- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
válasz jófejsrác #10824 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég sikerült beszereznen egy X-et, és 'valahogy' tok tisztítás után mindig sikerül megnyomni a hangerő fel/le illetve bekapcsolás gombot visszahelyezèskor.
Amit észrevettem azóta az az, hogy ha ezt a három gombot sorrendben nyomkodom végig akkor újraindul a telefon.
Na most kérdés hogy ez bug vagy feature, mert nem minden esetben történik meg, viszont ha pont jól időzítem a sorrendet akkor azonnal kikapcsol a telefon, Apple logó, és újraindul.
Ez mennyire számít okésnak?
(Előtte 7-esem volt, ott nyilván nem volt ilyen)
Létezik hogy véletlenül triggerelek egy forced restartot ilyenkor vagy mi történik?Ui.: Véletlenül válaszként írtam, sry
[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Mister X
tag
válasz jófejsrác #11557 üzenetére
Na ez a jack átalakító amit adtak hozzá rejtély. Én is egy sony-t akartam vele használni de átalakítóval olyan mintha nem érintkezne rendesen,behalkul,recseg,serceg,és érintkezési problémára utal az is,hogy ha hozzá nyúlok,pláne előjön. nélküle,a gyári fülessel nincs probléma,töltőt is veszi úgyhogy elvileg csak az átalakítóval lehet gond. igen ez is probléma a gyárival,hogy elmozdul. Igazából a füles a legnagyobb csalódás ebben a telefonban.
[ Szerkesztve ]
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
-
markknight
veterán
válasz jófejsrác #11369 üzenetére
Elrejthető! A három memojit fogd és húzd balra. Utána akárhányszor az emoji ikonra kattintasz, nem fog előjönni. Nekem sem tetszik, full ótvar és az, hogy 3rd party appban jpg-ként küldi el Teljesen igénytelen fércmunka.
Annyira rusnya lett ez az iOS 13, hogy azon vacilálok, hogy fel sem tesztem. Leszek inkább én is a régi szoftverrel, de én ebből az új irányból nem igazán kérnék.
(elcseszett photos app, csúnya ikonok és iOS idegen elemek tömkelege van ebbe a szörnyetegbe)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz jófejsrác #10558 üzenetére
Ez egy bug, az Apple is tud róla, mert szerepel a release notes-ban, és a következő verzióban javítani fogják (remélhetőleg).
Mondjuk a Redditen elég megoszlóak a vélemények, valakinek a % fontosabb, mint a dátum. Én a 8 Plusszal pont ellenkezőleg vagyok, nem akarom duplán látni a %-ot.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz jófejsrác #10443 üzenetére
Az a fura nálam, hogy nem mindegyik képre csinálja, illetve ha legördítek a legaljára, akkor ott néhány képet betölt. Illetve, ha rányomok egy ilyen képre akkor is betölti. Tehát, mintha csak az előnézeti képekkel lenne valami gond.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
veterán
-
BogyóBP
addikt
válasz jófejsrác #10422 üzenetére
Az egyszerüséget és a minőséget. Amúgy ha bontatlan veszek akkor miaz hogy apple gari és már kb most járnak le? Nem a felbontástól és aktiválástól indul az 1 vagy 2 év?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
wolruf
őstag
válasz jófejsrác #10365 üzenetére
Amikor taxival mentünk odakint, a taxis szó szerint nem tudta megemészteni az üzemanyagárakat. Nem értette, hogy hogy lehet ennyire borzalmasan drágán közlekedni. Azt hittük viccel, de nem. Az ő V8-as dög taxija gurgulázta le a benzint, akkoriban itthon pedig épp' (még) a gázolaj volt olcsóbb. Aztán kitértünk az egyéb árakra/költségekre és emberünk csak hüledezett és vihogott zavarában. Érdekes élmény volt. Aztán persze én is ott vettem meg egy csomó vackot, amit itthon kb. irreálisan esélytelen lett volna (akkoriban főleg). Most sem változott sokminden.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
MasterMark
titán
válasz jófejsrác #9154 üzenetére
Egyébként a csoportos értesítésen kívül, jön bármilyen új feature a rendszerrel? Mármint a képernyő idős hülyeségen kívül.
Talán ami még eszembe jut, hogy volt valami a ne zavarjanak móddal, hogy csak akkor fogja mutatni az értesítést ha már felkelt az ember. Vagy ilyesmi.
De úgy egyébként bármilyen nagyobb dolog?
Switch Tax
-
-
dud998
őstag
válasz jófejsrác #8353 üzenetére
A szoftverfrissítés menüben lehet, de csak IOS 12 alatt.
A 11-nél nincs ilyen és nem is tölti automatikusan.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz jófejsrác #8353 üzenetére
Nekem is. A 12-es bétánál még gyorsabb is lett, illetve hozzá lehet adni még egy arcot is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz jófejsrác #8349 üzenetére
Gratula!
Itt azért van hűha faktor, igaz?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest