-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Igen, az airpowerrer jön, már 2017ben szóval jelen állás szerint az airpower mint olyan az kasza, azonos néven de más termék jön valszeg, s az airpodsnak is azzal lett volna igazán értelme... Btw októberi mac, ipad event van pletyka szinten, ott hátha okosabbak leszünk (bár én nem hiszem)
-
Madwe
nagyúr
válasz Viper26 #9655 üzenetére
Jobb azért a hangképe, de nyilván nem olyan mint mondjuk egy 30-40-50-ks vezetékes audiofil fülesé. Egyébként kategóriájában nem drága. Már ha pont ilyesmiket nézel. Én egy új beats x-re neveztem be 35k-ért minap, annak szvsz mégszebb a hangja (de legalábbis tuti nem a régi beats-es túltolt vacak) s nekem pl szempont volt, h tudjam a nyakamba lógatni (tudom airpodshoz i létezik madzag, de az gagyiii) illetve az in ear kialakítást is jobban preferálom, különböző méretű párnákkal... Mindenesetre szvsz mindkettő egész jó! Pl futni csak órával és fülessel egész megnyugtató
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Igen Mindegyikhez csinálnak videót hogy hogyan tedd fel, egyáltalán nem vészes, már 4 telefont megcsináltam pedig iszonyat béna remegős lapát kezem van, de ha nem siet az ember, összejön mm pontosan! a képernyőre való fólia szerintem sokkal nehezebb művelet pl.
szerencsére lehet korrigálni sokat. A végén hajszárítóval az éleket ráhajtja az ember s aktiválja a ragasztót is így.
Ha leszedné az ember, akkor nyom nélkül lejön.Egyedül az szokott "letörni" belőle ami vékony rövid szakasz, pl ami a volume gombok körül van, de azzal se volt nekem eddig problémám szerencsére az elmúlt években
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz Ron Swanson #9597 üzenetére
Én drband/slickwraps skin hátra + védő előre párti vagyok, most is úton van már a slickwraps skinem ajándék fóliával előre, addig vettem egy 1500forintos csoda tokot
Én karcoktól féltem, dobálni nem szoktam 4-5 éve csak skin-ezek, még sose volt belőle gondom, igaz már nem tini vagyok, így pl nem nagyon szoktam részegen randalírozni sehol, ami szerintem a legtöbb ejtés törés oka Skinnel ugyanolyan vékony marad, tapintása zseni szerintem + egyedi lesz így is
-
Madwe
nagyúr
válasz martinkeet #9563 üzenetére
Nálam kikapcsolva sem engedi, ahogy a linkelt oldalon is látszik, sokunknál bugos, s semmiképp nem engedi lejátszani, hiába van kikapcsolva
-
Madwe
nagyúr
Elég sokan panaszkodnak erre, valszeg bug lesz... Nálam egyik megoldás se működött amiket itt írtak...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #9520 üzenetére
Ez csak a gyári ébresztőnél fordulhat elő, vagy külsős appnál is?
-
Madwe
nagyúr
válasz TheBikerider #9467 üzenetére
Ha iStyle, iCentre, akkor náluk lehet. Ha egyéb, akkor passz, gondolom biztosítóknál?
-
Madwe
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #9348 üzenetére
Nem kéne ennyire szűk gatyákban járni És a személyi lagcím forgalmi s társait hogy hordod, ha már ?
-
Madwe
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #9345 üzenetére
Egyébként én eleinte használtam párszor oneplus-al és note-al, de a kezdeti jópofaság után meguntam. Ameddig nincs megoldva, hogy a lakcím, személyi, jogsi stb is a telefonomon legyen, addig úgyis kell valami amiben hordom, szóval részemről elengedtem Valszeg mire itthon lesz digitális személyi kártya, addigra lesz apple pay is
-
Madwe
nagyúr
válasz markknight #9331 üzenetére
Mellesleg a telefonokban levő elektronika titlja s menedzseli ezt már elég régóta
-
Madwe
nagyúr
Szerintem se ide tartozik, de hamár: én is rendeltem tőlük párszor, s magasan ők hibáztak eddig a legtöbbet... Mást küldenek/megrendeled kifizeted s hetekig bakkfitty pl nálam is voltak... Helyszíni átvételnél meg hiába írták h átvehető, sehol nem volt... szóval én is kerülném őket
-
Madwe
nagyúr
De azt ugye tudod h ezek skálázott értékek? Pl jpegnél 10es tömörítéssel kapsz egy 1mbos szar képet, 5ösnél meg mondjuk 3mbos középszar képet. HEIFnél pedig mondjuk 10es tömörítésnél kapsz 0.1mbos középszar képet, 5ösnél meg 1mbos elfogadható képet. Szóval jobban tömörít s szebb eredményt is elérhet, beállítás kérdése (nyilván a raw képnél szebb nem lesz )
-
Madwe
nagyúr
válasz univerzita #9189 üzenetére
Mondjuk ez - kopp kopp - kivételesen pont h nem olyan frissítésnek ígérkezik?
-
Madwe
nagyúr
válasz markknight #9003 üzenetére
Én egy 6.3as káva nélküli note8ot nyúzok már egy éve, teljesen jó. Váltani tervezek vissza, de ilyen árak mellett meggondolandó... 440k
-
Madwe
nagyúr
válasz silentkiller #8864 üzenetére
Addig semmi ameddig nem fotózol sokat, vagy fizetsz az applenek havidíjat
-
Madwe
nagyúr
Ne keverd a dolgot. Az h mi szép egyedi. Szerintem pl szép a notch esztétikailag. SZERINTEM.
Ugyanakkor semmi értelme, csak bonyolítja a dolgot, mintsem egyszerűsítené, s dolgokat áldoztak be miatta. Használhatóság szempontjából ezért SZERINTEM rossz, felesleges. S értem honnan jössz, techben olyan megoldás, ami praktikusság szempontjából ilyen kényszermegoldás, az NEKED már nem szép. Valahol megértelek.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #3686 üzenetére
Igazából minek oda az akkuicon, úgyis kibír egy napot, nem? lehetne oda is tenni egy emojifejet pl! Meg mondom az idő is tök felesleges, hát ki nem tudja mennyi az idő, oda is lehetne egy emojifej! Hálózat is tök felesleges, általában van, ha nincs, akkor meg úgyse hívnak... Wifi szintén, majd én rálépek ha kell. Igazából ez mind tök felesleges, nem is értem miért teszik ki, 1-2 lépéssel mindegyik infoját eléred máshol
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #3671 üzenetére
Notibárt lehagyva a képről persze h hülyén néz ki Amúgy egyedi a notch, azt senki nem vitatta
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #3663 üzenetére
De úgy ugyanúgy megfeledkezel arról, hogy vpn-en hagytad a telefonod, hiszen nem jelzi semmi folyamat, h rajta vagy. Akku%nak mi értelme? Ilyen erővel az órának mi értelme?
-
Madwe
nagyúr
válasz MasterMark #3660 üzenetére
Én is csak a hátrányát látom. Pl menüben feláldoztak rengeteg dolgot, csak h megindokolják, h miért van ott. Nem látod akku%ot, vpn meg egyéb jelölőket... Alkalmazásokban se láttam olyat, ami értelmesen kihasználná. Egyedül a mindenki lássa h Xem van, amit elfogadok, mint indok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest