Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezekre. Ami a XS és XR-nél vannak.
3D Touch-al nagyon tetszik, de simán nem nagyon jön be és azt hittem alapból rajta lesz az iOS12-n. -
raven24
tag
nekem nagyon lassan tölti az itunes..... Mitől van ez? Túlterheltség?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Eddig jónak tűnik. Viszont a háttérkép nincsen benne ami bosszant, mert tetszett...

-
univerzita
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez jó lesz ( vicceltem). Aszt írják hogy gyorsabb lett.
-
Madwe
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Mondjuk ez - kopp kopp - kivételesen pont h nem olyan frissítésnek ígérkezik
? -
FIREBLADE78
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor várok.
-
Töltöm én is, hat kiváncsi vagyok.

-
Hű, észrevehetően gyorsabbak az animációk.
-
univerzita
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mint mindegyik frissítés. Szuper -lesz a harmadik vagy negyedik javítás után.

-
FIREBLADE78
addikt
Na milyen?
-
Fryskitt
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Mondd, mondd, monddd. milyen?
-
Viper26
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem meg nem lesz nehéz leszokni róla, mivel egy napja van meg.

-
MasterMark
titán
Nekem már fent van, már megmértem mindent az új mérő app-al.

szerk.: Mondjuk ezt nehéz lesz megszokni, hogy nem kell nyomva tartani az app váltót ha ki akarom lőni valamelyiket.
-
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nyomj újra rá! Tavaly nálam volt ez...
-
-
válasz
MasterMark
üzenetére
HEIC, nem?
-
Syl
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk mi itt szép kívánságlistát tudnánk összerittyenteni
Adnánk munkát az iOS programozóinak pár évre. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Ja várj most megnéztem mégtöbb képem, vannak itt 4-5 megásak is, akkor nem szóltam.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nálam JPG-k nem többek 2-nél icloud.com-ról közvetlen letöltve és a gyári appal fényképezve.
-
Viper26
nagyúr
Az normális, hogy kb 2 MB körül vannak a képek? Nem kéne annak többnek lenni?
-
hariboh
tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan tempered glass, amit kifejezetten ajánlotok, az összefoglalóban szereplő mellett? -
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Allways-on-Display funkciót és dark mode-ot díjaznék (ha már egyszer oled) - tudom, nem lesz...
-
Danny365
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem a Shortcuts is eleg érdekes lesz, persze biztos nem mindenki fogja használni. Gondolom az USB ma kerül fel az AppStore-ba.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Pl. Facetime egyszerre több emberrel, bár ez is csak egy későbbi update-tel lesz elérhető.

szerk.: Memoji, Siri Shortcuts...
-
jófejsrác
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az üzem időt jobban nyomon bírod követni, hogy a telefon hány értesítést küldd, mennyit villant a kijelző ilyesmi. De ami tényleg látványos az a csoportos értesítés meg van egy “jó reggelt” kiirasod napocska ikonnal, mikor lejár a ne zavarj időszak
. A többi ház alatt történt vagy annyira apró , hogy nekem nem tűnik fel. Viszont érzetre gyorsabban reagál a telefon, de lehet ez csak placebo. -
MasterMark
titán
válasz
jófejsrác
üzenetére
Egyébként a csoportos értesítésen kívül, jön bármilyen új feature a rendszerrel? Mármint a képernyő idős hülyeségen kívül.
Talán ami még eszembe jut, hogy volt valami a ne zavarjanak móddal, hogy csak akkor fogja mutatni az értesítést ha már felkelt az ember. Vagy ilyesmi.
De úgy egyébként bármilyen nagyobb dolog?
-
jófejsrác
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Én egy hónapja használom az ios 12 különböző verziót - most már egy hete a GM verziot. Semmilyen terén nem találtam benne hibát az én felhasználási szokasaim alatt. (Zene, face, inst, Runtastic, fotó, maps, K&H app és meg sorolhatnám.) Jo kis rendszer lesz ez

-
spawn21
veterán
-maximum ha telekomnál veszed. Máshol nincs e-SIM itthon
-ugyan az a felbontás, talán jobb képek, és kamu f értek állítás
-ok
-konkrétan 30 perc
-nem újabb csak több bikát kap a procitól, ergo a simán is lehetne olyan jó
-szerintem ebben is 3 lesz. Megemlítették volna
-ez is okSzerintem
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk nem kész verziót sosem töltenék fel a telefonra. Remélhetőleg amit kiadnak ma, az stabil. Főleg mert nincs visszaút, ugye.
-
tboldi
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én az ott leírtaknak a felét sem tapasztalom.

-
tboldi
nagyúr
válasz
ngáborz
üzenetére
Én ezek közül XS-re váltanék (az én esetemben inkább 8 Plus-ról XS Maxra), a XR-t nem érzem olyan nagy előrelépésnek a 8-hoz képest.
Amivel többet tud a XS a X-nél:
- dual SIM (1 fizikai és 1 eSIM, egy későbbi update-tel lesz elérhető a funkció)
- jobb kamera (új szenzorok, f-érték állítás portré módban, + egyéb szoftveres dolgok)
- jobb hangszórók
- picivel több üzemidő
- IP67 helyett 68
- gyorsabb FaceID
- állítólag 4 GB RAM van benne, de ezt még nem erősítette meg senki
- gyorsabb LTE -
ngáborz
tag
Vélemény kérés. Szerintetek i8-ról Xs-re, Xr-re vagy sima X-re érdemesebb váltani? Gazdasági szempontokat is figyelembe véve, illetve mivel nincs összehasonlítási alapom tud e olyan új featuret adni a Xs, ami az X-ben nincs benne a processzoron kívül.
-
Fryskitt
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Bugos az iOS 12? Még ki se jött.. a béták alapján írták?
-
-
-
Az iOS 12 mikortól lesz elérhető?

-
Viper26
nagyúr
Sorozatok és filmek mellé milyen lejátszó ajánlott?
-
akangels
tag
Üdv mindenkinek !
Lenne egy olyan prolémam , hogy tegnap óta iPhone x tulajdonos vagyok és olyat csinál a telefon hogy 1 óra múlva a bekapcsolástól eldobja a hálozatot random és kiírja hogy nincs behelyezve sim. 256gb os modell gyári független. Valakinek esetleg ötlet ? Ha ki és bekapcsolom a teór újra jó egy ideig. Napközbe megpróbálok egy sim kártya cserét a szolgáltatónál bár 4 évig hiba nélkül működött az i6 omba. Valaki járt e már hasonló helyzetbe és oldotta e meg valami a problémát. Vagy pedig irány a szervíz ?
-
hariboh
tag
Update: Apple Storeokban van még unlocked X amcsiban, egy százassal leárazva.
-
Viper26
nagyúr
Sztereó hangszóró van a telón? Mi a fene?

-
Fryskitt
addikt
-
válasz
Viper26
üzenetére
Elvileg minden olyan értesítés átmegy, ami felvillan a telefon kijelzőjén. Ha valamilyen értesítést letiltasz a telefonon, pl adott emailfiókot, hogy ne tegyen ki a zárolt képernyőre, akkor az nem megy át az órára se, tehát gyakorlatilag úgy tűnik, mintha az értesítéseket tükrözné az órára.
-
Remus389
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
Már nyomkodtam egyébként párszor.
Hát pedig jó lett volna ha eltüntethető lenne, mert szerintem úgy "zen".
Bár látom, vannak olyan háttérképek, ahol az a rész fekete és többé kevésbé eltűnik, legalábbis a főoldalról. Mint például ez: [link]
Mindegy a választ megkaptam, köszönöm!
ja: Az a 190k-k X-ben meg valami buktató biztos van, mert 230 alatt nem nagyon adják a használtakat... Elképzelhető, meg ha mégsem, akkor biztos hogy valaki lecsapott rá.
-
Remus389
nagyúr
Sziasztok androidos vagyok, nem trollkodni jöttem, csak tényleg érdekel, másik topikba nem válaszoltak nekem.
El lehet tüntetni az iPhone X-en a notch-ot így? 1:09-től nézd: [link]
különben van egy szép fekete iPhone X az aprókban 190-ért, kezd jóárasodni a teló!
Üdv!
-
Viper26
nagyúr
Garmin órát használ valaki a telefonnal? Az értesítéseket hogyan kéne beállítani, hogy át is menjenek az órára?
-
aujjobba
addikt
válasz
spawn21
üzenetére
Szerintem tévedsz, nem tudom mennyire elég.
Nekem SE van, ott a 2 GB elégnek tűnik, nincsenek memóriagondjaim.
Az X-ről nincs tapasztalatom, csak a hallomások, ezért is kérdem mit mondanak a tulajok.
A 12-vel elégedett vagyok SE-n, fent van a béta. Kíváncsi voltam az X-en ezt az állítólagos RAM szűkösséget javítja-e.(jah tudom hogy az X az "tíz", de akkor úgy kellene írjam "a X", így meg hülyén néz ki)

-
aujjobba
addikt
Üdv, bocs ha már volt téma, az lenne a kérdésem, hogy aki iOS 12 bétát használ, annak javult a memóriakezelés?
Nem tudom 11 alatt mennyire problémás egyébként, csak hallottam itt-ott, hogy a 3 Gb RAM sok esetben kevésnek bizonyul a telefonban, sok az újratöltődés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3D Touch-al nagyon tetszik, de simán nem nagyon jön be és azt hittem alapból rajta lesz az iOS12-n.

?

Adnánk munkát az iOS programozóinak pár évre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)