Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Joker_5x
üzenetére
Két lehetőség van: az általad linkelt ingyenes, publikus béták, valamint a fizetős, fejlesztői béták.
A publikus ágon kicsit később jönnek a frissítések, mint a fejlesztőin, de általában tök ugyanaz szokott lenni mindkettő.Viszont ha a 13-ra vagy kíváncsi, az hivatalosan egyelőre csak a fejlesztőknek elérhető, a publikus júliusban indul.
-
Joker_5x
tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy a ios béta tesztelő "programba", hogyan lehet be kerülni?
Itt kell regisztrálni és annyi?
Vagy hol, merre, hogyan működik ez?
-
Longd
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Olyat szeretnék csinálni, hogy ha az iphone egy wifi hálózatra kerül egy laptoppal amin fut az itunes akkor leszinkronizálja a képeket automatikusan egy megadott mappába.
Úgy rémlik régen lehetett ilyet beállítani. Most bárhogy keresem nem találom a lehetőséget.
Segítségeteket előre is köszönöm -
half333
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Most ajánlotta fel először ezt., csak tanul a kicsike 😄 kösz!
-
half333
őstag
Az appstore-ban hogy lehet beállitani hogy kódot ne kérje csak a face id-t?
-
half333
őstag
Köszönöm szépen!

-
half333
őstag
Használ valaki lencsevédő üveget? Torzit? Illetve mennyire karcolódik?
-
half333
őstag
Viccen kívűl! Magyarország az utolso előtti helyen áll minden technológiai fejlődésben,és ugy hogy a németek vették már meg az egész országot 🤣
-
Syl
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mire nálunk minden banknál lesz Apple Pay, addigra a világ valami teljesen újfajta fizetési módszert fog alkalmazni
-
FIREBLADE78
addikt
10 év azért mivel csak otp-nél érhető el. Mire a többiben is lesz,10 év eltelik.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
> Az se az Apple-n múlott.
Mert én ilyet állítottam volna?
-
MasterMark
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Telekomnál van iPhone-on VoLTE.
Syl: Az se az Apple-n múlott.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem hamarabb meglesz telenoron iphone-on a volte.
-
Syl
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az Apple Pay-hez is csak négy év kellett, úgyhogy van remény

-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
*5
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Majd 10 év múlva,mint az apple pay
-
MasterMark
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Voice over LTE
-
FIREBLADE78
addikt
Mi az a Volte? 4g is lte.
Telenoros vagyok -
half333
őstag
Köszönöm a válaszokat. Igy sokkal egyszerűbb/gyorsabb feloldani a telefont ezzel a módszerrel,azért voltam kiváncsi mások véleményére.
-
Godfather
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Elvileg erre gondoltam. Nekem ez lenne logikus. Igaz, meg nem neztem be sose a zsebembe, hogy eled-e a kijelzo. Szerintem nem kene neki.
(na, en is kiprobaltam. Letakartam a szenzorokat, es tenyleg feleledt a kijelzo, igaz, az automata fenyero miatt eleg soteten. Aztan megprobaltam ugy is, ahogy a zsebemben szokott lenni a telefon, kijelzovel lefele. Na, ugy mar nem old fel. Tehat nem csak a kozelsegerzekelot hasznalja, hanem a “mozgaserzekelot” is. Vagy azt a szenzort, amit jatekoknal is, csak nem jut eszembe a pontos neve. )
-
válasz
Godfather
üzenetére
Én Xr-en próbáltam, ott simán bekapcsol a kijelző. Letakartam az összes szenzort a tenyeremmel a tetején és vízszintesből függőlegesbe állítottam és bekapcsolt a kijelző. Vagy nem erre gondoltok? Gondolom zsebben is azt érzékeli a közelségezenzor, hogy van valami közvetlenül a telefon előtt, mint mikor a tenyeremmel letakartam.
-
törölt tag
-
A 6s-ben milyen szoftver volt? Kizárólag Telenor-os vagy?
Telekomnál:
Amikor például bekapcsolom a mobilnetet, akkor jelenik meg a “hang és adat” felirat...
amúgy “csak hang” felirat van, ha ki van kapcsolva a mobilnet.Telenornál 2-3-4g...de nekem küldtek üzenetet, hogy kapcsoljam ki-be a készüléket és aktiválódik a VoLTE. Megtettem és ugyanúgy csak 2,3,4g ír ki. Viszont én külön nem kértem senkitől ezt a szolgáltatást, hanem maguktól sms-ben jelezték, hogy tegyem ezt. Amúgy nem is tudnám, ha nem szólnak sms-ben,hogy náluk is működik már

-
half333
őstag
Valaki használja azt a funkciót hogy emelés az ébresztéshez? Nem meriti jobban az akkut,mert gondolom zsebbe hordva elég sűrűn feloldhat?
-
half333
őstag
Próbálta már valaki ezt a módszert: [link]?
-
oszy
veterán
Azt mondták nem kell aktiváltatni.
VoLTE technológiára alkalmas készülékek
A 4G hanghívás jelenleg az alábbi készülékeken érhető el:
Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite,
Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10e, 10 és S10+,
Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro,
Huawei P30, P30 Lite és P30 Pro,
Huawei P Smart 2018 és 2019,
Nokia 5,1, 6.1 és 7.1 -
oszy
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Kösz az infót! Hívom őket.
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Jaja! Én sem értem miért.
Beállítások > Mobiltelefon > Mobiladat-lehetőségek > Hang (4G,3G,2G)

-
oszy
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem ott csak hang van.
-
MasterMark
titán
-
oszy
veterán
A telenor azt írja, hogy van VoLTE. De nekem a menüben sehol nincs, csak 2,3 és 4G...
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, több lépés, mire eljutsz a fizetésig, de a végeredmény ugyanaz lesz.
Lényeg a lényeg: tuzpengének tudtam ezzel valamelyest segíteni.

-
tboldi
nagyúr
válasz
tuzpenge
üzenetére
Mondjuk a control centerből is el lehet indítani manuálisan.

(#11039) MasterMark: Miért ne lenne ugyanaz? 3D touch a cc-es Wallet ikonon, az ujjad felemelése nélkül odacsúsztatod a kártyára, majd azután duplán az oldalsó gomb. Igaz, így körülményesebb, de ugyanoda jutsz, és az azonnali lezárás is megmarad.
szerk.: Kipróbáltam, még 3D touch sem kell, ha több kártya van, mert akkor is az alapértelmezettet választja ki, ha a Wallet appban megnyomom duplán az oldalsó gombot.
-
markknight
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Dehogy, kb nekem is annyit. Csak megszoktuk a jót, aztán sír a szánk

-
MasterMark
titán
válasz
markknight
üzenetére
Nektek ilyen sokat vár? Nálam fél másodperc sincs.
-
Syl
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én a duplakattot kikapcsoltam a fenébe. Aztán majd vásárláskor kiderül mit kell (kell-e) vele zsonglőrködni. Azért biztos-ami-tuti, viszem magammal a bankkártyát is

-
MasterMark
titán
válasz
markknight
üzenetére
Csak figyeli passzív módban maximum, nem küld semmit.
-
markknight
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen. Abba bele se merek gondolni, hogy minden lezáráskor aktiválja/ná az nfc-t.
-
MasterMark
titán
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk én sem értem teljesen, mert nekem a három kattintás is be van állítva, és arra eddig nem várt.
-
markknight
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Elég gáz ha így van megírva.
-
half333
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Mnden ugy van ahogy gyárilag be lett állitva,nem nyúltam semmihez. Ritka jelenség,de akkor is furcsállom!
-
half333
őstag
Akkor nem értem. Nem az első eset, volt iPhone SE esetében is,azt hittem alkalmazás hiba,ujra telepítettem,de semmi,és ezen is jelentkezik a hiba.
-
half333
őstag
Üdv! Másnál is be szokta zárni automatikusan a messengert? Azt olvastam apple ugy játsza ki a kevés memóriát hogy a rendszer bezár háttérben alkalmazásokat,de nem lehet valahogy beállitani h legalább a ritkábban használtakat zárja be? Mert sokszor nem jelez a messenger,csak mikor megnyitom.
-
tuzpenge
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
A kérdés hogy valóban így van e és tényleg elindul vagy csak elméletileg? Illetve hogy ilyenkor mi a process? Odatartani majd elvenni és az arcodat beolvastatni hogy feloldjon és újra odatartani? Mert ez így marha mnagy macera nem mellesleg tök hülyén is nézne ki. Vagy hogy működik ha kikapcsolom az oldalsó gomb dupla kattintást (engem marhára zavar ez a késedelem képernyő záráskor)?
-
marsu.
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen, így belegondolva tényleg logikus. Nekem akkor tűnt fel, amikor zeneválasztás után tettem vissza a telefont a zsebembe és hozzáértem véletlen a kijelzőhöz, mert már azt hittem nem aktív. Így aztán hangosítottam, halkítottam, éppen mit.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze, csak nem foglalkoztatott annyira, hogy belegondoljak.

-
tboldi
nagyúr
válasz
marsu.
üzenetére
Pont akartam írni, hogy bár a legfrissebb béta van telepítve, nálam mindig is ilyen volt a XS Maxon, de akkor meg is van a magyarázat. Már azelőtt elkezdtem használni az Apple Pay-t (Monese), mielőtt lecseréltem volna a 8 Plus-t, és az első dolgaim között volt az új telefonon is aktiválni. Rögtön feltűnt ez a késedelem, mert a 8 Plus nem csinálta (ott ugye más gombot kell kétszer megnyomni a fizetéshez), de elkönyveltem, hogy ez ilyen, nem is gondoltam, hogy az Pay-hez van köze.

-
tuzpenge
addikt
-
tuzpenge
addikt
Valaki feltette a 12.4 2-es bétát? Ha igen akkor nem tapasztalta, hogy az oldalsó gomb megnyomása után eltelik jó fél-1 másodperc mire ténylegesen lezárja a képernyőt?
Köszi a válaszokat! -
half333
őstag
üdv! használja-e valaki a készüléket akár hónapok óta ultra slim/thin (thinnest) tokban (akár szilikon,akár szilárdabb anyagú)? kíváncsi lennék a véleményére (minden téren). sok kérdéssel lehet feldobni a topic-ot, hamár létrejött.

-
-
FIREBLADE78
addikt
Értem,köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!