- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Időjárási állapot "bejelentésre" magyar nyelven gondolom nincs lehetőség. Esetleg képileg automatikusan megjeleníteni reggel, napközben, bármikor?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Speedy7
tag
válasz FIREBLADE78 #11393 üzenetére
Ugyanannyiba kerül, mint a feltétel nélküli (fix) átirányítás. Ez szolgáltató/tarifacsomag függő. Bizonyos esetekben lehet ingyenes, de akár drágább is a normál hanghívásnál.
-
FIREBLADE78
addikt
Ez a feltételes átirányítás vajon fizetős?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
csab2
veterán
Kint van az iOS 12.4.1
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ļantos
aktív tag
válasz lugosi #11390 üzenetére
Nekem a Voda azt mondta, nem lehet bekapcsolni a hívásértesítőt foglalt jelzés esetén... be lehet. Elvileg a feltételes átirányítás is megy, próbáltam, akit érdekel rákeres, meglesz az.
Más, jött ma fóliám, ez a bizbasz volt a dobozban, mi lenne vajon?
Bocs ha fejjel lefele van, lusta voltam forgatni.
-
Speedy7
tag
válasz FIREBLADE78 #11383 üzenetére
Szerintem neked feltételes hívásátirányításra van szükséged. iPhone-on elvileg USSD kódokkal (*61*) lehet bekapcsolni. (amennyiben a szolgáltató is támogatja)
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #11387 üzenetére
Értem, hogy mit szeretnél, de szerintem ilyen megoldás nem is nagyon lesz. Max úgy lehetne megoldani, hogy a ne zavarj üzemmódba bekerülne egy hívásátirányítás.
Nekem ez teljesen új, hogy a másik rendszeren így működik a hívásátirányítás. -
Tibee86
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #11383 üzenetére
Nem használom, de szerintem pont az a lényege a hívásátirányításnak, hogy ha be van kapcsolva akkor rögtön a másikon csörögjön.
-
FIREBLADE78
addikt
Hívás átirányítást miért nem úgy működik,mint a másik telefonon? Egyből a másik számra csörög. Anyám telója x db-ot csörög,utána megy át a vezetékesre.
-
jófejsrác
senior tag
Ez alapján nekem inteles van.
Gyorsabb a 13-mas a 12-höz képest, ezt főleg faceid-nál lehet észrevenni. A 3d touchot leváltó force touch is érzésre talán jobb lett, de mindenképp gyorsabb.
App kompatibilitási problémával nem találkoztam. Ha valaki nem bírja kivárni a hivatalos megjelenést mint én, nyugodtan felteheti. Használom IPad Pron (10,5) is, ott is klasszul fut.[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
Használ valaki iOS 13 bétát, érdekelnének a tapasztalatok.
Leginkább arra lennék kíváncsi hogy a harmatos Intel modem teljesítményén javít-e valamennyit.
Az iOS 11-el még viszonylag jó volt gyengébb térerő esetén is.
Az iOS 12 frissítés után jöttek tömegesen a hálózati problémák.
Ez a screenshot is ezt támasztja alá:
Értem én hogy az Apple 7 dollárt spórolt telefononként ezzel a gagyi Intel modemmel, de véleményem szerint
szánalmas volt így kiadni egy jubileumi modellt.
A szerencsésebb régiók megkapták a Qualcomm modemmel, ami megbízhatóan működik gyengébb
lefedettség esetén is. -
törölt tag
válasz MasterMark #11372 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Akkor vírus és malware sincs iOS-en?Közel másfél év alatt az 1% romlás jónak számít?
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy iPhone X telefonomnak eléggé meleg lett a hátulja 10 perc Facebookozás után?
Okozhatja valamilyen kártevő?Az normális, hogy tavaly márciusban vettem és az akkumulátor állapota 99%-os?
-
FIREBLADE78
addikt
Google mapsen hogyan tudom kikapcsolni azt az értesítést,hogy hány km hazáig,idő stb. Valahogy érzi,ha kocsival megyek és meg sincs nyitva a maps,de nyomja az idióta értesítést.
-
jófejsrác
senior tag
Feltettem a legfrissebb 13mas betat. Meg kell mondjam érezhető a gyorsulás - főleg a faceid! Az apró tweakek klasszak, azokat már elvezem az iPaden is. Stabilnak is tűnik, nem futottam bele olyan appba ami nem indulna el vagy omlana össze.
Viszont egy dolog eléggé idegesítő számomra:
ettől a felülettől kiver a víz. Adtam is fel egy ticketet, hogy legalább kikapcsolható legyen.Ezt leszámítva jó lesz az új rendszer.
-
tboldi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #11366 üzenetére
Én is csodálkoztam, hogy több minden van a győri üzletben, mint a weben.
-
tboldi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #11364 üzenetére
Media Markt, Btech.
-
FIREBLADE78
addikt
Milyen üvegfóliát vegyek magyarba 1-2 hónapra? Ebayről vennék,de mire ideér,addigra meglesz a i11. Jelenlegi nagyon törött már,undoritó kategória.
-
oszy
veterán
válasz FIREBLADE78 #11362 üzenetére
Pár hete írja. Igen a párom SE-jén így volt még régebben. Egyszer csak nem tudta megnyitni.
-
oszy
veterán
válasz FIREBLADE78 #11358 üzenetére
Én sem frissítettem már régóta az fb appot. De tegnap kipróbáltam pár értesítésnél és működött. Nem mintha annyira érdekelne, mert nem ott élek. A messenger nekem folyamatosan azt írja, hogy frissítsek. De ahányszor oda is belépek, kijelölöm, hogy MOST NEM!
-
dud998
őstag
válasz menesz #11359 üzenetére
Xiaomi Mi Power 20000mAh.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
menesz
friss újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok(új vagyok a fórumon).
Power Bank-et szeretnék vásárolni az iPhone X telefonomhoz
Igazából még nem tudom pontosan, hogy mit is szeretnék.
Kb. 5-6-szor jó lenne, ha teljesen fel tudnám tölteni a telefont vele.
Nem feltétlenül egy darab külső akkumulátor vásárlása a cél, lehet kettő is ha ti úgy gondoljátok, hogy egy kisebb kapacitású jobb mint a nagyobbak. (Akár hordozhatóságban, akár az alkatrészek minőségében)Merre nézzek körül? Mit érdemes figyelni amikor választok? Akár egy külső fórumot / oldalt tudtok ajánlani ahol iPhone-okkal tesztelnek power bank-eket?
Köszönöm
-
sztanozs
veterán
Nekem is csinálja, de nem mindig. Van amikor felhozza a konkrét hozzászólást, de van olyan, hogy csak a csoportba dob be.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
huan
őstag
Sziasztok!
Nektek csinál olyat a Facebook, hogy érkezik egy értesítés, valaki hozzászólásáról, amire ha rábökök, akkor a hozzászólásra "ugrott"...eddig. Most már nem, csak a csoporthoz visz az értesítés és ott kell görgetni, míg megtalálom a posztot, azon belül az értesítés hozzászólását. (többszöri próbálkozásra sem ugrik egyből a hozzászólásra)
Miért van ez? (iPhone X 12.4; Facebook 233.0.0.49.118) -
mitisz
tag
Sziasztok!
Nillkin 3D CP+ Max üvegfólia felmegy Pitaka Aramid Magcase tok mellé, kompatibilis a kettő egymással?
-
bonyeszko
csendes tag
válasz tboldi #11346 üzenetére
Igen szerintem, de az eléggé rizikós árba..
https://row.vajacases.com/collections/sale-iphone-x-leather-cases/products/slim-grip-iphone-x-leather-case?variant=3829577416717
Ez lenne a vaja ami tetszik még, és nem tudom jó árnak minősül-e de 50% off.
https://www.mujjo.com/cases/full-leather-case-for-iphone-x-blue
Ez a mujjo, + az olive is tetszene. Kicsivel drágább
https://noduscollection.com/collections/summer-sale/products/shell-case-2-for-iphone?variant=12708965777463
Ez pedig a nodus. Nem látok most épp a zöldből elérhetőt, de Így néz ki.
Valójában nem tudom melyik éri meg a legjobban, a nodusra elvileg 2 év garancia is van, illetve ingyen ki is hoznák, a Nomad tetszik a legkevésbé, viszont az vég még alul is. (Bár már eléggé kopott a keretem azon a részen...
-
FIREBLADE78
addikt
Hívásátirányítás miért nem működik nálam? Egyből átcsörög a másik számra. 5s-en rendesen működik, pár csörgés és utána búg a másikra.
-
SÖ
addikt
válasz garami87 #11336 üzenetére
Nem mondanám típus hibának . Ez fotó technikai probléma . Szerintem minden telefon kamerába létezik . Igaz X-en nem próbáltam de ha a Nappal szembe fotózól akkor is lesz valahol egy valamilyen színű pötty . Nexus Xperia stb.
Más
Ugye X-be még nincs virtuális SIM?
[ Szerkesztve ]
-
garami87
tag
válasz MasterMark #11335 üzenetére
Sajnos nagyon! Imádom ezt a telefont lassan két éve, de ezzel valahogy nem tudok megbarátkozni...! De akkor nem foglalok a szervízbe időpontot ha ez tipus sajátossag.
gg
-
garami87
tag
válasz MasterMark #11333 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor ezek szerint sajnos minden X rendelkezik ezzel az ugymond hibával?!:/ Javitja persze, de van az a helyzet, amikor pacát csinál a szem mellé, vagy olyan lesz mint egy fekete fehér poker zseton! ://
[ Szerkesztve ]
gg
-
garami87
tag
Sziasztok!
Több helyen is feltettem már a kérdést illetve mutattam a két képet, de sajnos sehol nem kaptam értelmes magyarázatot a dologra!:/
Sajnos azt vettem észre, hogy az X em szinte minden helyzetben gyártja a vörös és fehér szemes képeket vakuval sötétben, ami sajnos nagyon zavaró és néha alkalmazással sem lehet jol leszedni...! Másik X el sajnos nem volt még módom tesztelni, ezért teszem fel a kérdést, hogy más is tapasztalta ezt?! Barátom Iphone 8 plusaval tudtam tesztelni ( elvileg ugyan az a kamera) és nála frankó vörös és fehér szem mentes kepek születtek minden helyzetben! Szóval tényleg szeretnék választ kapni a kérdésemre, hogy minden iX hajlamos a fehér és vörös szemre, vagy az én telefonom lenne a hibas..?!
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, és mellékelek egy linket, ahol elérhető a két teszt kép. A vörös szemes amit az X készített.
Teszt képek:
https://drive.google.com/drive/folders/1ogE8-ZJFjPjlPyCYkJFhWnQqS9Bxqzyrgg
-
mitisz
tag
Köszönöm nektek a válaszokat, CD lejátszóra erősíthető Pitaka car mount most fél áron volt az alzán, így a tokkal együtt 13 ezer körül volt a történet, remélem elégedett leszek vele én is, azért ez még így is húzós ár egy kiegészítőcsomagért.
[ Szerkesztve ]
-
mitisz
tag
Sziasztok!
Pitaka Aramid Magcaset használ valaki a gyári mágneses car mountjával Iphone X-hez? Ha igen, mióta? Külföldi fórumokon néhányán óva intenek, hogy ezek a mágneses autós tartók nem tesznek jót a telefonnak (belső komponenseket tönkre teheti pl.)... Elvileg a hivatalos Apple policyben is az van, hogy ne használj fémet vagy mágnest tartalmazó kiegészítőket. Ez csak paranoia? Mennyire igaz ez, mit gondoltok erről, Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Üdv! Segitségre van szükségem! Tegnap elhagytam a telefonom. Lemerült,és a find my phone-al nem találom. Hogyan találhatom meg?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki tapasztalta-e már ha viz éri az elsődleges hangszórót,esetleg zsebben hordva mondjuk annyira bepárásodik a melegtől, és egy rövid ideig elhalkul zene ill. hiváskor?
-
markknight
veterán
válasz MasterMark #11314 üzenetére
Sajna nem működik. Nekem se iPaden, se a céges telefonon, se a sajátomon Hab a tortán, hogy a céges telefon még automatikus mentést sem képes csinálni, csak nyöszörög, hogy 2 hete nem volt csinálva, közben természetesen minden beállítás jó, van wifin is etc.
Azt sem értem, hogy miért kell az appstore-ba belépés után húzogatni lefele a frissíthető dolgokat, hogy frissüljön a lista? Nem tudom milyen technológiával történik a frissítések behúzása, de valami tákolmány lehet ha hetente 2x megnézi, ám egyébként mindig manuálisan kell cseszegetni-
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Én alapból csak bizonyos appokat frissítek egyenként. Faszbukhoz tartozó dolgokat offolom utolsó pillanatig. Pl amikor kidob a messenger,mert nincs frissítve hónapokig.
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #11316 üzenetére
Nekem sem volt ez szokásom. De néha előfordult, hogy App Store-ban éppen voltak frissítések, akkor szépen rányomtam az "összes frissítése" gombra és szépen frissült az összes alkalmazás. Mostanában hiába nyomok rá erre a gombra, nem frissülnek az alkalmazások.
[link][ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #11314 üzenetére
Be van kapcsolva.
-
MasterMark
titán
De minek nyomkodjátok, miért nincs bekapcsolva az automatikus frissítés?
Switch Tax
-
csab2
veterán
Akkor nálam nem tudom, hogy mi a baj...
-
csab2
veterán
Nálatok rendesen megy az alkalmazások frissítése?
Nálam az utóbbi időben állandóan vacakol. Azelőtt, ha rákattintottam az "összes frissítése" feliratra, szépen települtek egymás után a frissítések. Most nem. Egyesével kell, és akkor sem mindig sikerül elsőre, van olyan amikor vagy 5x rá kell nyomnom a frissítés gombra, hogy végül sikeresen frissüljön az alkalmazás. Nagyon idegesítő.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #11308 üzenetére
Az eredeti kérdést én tettem fel. [link]
Tehát az eredeti kérdésben nem volt szó wattokról, csak gyors(abb) töltésről.
De értem, mit írsz, és köszönöm a válaszaidat.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #11306 üzenetére
Rendben.
De gyorsabb, mint a gyári töltő, ami 5 w.
Az eredeti kérdésem is erre vonatkozott.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #11298 üzenetére
Itt azt írják, hogy tud.
https://rendeljkinait.hu/tesztek/power-bank/szamitastechnika/blitzwolf-bw-p6-10-000-mah-power-bank-teszt/Közben látom, hogy már írták.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz MasterMark #11303 üzenetére
Csak azt írtam, hogy valószínű onnan az infó. Vagy ahonnan rendelte.
-
oszy
veterán
válasz MasterMark #11298 üzenetére
Biztos, mert a rendeljkínait oldalon azt írják: "A gyorstöltős port a Qualcomm Quick Charge 3 (QC 3.0) protokollon kívül ismeri a Samsung és az Apple gyorstöltési megoldását is."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest