- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Gyorstöltővel nem érdemes foglalkozni. Mivel az USB-C PD szabványos töltés ezért igazából bármit vehetsz ami támogatja ezt - EGY nagyon komoly tényező van a kínából rendeléssel, ez meg a biztonság.. Ha szart vesz az ember akkor magad és a töltött kütyük biztonságát teszed kockára. Én vettem töltőt onnan AUKEY márkájút, noname cuccot nagyon nem szabad szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez felhasználó függő kinek mennyi hely kell, de aki nem ezen tárol millió filmet, zenét, képet, annak bőven elég a 64-es. Nekem most pl egy 32GB-os i7-em van, ~1000 kép, 100 kisebb videó, 65 alkalmazás van rajta, 0 zene 0 film, és 15GB szabad helyem van még.
Na most ha ugyan úgy akarod használni az X-et mint a volt telefonod, úgy hogy 128ból 35 szabad helyed van akkor ne a 64-est válaszd, mert itt nem lesz elég.
Gyors töltésre meg a gyárit érdemes megvenni, de az elég borsos, viszont egy iPad adapterrel (lehet hozzá használni) olyan 1.5 óra alatt feltölti a telefont, gyorsabban mint a sima gyári adapterével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest