- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz FIREBLADE78 #11999 üzenetére
Köszi ez jo hir! Mert az SE óta fóbiám van a kijelző elválástol 😄 kéz alól vettem, 2 éves de fullos állapotban van igaz csak 82%-os az akksi de az se ota full megszoktam,ez meg 1 napot simán kihuz. Szerinted meddig kap még frissitést? Illetve érdemes lesz tovább frissiteni,félek hogy belassul.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Volt akinél évek használata után jelentkezett valami recsegés ropogás,kijelző/hátlap elválása a telón?
-
O.CS
aktív tag
Erről a tokról ami a linken van valakinek tapasztalata?
[link] -
FIREBLADE78
addikt
válasz MasterMark #11990 üzenetére
Előbb írta a csávó,hogy gagyi kijelzővel is működik. Csak tudni kell összerakni. Marad csíkos míg le nem jár az előfizetésem
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
O.CS
aktív tag
válasz MasterMark #11990 üzenetére
Köszi a választ
-
O.CS
aktív tag
Mondátok már meg, hogy miért van minden 2. hirdetésben az, hogy nem lehet aktiválni a face ID-t? Az hogy tud elromlani?
-
Tibee86
nagyúr
-
O.CS
aktív tag
Még egy olyan kérdésem volna, hogy a 83%-os akksi mennyire probléma?
Holnap mennék egy ilyen telóért. -
O.CS
aktív tag
Sziasztok.X-et vagy XR-t érdemes venni?Használtan venném.
-
half333
őstag
Azt olvastam az X-ről hogy ip67-es tanusitványt kapott,ugy néztem ez csepp es porállo,viszont sok vizállodági teszt van youtube-on. Valakinek sikerűlt már beleejtenie vizbe vagy hasonló eset?
-
half333
őstag
válasz FIREBLADE78 #11975 üzenetére
Értem. Én jobban szeretem a félkemény tokokat amik mindent védenek.
-
FIREBLADE78
addikt
-
half333
őstag
válasz FIREBLADE78 #11973 üzenetére
A fekete vagy a fehér? Mert ugy hallottam a fehér jobban kopik. Hol van elszineződve? Próbáltam alkoholos fülpiszkával
-
half333
őstag
Üdv! Másnál is jelentkezett a felső hangszoró lehalkulása? Ki hogyan oldotta meg? Más széria hibák vannak ennél a készüléknél (mint anno a iphone se 1gen jobb felső sarkában elengedett a ragaszto egy idő után)?
-
half333
őstag
válasz FIREBLADE78 #11970 üzenetére
hogy lophattam volna ha vettem? xd
Kéz alól jelenti hogy használtam vettem (loptam ahahha)[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz dvdbackuper #11969 üzenetére
Aham. Na ezt is tudjuk.
-
dvdbackuper
őstag
válasz FIREBLADE78 #11967 üzenetére
A face id fog mukodni, ha normalis boltba viszed, ahol ugyelnek ra, h ne basszak szet. A 13-tol tiltja le a face id-t, ha kijelzocsere volt nem hivatalos helyen.
A true tone csak akkor mukodik, ha at van masolva az eredeti kijelzo szeria szama meg egyebek, en meg tudom csinalni, de rengeteg bolt nem foglalkozik vele, ebbol lehet tudni, h ha nincs true tone, akkor biztosan cserelt a kijelzo. Ha van, 99% eredeti.
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11967 üzenetére
Használtan.
-
FIREBLADE78
addikt
Mi az,hogy kéz alól? Loptad?
Nekem kijelzőt kéne cserélni,de gyári nem éri meg és azt írták itt,hogy a faceid nem működik utángyártottnál,ergo ha működik akkor gyári[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
válasz dvdbackuper #11965 üzenetére
Van ilyen funkció. Szóval ezzel lehet tudni hogy original a kijelző?
-
half333
őstag
válasz dvdbackuper #11963 üzenetére
azt hol tudom megnézni?
-
half333
őstag
Most vettem kéz alól egy X-et,megtudná mondani valaki hogyan tudnám megállapítani hogy a kijelző gyári-e vagy utánagyártott?
-
half333
őstag
válasz MasterMark #11960 üzenetére
Értem,és köszi szépen!
-
MasterMark
titán
-
half333
őstag
Próbálta már valaki a gyári 5w-os és a 20w-os töltésnél van különbség,vagyis a telefont előbb feltölti (ez káros lehet az akkunak?)? Mert olvastam valahol az X még nem képes a gyors töltésre,így lehet nem számít egy erősebb töltő?
-
half333
őstag
Üdv! Kb hány százalékos akksinál szoktátok cserélteni,vagy mennyinél kellene?
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Valaki tud valamilyen egyszerű dizájnú tokot 5.000ft-ig ami nem kopik le, nem sárgul be és nem 3-4 hét alatt jön meg? az sem baj ha "vékonyabb" kialakítású, nem szoktam dobálni, elejteni a telefonomat leginkább csak az üveg hátlapot védeném, meg a kisebb ütődésektől a házat.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Norbi887
aktív tag
iOS 15.1 alatt (nem béta) az App Store Apple Arcade részét ha elkezdjük böngészni, nézegetni a játékokat, akkor úgy a 10-15.-ik játék nézegetése után elkezd akadozni az app store (rendre laggol, akad), majd egyszercsak kidob (crash).
Az App Store többi részlegén (Sima Appok, Játékok fülön) nincs ilyen probléma.
Mintha elkezdeni memory leakelni minnèl több játékot nézek meg a katalógusból Arcade-en belül.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11949 üzenetére
Nekem jobb, mint a főverzió volt (igaz Xr).
-
FIREBLADE78
addikt
15.1 hogyan muzsikál? Érezhető laggolás?
-
törölt tag
válasz MasterMark #11947 üzenetére
Van valamilyen szoftver, amivel lehetne ellenőrizni?
-
törölt tag
válasz MasterMark #11943 üzenetére
Az lehet, hogy kémprogram vagy vírus csinálja?
-
törölt tag
válasz MasterMark #11940 üzenetére
Nincs sok app:
Facebook, Messenger, Instagram, BKK Futár, MySPAR, Kifli és SkypeFrissítés mostanában nem volt. (Amikor kijött az iOS 15.0.2 másnap le is lett frissítve)
-
MasterMark
titán
válasz #31816946 #11939 üzenetére
Kártevő mint olyan nincs, de nézd át van-e valami app ami nem kell, illetve a háttérben futást vedd ki a mindenféle appoktól aminek valójában nem kell.
Ha frissítés után csinálja ezt, akkor próbáld meg azt hogy egy egész napig töltőn hagyod, hogy lefusson minden amit frissítés után csinálni akar.
Switch Tax
-
törölt tag
Sziasztok!
Lassan 4 éves iPhone X-nél mi okozhatja, hogy lezárt képernyőnél óránként 5%-ot merül? A háttérben nem fut semmi. iOS 15.0.2
Honnan lehet tudni, ha esetleg van kártevő a telefonon? -
Eriqo
csendes tag
válasz FIREBLADE78 #11937 üzenetére
ja neem, szerencsére még nagyon jól bírja az akku, a telefon maga kb 1,5 éves csak. Csupán az akku állapota érdekelne mélyebben.
-
FIREBLADE78
addikt
-
Eriqo
csendes tag
válasz Pistike1985 #11907 üzenetére
Üdv. Megkérdezhetem mi a program neve és a mérés menete? Engem is érdekelne az X-em akkujának állapota Köszi
-
Norbi887
aktív tag
válasz tuzpenge #11932 üzenetére
Update: végül sikerült megoldanom a dolgot, mostmár nem újraindul kikapcsolásánál, hanem mint nállad is, illetve normál esetben, kikapcsol a telefon.
A Beállításokban nyomtam az összes beállításra egy visszaállítást (appokat nem törölte le csak a készülék beállításait, stb wipe-olta teljesen), mostmár minden rendben működik.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz tuzpenge #11932 üzenetére
Mit gondolsz, próbáljak meg frissíteni 15.1-re, vagy húzzam esetleg újra iTunes-al az egészet.
Annyira nincs kedvem visszapakolgatni most semmit hogy azt elnem tudom mondani
15.1 alatt milyen az akkuidő meg ilyesmik nálad? Lehet megérne egy próbát addig is, amíg kijön a végleges 15.1 build, addig elvagyok Beta-n is.// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
tuzpenge
őstag
válasz Norbi887 #11931 üzenetére
Na én most ezt kipróbáltam. (hangerő+ power)
A telefon kikapcsolt, vártam kb 1 percet vagy kicsit többet, de nekem nem kapcsolt vissza, csak ha én megnyomtam a bekapcs gombot!
Viszont amit régebben írtál a tétlen kijelző esetén hogy ha gyorsan nyomom egymás után a hang fel + hang le + powert ugyan úgy újraindul...ios15.1 béta.ˣ
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Ez másnál is fennáll, mint jelenség, hogy az új iOS 15 frissítés óta ha ki akarom kapcsolni (Teljesen) a telefont, tehát hangerő+power gomb és elhúzom a kis 'kikapcsolás' csúszkát, akkor leáll ugyan a telefon, de hogy-hogy nem rá egy 15-20 másodpercre meg Apple logò, és szépen visszakapcsol magától. Ez most mi is akkor? Restart vagy kikapcsolás mert nem értem.Vagy megint sikerült kiadni egy jó első verziòt a rendszerből?
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11928 üzenetére
Igaz Xr, de nálam vannak akadások, amikor háttérbe küldöm pl. a safarit, illetve maga a safari itt-ott nekem bugos is egy kicsit. Lehet, hogy nem is ios hanem safari gond.
-
FIREBLADE78
addikt
Felrakta már vki a legfrissebb iost? Milyen? Gördülékeny.?
-
Norbi887
aktív tag
válasz tuzpenge #11926 üzenetére
Az biztos hogy ilyen téren jó tesztelő leszekv a későbbiekben Valahogy mindig sikerül kifognom ilyen dolgokat.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
tuzpenge
őstag
válasz MasterMark #11923 üzenetére
Jééé, és tényleg!
Lezárt képernyőnél valóban, annyi hogy nálam nem indul újra csak kikapcsol és nekem kell manuálisan a gombbal újraindítani!
Pfff mik vannak...ˣ
-
Norbi887
aktív tag
válasz MasterMark #11923 üzenetére
Hát vagy egy gyorsabb megoldás forced restart-hoz, ami nincs külön leírva. Vagy nem tudom.
Mindenesetre véletlenül bukkantam rá, először azt hittem véletlenül indult újra, aztán rájöttem hogy ez kb. akárhányszor is ismételhető, tehát a rendszer része.
-
tuzpenge
őstag
válasz MasterMark #11921 üzenetére
Pontosan így van nálam is. Nem normális / üzemszerű, ha rövid bekapcsoló gomb nyomásra is újraindul.
ˣ
-
Norbi887
aktív tag
válasz MasterMark #11921 üzenetére
Akkor is, ha előtte egy percig nem nyúlsz hozzá?
-
Norbi887
aktív tag
válasz MasterMark #11919 üzenetére
Viszont fura, hogy ha úgy csinálod ahogy írtam, akkor tartani sem kell.
Jó, nem azt mondom hogy nem kell 'megdolgozni' érte, hogy újrainduljon, elvégre 3 gomb, csak nekem pl. tok visszarakás után nem egyszer indult már emiatt újra véletlenül// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Norbi887
aktív tag
válasz MasterMark #11917 üzenetére
Nem.
Nincsen semmiféle ilyen gondom.
Akárhányszor újra tudom idézni ezt, várok egy fél percet ugy hogy nem nyúlok hozzá (tehát kikapcsolt képernyő).Aztán a Reprodukáláshoz:
Hangerő fel aztán le egymás után, aztán power gombot egyszer megnyomom és kész. Azonnal kikapcsol és újra indul.
Biztos hogy csak restartol, mert ilyenkor SIM Pint sem kér.Próbáld ki. Szerintem simán nem egyedi a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi887
aktív tag
válasz jófejsrác #10824 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég sikerült beszereznen egy X-et, és 'valahogy' tok tisztítás után mindig sikerül megnyomni a hangerő fel/le illetve bekapcsolás gombot visszahelyezèskor.
Amit észrevettem azóta az az, hogy ha ezt a három gombot sorrendben nyomkodom végig akkor újraindul a telefon.
Na most kérdés hogy ez bug vagy feature, mert nem minden esetben történik meg, viszont ha pont jól időzítem a sorrendet akkor azonnal kikapcsol a telefon, Apple logó, és újraindul.
Ez mennyire számít okésnak?
(Előtte 7-esem volt, ott nyilván nem volt ilyen)
Létezik hogy véletlenül triggerelek egy forced restartot ilyenkor vagy mi történik?Ui.: Véletlenül válaszként írtam, sry
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
..
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #11913 üzenetére
Hány ciklus van az akkuban?
Google Pixel 8 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Pistike1985 #11910 üzenetére
Nem,fogalmam sincs. Hol kell megnézni?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #11909 üzenetére
Hány ciklus van benne? Nem tapasztalsz semmi rendellenességet?
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam 80 %-os az akksi. Nem veszek észre púposodást. Egy napot éppen kibír. Akksi támogatja a normál csúcsteljesítményt állítása szerint.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Mennyire kell félni az akkutól? Járt már úgy valaki hogy a púpos akku tönkretette a kijelzőt? Csak mert 87%-os akkuval vettem egy X-et ami még elég jól is bírja, viszont 900+ ciklus van benne. Jó lenne ha decemberig kihúzná akkucsere nélkül. Aztán meglátjuk mit ajánl a Telekom. Lehet hogy megmarad az X.
-
Hoes
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #11903 üzenetére
Közben rájöttem, hogy valószínűleg épp az iCloudba töltötte fel a videót és azért volt ez az egész!
Kikapcsoltam a képek és videók feltöltését iCloudba és aztán rendbejött minden, a videó is, a rendszersebesség is!
De az is lehet, hogy közve volt ahhoz is, amit ti írtok, hogy küldhető méretűre akarta konvertálni!
Tárhely még van bőven. -
MODERÁTOR
válasz FIREBLADE78 #11903 üzenetére
Szerintem jó irányban gondolkozol, konvertálni akarja, kis méretre, hogy küldhető legyen.
Nem lehet, hogy olyan kevés hely van a telefonon, hogy nem tudja az ideiglenes file-t létrehozni? -
Pistike1985
aktív tag
válasz MasterMark #11899 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Dehogy, abszolút nem érdekel a csengőhangom, csak nem tudtam hogy ez normális-e. 87%-os akkuval vettem és beparáztam hogy amiatt kezdett el rendetlenkedni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest