- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz Gsx-rr #10156 üzenetére
Persze, de ha hétvégén nincs rá szükségem, akkor minek nyomogassam? Ha nem kell autót használnom, akkor azért néha indítsam be a garázsban és brümmögtessem meg kicsit? Abszolút nem akarok vitatkozni, ne értsd félre, de amikor használni kell, akkor igenis ne legyen egy Samsung J3 szintjén. Mert az még telefonálni sem jó, de még arra sem volt jó, hogy a betont feltörje.
Renault Megane IV Limited
-
Jaded
őstag
Nálam pl hétvégén elmegy 3-4napot is. Értsd, feltöltöm pl csütörtök reggel és vasárnap este kell csak töltenem. Ha otthon vagyok, nem a telefont buzerálom, hanem az iPadet vagy csak szimplán a családdal vagyok, így ugye bírja 8óra zenehallgatástól (AirPodssal) merül 40-50%-ot. Szerintem az sem rossz.
-
Jaded
őstag
válasz szabogabor10 #8925 üzenetére
Erről írhatnál bővebben ha van kedved. Mit hogyan kivel hányszor? 😃 én is szeretnék belevágni pár dologba, de nem igazán találni infót a neten, se fórumot. Pü pls😊
-
Jaded
őstag
Azért itt sincs kolbászból, de én úgy gondolom, ha meg tudod szokni, hogy zárt rendszer, akkor nem lesz probléma. Én még Windows Phone-nal "beletanultam", nem volt gáz iOS-re (és macOS-re sem) váltani. Fél évig volt egy P9-em, na azt volt kár megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Nekem csak azért hiányzik a Touch ID, mert felemeltem a 6s-t, felvillant a kijelző, rátettem az ujjam a gombra és felhúzta a zárképernyő magát. Itt felemelem, felold és nekem kell feltolni a képernyőt. Nem megszokhatatlan, de szvsz kényelmetlenebb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Proxmox VE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest