- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz MasterMark #8170 üzenetére
Ahhoz képest ,hogy 2 napig ment majdnem egy töltéssel mikor megvettem a telefont ,most meg naponta minimum 2x rakom fel tölteni....
Szted?
Kiváncsi vagyok a 11.4.1 re... -
dud998
őstag
válasz #37841920 #8196 üzenetére
Sajnos de. Nekem is le kellett venni a Nillkin üveget róla.
Egyenlőre most üveg nélkül használom.[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
skoos
őstag
Sziasztok!
Kb 8éve vagyok ifonos, azt hittem ismerem minden nyűgjét már.
Emlékszem, mikor az első i4-em volt, hogy örültem, mikor rájöttem, hogy tudom a telefonszámot az iMess-hez hozzáadni az apple ID email mellett/helyett.Most vettem nemrég iX-et. Az i6s+-on még simán ment, telefonszámra kaptam minden imessage-t. De az átállástól (i6s+ biztonsági mentésből felépített iX) már süket, bármit csinálok. ki bekapcs facetime, imess, apple id, megnéz újra ki be, restart, SEHOGY sem tudom a kva apple id helyett a telefonszámom hozzáadni iMess-hez.
Már a tököm kivan, vagy az apple id emailre küldik az üzeneteket, vagy SMSként kapom meg... mindenki nagy csodálatára. PLÍZ HELP, sehol nem találok megoldást.
iOS 12.0 (16A5308e) - a srác akitől vettem jelezte, hogy béta..ilyenem még nem volt, de nagyon bután néznék, ha ez lenne a baj.
-
dud998
őstag
válasz ricshard444 #8192 üzenetére
Az is nagyon szép!
Nekem is van már egy rakat tokom, és én is imádom! Szerintem ez lesz az első telefonom, aminek ki fogom használni az élettartamát.
És egy kis nosztalgia: szintén ma sikerült egy patika állapotú 3GS-t szerezni. Régi vágyam volt.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ricshard444
veterán
Én is már vagy a 15. tokom rendelem a telefonhoz, jó öltöztetni, soha nem szerettem még így egyik telefonom sem, ami nagy szó.
Most a szimpla bumper + üveg hátlap + "színezés" kombónál ragadtam le, szerintem elegáns:[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy Spigen Classic One tokot. Ezt ugye szintén a 10. évfordulóra adták ki. Így hasonlít a 2G-re.
Nem Pitaka (az most pihen kicsit), de szerintem vagány. Van olyan is ami az iMac G3-ra hajaz.
Ha érdekel valakit, a gyorsboltban kapható mindkettő.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
törölt tag
Fél év után gallyra ment az üvegfóliám, és a gyári szilikon tokom is.
Tud valaki ajánlani valami tokot ami a gyári szilikonhoz hasonló, de alul a hangszórónál nincs kivágva?
Illetve, full képernyős üvegfóliát honnan érdemes venni? -
SidCorky
őstag
válasz csontfox #8182 üzenetére
Senkit, ez nem droid topic
Ez adott eszközöknél is változó lehet egyébként, éppen milyen kedve van a telónak, egy mérés után nem, lehet következtetéseket levonni, érdemes többször megismételni ha tényleg ennyire zavar.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
csontfox
csendes tag
lehet valakit érdekel, vadiúj telekomos 64gb-s X, kibontás után egyből raktam antutut fel, 11.3.1 es verzió, 195.369 pontot ért el. így 8. helyen van, a rankingon amúgy az x a 3. helyen van
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Megőrülök, hogy most nem bírok mobilról képet csatolni. Az előbb ment, most meg nem. Már a telefont is újraindítottam, Chrome-mal is próbáltam. Az istennek sem sikerül.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #8175 üzenetére
Ha elfektetve használok egy alkalmazást, akkor elfektetve lehet behívni az értesítéseket és a vezérlőközpontot.
-
csab2
veterán
Kint van a 11.4.1.
Új.: Bocs, nem frissítettem, így nem láttam, hogy már írták.
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
11.4.1 kint
-
MasterMark
titán
Én nem érzem, hogy jobban merülne.
Switch Tax
-
concrete86
aktív tag
Üdv!
Pár napja észlelem én is, hogy a telefon jobban merül, mint ez idáig (pedig csak 3 hónapos és 100%-ot ír). Persze androidhoz képest még így is király. Viszont alkalmanként belaggol, ráadásul valamiért a gyári e-mail kliensem 2 napja nem tölti le a leveleket. A belső céges levelezőrendszer működik, a telefon meg naponta kb 1x gondol egyet és akkor tölti le. Ha manuálisan frissítek, akkor is semmi.
Szerintetek paranoiás vagyok, vagy van valamilyen összeesküvés-elméletetek?
-
mtm800
senior tag
Nálam is hibátlan az akku 11.4 alatt....
-
csabiks
senior tag
nekem 11.4 alatt semmi bajom az akkuval, ugyanazt a 7 ora hasznalatot hozza mint mikor megvettem!
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
RiZool
tag
-
Rage47
veterán
válasz TechN7ne #8159 üzenetére
11.4 szívja az akksit. Végre megírta egy applefan oldal is. Talán már lép valamit az Alma.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok! Egy ideje már észre vettem, de már nagyon zavar az, hogy amikor be akarok jelentkezni valahová nem automatikus FaceID-t scannel a telefon, hanem ki kell választani, hogy melyik fiókba szeretnék belépni és csak utána jön a scan rész. Ezt nem lehet vissza állítani úgy, mint ahogy eredetileg volt és autoscann?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nbukta77
addikt
Van valakinek series 3 ceramik oraja? Hogy birja a strapat?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Ļantos
aktív tag
Kisebb méretben ugyanezzel a tudással, felszereléssel, arcfelismerővel, ám fémházban mint a 6. Nekem az lenne az etalon.
-
TechN7ne
nagyúr
Elég gáz ,hogy 11.4.1 óta a majdnem csont új X-et legalább 2x fel kell rakni tölteni ,ha nyomogatom egésznap rendesen...
“Nagyobb akkumlátor”
Sz@rt sem ér jelenleg... -
Fryskitt
addikt
válasz brumi15 #8149 üzenetére
Ezekre nem nagyon lehet válaszolni. Az újnál 3 kamerát, sokkal erősebb AR-t, esetleg akkumulátort és a csatlakozók teljes hiányát várják. Ezek alapján jó nagy lesz az eltérés a mostanitól.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #8146 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem a napon volt. Jó, lehet, hogy nem forró, de nagyon meleg volt.
-
mediumgecso
őstag
-
csontfox
csendes tag
válasz mediumgecso #8127 üzenetére
beta inkább a fejlesztőknek való meg ilyesmi
-
brumi15
csendes tag
válasz Fryskitt #8148 üzenetére
Sziasztok!
Érdemes lenne most IPhone X-et venni, vagy az új megjelenés előtt semmiképpen már? Az apple-t ismerve így az X után úgy sejtem hogy túl nagy újítást nem fog véghez vinni, de mégis bizonytalan vagyok, ne hogy szeptemberben meg megbánjam, csak hát nagyon türelmetlen ember vagyok
Jelenleg még Note 8-al vagyok de csak hiányzik az Apple
-
Fryskitt
addikt
Ha ez az első iPhone-od és a kérdéseidből úgy tűnik sem a telefont, sem a rendszert nem ismered eléggé, minek akarsz egy béta oprendszert feltenni? Bő két hónap múlva hivatalosan is itt van, addig épp van időd kiismerni ezt.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
csab2
veterán
Hordozható töltővel töltöm most a telefont. Közben BT-n zenét hallgatok. Szabályosan forró a telefon.
-
markknight
veterán
válasz FIREBLADE78 #8139 üzenetére
Ja. Nem ez volt az elso eset es nem tudom mitol lehet.
-
blade4
aktív tag
válasz martinkeet #8142 üzenetére
Köszi!
Hát nekem most sok át ment a kezemen, s9+, mate 10 pro, s9, p20 pro a huaweiek talán jobbak akkuba, de az s9 szériánál ez tuti jobb.
-
tboldi
nagyúr
válasz markknight #8137 üzenetére
Én semmi ilyesmit.
(#8139) FIREBLADE78: Egy darab negatív tapasztalat miatt?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz markknight #8137 üzenetére
Ez a vezetéknélkül füles? Ha igen,akkor nem veszek olyat.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem az iphone x tulajok közé, ez az első iphoneom.
Olyan kérdésem lenne hogy kell e félni kijelző beégéstől navigáció közbe?
Illetve a messenger hangokat ki lehet e kapcsolni mint androidnál?Az akkumulátor idő nagyon tetszik egyenlőre 12 óra majdnem tétlen állapotban nem merült semmit, illetve másfél óra kijelző mellett alig több mint 10%-ot.
-
markknight
veterán
Az van, ha airpodst hallgatom, setalok az utcan akkor ha jon egy rohadt hangos szirena (mento, rendor) akkor fogja magat es elmegy a hang. Lejatszas folytatodik ugyanugy, de nincs hang, ujra kell kapcsolodni. Valaki tapasztalt mar ilyet?
-
gumimokus
tag
válasz mediumgecso #8111 üzenetére
Szia! Letöltöttem pc-re a Syncios-t,azt használom az itunes helyett mert sokkal egyszerübb. Bármilyen mp3-at megszerkeszthetsz vele, utána simán berakod a csengőhangok közé...
[ Szerkesztve ]
A menyországban jó klíma,de a pokolban több az ismerős...
-
MODERÁTOR
válasz mediumgecso #8132 üzenetére
Bétáról mindig vissza lehet állni a hivatalos legújabb aktuálisra.
-
tboldi
nagyúr
válasz laszlomijin #8131 üzenetére
és mediumgecso:
Igen, vissza lehet tenni, de ez már egy kicsit bonyolultabb. [link]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a messengerről, viberről nem jönnek az értesítések.
11.4-en vagyok, már minden beállítást megnéztem, nem tudom mi a gond...
Valaki tapasztalt hasonlót?Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
tboldi
nagyúr
válasz mediumgecso #8129 üzenetére
Itt mindent megtalálsz: [link]
Amúgy én nem telepítettem még, főleg a hektikus GPS miatt, de figyelem hétről hétre a történéseket. Eleinte 2, majd később 1 hetente jönnek az új verziók, általában hétfőn vagy kedden.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Sok idegesítő bug van még, de ha tele vagy kalandvággyal, akkor tehetsz vele egy próbát. Ez a 12 nem lett olyan rossz, tavaly ilyenkor a 11 bétája sokkal-sokkal használhatatlanabb volt. Amúgy érdemes olvasgatni a /r/iOSbeta subredditet.
A public bétát úgy tudod telepíteni, hogy telefonon rámész a beta.apple.com oldalra, bejelentkezel az Apple ID-del, ráböksz az enroll device-ra, kiválasztod az iOS-t, majd a download profile. Ekkor egy profilt fog telepíteni, elfogadod a nyilarkozatokat, végül újraindítod a telefont. Restart után meg fog jelenni a 12 public béta aktuális verziója a beállítások - általános - szoftverfrissítés menüpont alatt.
-
dud998
őstag
Kint van a második publikus béta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
addikt
válasz icecave #8117 üzenetére
4G a net, beszélgetés 3G, mert üzletiseknek nem kapcsolják be a VoLTE-t, míg az egyéni felhasználóknak nem megy rendesen.
Mostanában volt, hogy újra kellett indítanom a telefonom, hogy tudjak telefonálni, sőt olyan is volt, hogy elfogyott az első adatkeretem és utána nem volt netem, míg a telefont nem indítottam újra.
Valamit tutira csinálnak a Telekomnál...
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Vasy09
őstag
válasz TechN7ne #8122 üzenetére
Sziasztok! Használja valaki vodával a telót? Nem tapasztalt mostanában akadást a net elérés terén? Vagy van esetleg vmi bibi a hálózattal? Csak mert nàlam tegnap óta eléggé döcögős a net! Mert az hogy a face szarakodik, már megszoktam, de sajna most már a netes alapú alkalmazások, jàtékok is meg meg akadnak!
Vagy csak a telóm szivat!?
Gamertag: Vasy09
-
silentkiller
senior tag
Végül is, magamtól megtaláltam
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
tboldi
nagyúr
válasz mediumgecso #8116 üzenetére
Általában a gyárit használom, manuális beállításokra meg a Halide-ot, viszont mostanában telepítettem az Obscura 2-t is, de nem volt még időm próbálgatni.
[ Szerkesztve ]
-
RobexX10
aktív tag
válasz mediumgecso #8106 üzenetére
Én telefonon szoktam csinálni GarageBand
-
nagyúr
Kis felméréses kérdés:
Az érdekelne, ki min használja Telekom hálón a mobilt?
4G ugye fura dolgokra képes, ha adat és hang is be van kapcsolva, de már panaszkodtak akkor is,ha csak az adatot engedem 4G-re. Mondom akkor kikapcsolom, legyen 3G, erre ott meg panaszkodnak,hogy van,hogy hívnak, és egyből foglaltnak dobja a telefont és nálam ki sem csörög.
Vannak másnak is ilyen problémák?
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Ki milyen kamera progit használ?
Van olyan akár fizetős is amit megéri megvenni?Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
silentkiller
senior tag
Kicsit ropog az X-em 3-4 hónap használat után (hátlap, kamera körül). Korábban volt róla szó, hogy van olyan Apple Store az iCentre és az iStyle-on kívűl aki "pozitívabban" áll egy ilyen cseréhez. Emlegettétek de egyáltalán nem emlékszem, hogy melyik bolt volt az... Futnék ott egy kört, hátha cserélik. Köszönöm!
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
ForRedGlory
félisten
válasz mediumgecso #8111 üzenetére
Hagyd, itt mindent támadásnak vesznek, ha meg meri valaki szólni az isteni telefont... főleg, akinek válaszoltál.
-
toto76
tag
-
mediumgecso
őstag
válasz MasterMark #8110 üzenetére
Köszi a nagy semmit...bocs, nekem nem egyértelmű soha nem volt iPhone om
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
MasterMark
titán
válasz mediumgecso #8109 üzenetére
Lol ki sértődött meg? Gyakorlatilag 1mp googlézás megkeresni mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mediumgecso
őstag
válasz MasterMark #8108 üzenetére
Nem megsértődni kell, hanem segíteni
De én azt akarom amit szeretnek[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
MasterMark
titán
Akkor androidod kell használni, ha sokkal egyszerűbb.
Egyébként itt lehet kifejezetten csengőhangot letölteni, az speciel sokkal egyszerűbb.
Switch Tax
-
Arcképgyáros
M4r import megvolt? Nezz youtube vidit!
-
mediumgecso
őstag
HELP!
Első iPhone-om, hogy kell zenét felmásolni, hogy csengőhangnak is be lehessen állítani?
iTuneson jártam már,de nem tudtam rájönni...
Androidon sokkal-sokkal egyszerűbb volt(#8105 Lantos) Sajnos nem
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
válasz mediumgecso #8100 üzenetére
Restart megoldhatja.
-
törölt tag
válasz TechN7ne #8096 üzenetére
Decemberben vettem a X-et és 99% az akksi a Battery Health szerint, viszonylag intenzív használattal. (Hétköznap naponta kell töltenem). Tölteni általában wireless töltővel, viszonylag lassan szoktam, nem éjszaka, hanem munkaidőben az asztalomon, nem szoktam a töltőn hagyni sokáig. Teljesen lemerülni sem hagytam még. Általában figyelek, hogy 30 és 80% között legyen a töltöttség és ne legyen melege a telefonnak.
-
csabiks
senior tag
7 órás navi után semmi beégést nem tapasztaltam
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
FIREBLADE78
addikt
válasz MasterMark #8099 üzenetére
Dehogy nem. Élet halál kérdése
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest