? -
ii77
tag
válasz
Viper26 #9535 üzenetére
Szia,
én március vége óta használok egy Trust Urban Yudo qi-töltőt a '18. januárjában vásárolt, új X-emhez.
Az első pár hónapban előfordult velem is párszor, hogy rátéve csippant és ki is jelezte a töltést, ám mégsem tette. Megfogtam és a gyári kábel + adapterre dugtam. A következő merülésnél már fogadta a vezetéknélküli töltést is. Ésszerű magyarázat híján, sztem épp' csak megmakacsolta magát a X. -
válasz
Viper26 #9105 üzenetére
Elvileg minden olyan értesítés átmegy, ami felvillan a telefon kijelzőjén. Ha valamilyen értesítést letiltasz a telefonon, pl adott emailfiókot, hogy ne tegyen ki a zárolt képernyőre, akkor az nem megy át az órára se, tehát gyakorlatilag úgy tűnik, mintha az értesítéseket tükrözné az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest