Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, eddig Samsungos voltam de az S8-am már-már gyulladás közeli állapotban van,annyira melegszik, a hátlapja levált stb. Az lenne a kérdésem, hogy az iPhone X mennyire bírja az extrém igénybevételt? Arra gondolok, hogy állandó internet megosztás és mobilinternet egyszerre menne rajta.
-
lalika740
aktív tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Szia megmondanád ezt hol.tudtad megnézni?

-
lalika740
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
huan
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Sziasztok!
Új X-tulajdonosként kérdezem, hogy még nincs megoldás az akku %-os kijelzésére? -
oszy
veterán
-
huan
őstag
Az X és az Xs-hez való tokok megegyeznek pontosan?
-
Lall
veterán
válasz
Pityke78
üzenetére
Én kezdetek óta hátlap fóliát használok, nem volt tokom. Drand, slikwraps a legjobbak. Most ilyen van. i8-on dbrand volt. Mindkettő tartós. Két fóliát kapsz a csomagban. Amelyik védi az oldalát is az könnyebben felválik, de a mostaniból pl. azt fel sem használtam még, mert annyira jó, tartós a másik.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Látom most Ti is épp fólia témában vagytok.
Én az XS-re vettem ilyen mágneses tokot, ami két részből állt és aminek elvileg edzett üveg volt a hátlapja.Na a múlt héten leesett és az edzett üveg hátlap pikk-pakk összetört.
Mondjuk a telefont megvédte, ez igaz, de azért nem gondoltam volna, hogy az első pottyanásnál törni is fog.Viszont maga a tok nem tetszett, mert vastagabb, nagyobb lett tőle a teló, illetve designban is sokkal szebb a telefon tok nélkül (szerintem).
Így arra jutottam, hogy csak fóliázni fogom a telót és ha jól tudom, már vannak hátlapi, illetve kameravédő fóliák is.
Van ezzel tapasztalatotok, illetve hogy hol lehet ilyet venni, rendelni átlátszó színben?
Köszi
-
half333
őstag
Szerintem aki ilyen telod vesz érdemes rá vigyázni,és mint minden kijelző karcolódik, törik érdemes rá tenni fóliát. Ma már profi üveg fóliák vannak,annyira nem észre vehető, pl a szinek minőségét nem befolyásolja. Én használtan vettem és egy hajszál karcot vettem észre a kijelzőn,de fólia felrakása után nem látszik. Igen a fehérnek nagyon könnyen karcolódik a fémkerete viszont könnyen polirozható állitólag, feketének tán nehezebben karcolódik (vagy nem látszik), de azt irják az már nem polirozható.
-
huan
őstag
Kijelző-védő fóliát használtok X-en?
Nem rondítja el?
Olvastam, hogy a fehér hátlapos X kerete jobban karcolódik? Miért, a fekete nem annyira? -
jófejsrác
senior tag
válasz
bonyeszko
üzenetére
B-L-A-C-K kolléga az SS óráit elég szépen rendbe rakta, szerintem azzal a módszerrel a fehér hátlapos X-nek is lehet a króm keretét.
Most amúgy kivettem én is a tokból és ha nagyon figyelem akkor a sarkokon vannak pici "csíkok" de ha nem beszélünk most róla nem is veszem észre.
Viszont ilyenkor mindig rácsodálkozom, hogy tok nélkül mennyivel jobban néz ki
-
huan
őstag
Sziasztok!
A kiemelt ajánlatokon kívül melyik webáruháztól "merjek" rendelni X-et? -
-
HoppMaster
aktív tag
Nem találom, hogy hol lehet pontosan megnézni, melyik X-eken cserélik garin túl is a kijelzőt, mert nem mindig érzékel.
Valaki tud ebben segíteni? -
jófejsrác
senior tag
válasz
half333
üzenetére
Tudom nem olcsó a gyári bőrtök, de láttam jó hamisítványokat is (lényeg, hogy a belseje szőrös legyen
). Nekem jelenleg fehér X-em van és a króm kereten egy év alatt sem lett karcolás. A Jet black 7-es telefont is úgy adtam mintha akkor húztam volna le a fóliát. Plusz a bőrtok nem csúszós ami fontos szempont mert az X-nek érezhetően nagyobb a súlya mint 8tól lefelé bármelyik telefonnak.
Én a gyári bőrtokot ajánlom, de itt a forumon sokan szeretik a pitaca vagy uag tokokat is. -
tuzpenge
addikt
Én is remélem hogy a force touch-ot nem veszik ki a véglegesből. Én nagyon szeretem és használom is.
Elég nagy szopatás lenne az apple részéről! -
jófejsrác
senior tag
Gyári bortokokat hasznalok 6 éve. Soha egy karc nem lett a telefonokon (5S,7,X).
@lugosi Kinek mi a mesterséges, nekem bántja a szeperzekem az X után a vastagabb kava - használatban persze nincs hátránya. Force touch-ot én szeretem de ki tudja mi lesz vele az ios 13 után.
-
huan
őstag
A karcolódásokkal kapcsolatban kérdezném:
A jelenlegi JatBlack 7-esemre akármilyen tokot tettem, mögé ment a por és összekarcolta azt. A kijelzővédő fóliát már elhagytam, mert a használati szokásaimhoz nem szükséges és karcmentes a kijelző.
De mi a helyzet X-esetén? A fém keret karcolódik? És a hátlap a szilikon-tok alatt? -
Semmi gond nincs a Xr kijelzőjével, és a káva kérdés is mesterségesen teljesen felfújt dolog, a mindennapi használatban éppen semmi jelentősége nincs.
A Xr viszont dual sim, ami lehet, hogy valamikor jól jön majd. Az anyaghasználat szerintem nem faktor a kettő között.
A Xr-ben viszont nincs force touch, ezt is érdemes figyelembe venni, de állítólag az iOS 13-ban kivezetik, így ez annyira nem biztos, hogy szempont. -
jófejsrác
senior tag
- X-et vennék én is újra ha döntenem kéne. XR kávája vastagabb és nekem a 6,1" már érezhetően kényelmetlenebb használatra.
- OLED vs LCD szerintem annyira nem nagy deal de a dark mode-al lehet majd kis üzemidőt csalni az OLED javára
- Processzor évekig jó lesz az X-ben is. Ha meg cseréni akarsz majd, szerintem nem emiatt fogsz később.
- XR jobb képeket készít viszont nem tud portré módot készíteni csak emberekről, plusz az optikai zoom sem játszik. Ez kinek fontos kinek nem döntse el maga (portré módot nem emberről szerintem 1 év alatt 2 tárgyról készítettem - állatot már más tészta.)Összességében szerintem az X jobb vétel. De ez leginkább a kijelző méret és káva miatt van
. -
huan
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére

-
huan
őstag
Sziasztok!
iPhone X , vagy XR éri meg most ár-érték szerint jobban?
(a processzorát, súlyát, kijelző káváját, kijelző minőségét nagyjából a legfontosabbakat figyelembe véve) -
Sawyer_
tag
Üdv Mindenkinek! Muszáj megosztanom egy fontos hibáját a telefonnak, hátha valakinek hasznos információ lesz, és nem járja meg vele úgy mint én.
Tapasztalatom szerint a telefon valószínűleg konstrukciós hiba miatt dobálja a térerő, vagy egyszerűen nem is csatlakozik a rosszabbul lefedett helyeken. Munka miatt sokat megyek városon kívül, és sokszor kilómétereken keresztül nem tudok telefonálni,mert megszakad a hívás vagy nem hall engem a másik fél. Ezt több ismerősöm is megerősítette, akinek ilyen telefonja van. Elképesztően bosszantó dolog, és nem nagyon van rá megoldás. -
oszy
veterán
válasz
Software0013
üzenetére
Ha nem vagy elégedett vele, akkor küldd vissza. 🙂
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Software0013
üzenetére
Leírás alapján üvegnek kellene lennie.
-
Software0013
csendes tag
Köszönöm szépen a képernyőidővel kapcsolatos választ!

Rendeltem pár napja egy üvegfóliát , ilyet
Szerintetek érdemes rátenni, vagy küldjem vissza?
Nagyon érezni rajta hogy fólia az anyaga -
half333
őstag
Mire is mennék nélkületek! Megszokott hogy az apple mindent hardveresen ad nem szoftveresen 🤪
-
oszy
veterán
-
half333
őstag
Üdv! Hogyan ellenőrzöm a telefon hőmérsékletét? Ma teszteltem uag tokban,35 fok melegben,és tüzforró,ráadásul iráskor nem mindig rezzen a telefon.
-
half333
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Minden ki van kapcsolva. Nem rég vettem rá szilikon tokot és mintha jobban melegedett volna,erre gondoltam,de ugye aki meg valami hatalmas ütésalló tokban használja pl UAG ☺️ Szoval nem értem.
-
half333
őstag
Üdv! Ma történt meg másodszor hogy elment a hang az iPhone-ról. Első alkalomkor azt hittem mert túl hangosan hallgattam a zenét és a hangszórót az asztal felé fordítottam,de most nem csináltam semmit töltőn volt,viszont 20-30 perc múlva magától helyrejött. Van kinek volt már hasonló?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Software0013
üzenetére
A képernyőidő az adott napot veszi figyelembe, az aksinál lévő meg a legutolsó feltöltéstől számol.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Software0013
üzenetére
Szerintem az ugyanazt jelenti. Nem?
-
Software0013
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget, megoldott a problémám üresen 2-3% merül.
Olyan kérdésem lenne , hogy most a képernyő bekapcsolva és a képernyőidő között van valami különbség ?
Mert valamikor megegyezzenek a számok valamikor meg eltérnek. -
Joker_5x
tag
válasz
tboldi
üzenetére
Akkor a linken talált oldal eredeti
igazából, igen a 13-ra gondoltam.
Azért is kérdeztem mert, amint regisztráltam rá, fel villant a telo, hogy Bp-en akarja valaki használni az emailem stb... és "be paráztam" kicsit
mondom nehogy valami csaló cég/oldal legyen nekem. 
Köszi az infót !

-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az iPhone X telefonomon a wi-fi lassan működik (lassan tölt le frissítéseket és weblapokat). Mobilneten rendesen működik. Ugyanazon a wi-fi hálózaton egy androidos telefon is normál sebességgel tölti be a honlapokat.
-
ricshard444
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hazajöttem, a telefon működött 10 percig, utána ismét elszállt a képernyő.
Itt valami érintkezési gond lesz gondolom az alaplapra vezető kábelnél, ettől függetlenül ugyanúgy vicces lesz a gariztatás.
Most kihoztam egy S10+ -t, hát nem egy IOS, aztán majd meglátjuk sikerül e megszeretnem.
-
tuzpenge
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A szavatossági időben már valóban neked kell bizonyítani, hogy nem te rontottad el! Persze ezt az esetek 98%-ban nem kérik hanem egyszerűen garanciális ügyként kezelik!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Az komoly. Elhajt,mert neked kell bizonyítani,hogy szar. Esetleg vmi mobilos megnézi és mond rá vmit? Kíváncsi leszek mi lesz ebből. Habár mi mindig cégesre vesszük így nincs miről beszélni.
-
ricshard444
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Egyelőre nem jók a jelek, elhajtottak, hogy be kell szereznem egy független szakértői igazolást, utána elküldenék gariba.
Egyelőre úgy néz ki, hogy Samsung-ra költözök, aztán várom a fejleményeket.

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
1+1 év,ha nem céges. Oda is viheted,de akkor lassabb lesz a dolog. Anno én is telenornál adtam le.
-
ricshard444
veterán
Meghalt a kijelzőm: zölden villog és világít. A telefon 2017 megjenelési dátumos Telekomban vásárolt.
Hivatalos Apple szervíz tudtommal nincs Siófokon, ha Telekomba viszem az még garis vagy hogyan állunk ezzel, valaki tudna infót adni?

-
wolruf
őstag
válasz
Software0013
üzenetére
Simán lehet, hogy beragadt valami hülyeség (aminek nyomát sem látod). Most vettem egy iPad Pro-t a régi iPad Air-em helyett, aztán leesett az állam, hogy minden ok nélkül éjszaka 30%-ot merült (látszólag semmilyen task sem futott). Próbálkoztam orrba-szájba, az összes resetet végigcsináltam (teljesen szűzen, új gépnek lett beállítva), aztán kellett neki teljes törlés, majd teljes merítés-feltöltés és helyreállt. Most éjszaka, üresen 1% körül merül.
Javaslom, merítsd le teljesen (kapcsoljon ki), aztán töltsd fel úgy, hogy 100%-nál is tartsd még fent 1-2 órát. Ezt követően reset, restart és szerintem helyreáll. -
Lall
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem, ez nem ilyen. Ne szédítsd már a hülyeségedel, hogy repülőgépes módban egy éjszaka alatt 5%-ot ha merül az normális.
Software0013: Párat még tölts rajta szerintem aztán nézd meg újra, esetleg csinálj hard resetet. (A kényszerített újraindításhoz, vagyis a resethez röviden nyomjuk meg hangerőnövelő gombot. Ezután röviden nyomjuk meg hangerőcsökkentő gombot. Végül tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.)
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Software0013
üzenetére
Ez ilyen. Aki ezen pörög az vegyen régi nokiat és bírja egy hétig
-
Software0013
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy IPhone X-et, azt szeretném kérdezi hogy éjszaka mikor minden ki van kapcsolva rajta , valamint repülőgépes üzemmódba is van , miért merül 4-5%-ot?
Elképzelhető hogy meg az aksinak be kell járódnia ?
Mióta megvan 1 szer volt 20%-ról feltöltve 100%-ig.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igen, ez lemaradt a kommentből.