- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Amúgy én is ilyen voltam, azt mondtam soha nem kell droid de mikor meg vettem csúcs androidos telefonokat mindig volt egy hiány érzetem és mindig vissza is váltottam ios-re 1,2 hét múlva de volt olyan is hogy 1 nap múlva .😂
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Madwe
nagyúr
Igen Mindegyikhez csinálnak videót hogy hogyan tedd fel, egyáltalán nem vészes, már 4 telefont megcsináltam pedig iszonyat béna remegős lapát kezem van, de ha nem siet az ember, összejön mm pontosan! a képernyőre való fólia szerintem sokkal nehezebb művelet pl.
szerencsére lehet korrigálni sokat. A végén hajszárítóval az éleket ráhajtja az ember s aktiválja a ragasztót is így.
Ha leszedné az ember, akkor nyom nélkül lejön.Egyedül az szokott "letörni" belőle ami vékony rövid szakasz, pl ami a volume gombok körül van, de azzal se volt nekem eddig problémám szerencsére az elmúlt években
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az csábítja vissza szerintem az embereket androidra olyankor, hogy megjelenik egy évben 20+ androidos telefon ami megfelel az elképzelésüknek, és unják magukat és az iPhone-t a következő évi frissítésig, kell az új telefon nyújtotta “élmény” és váltanak. Ha új szifon jönne ki év közben több, akkor márkán belül váltanának ezek az emberek.
-
dud998
őstag
Tőlem ilyet nem fogsz, az tuti. Jól átgondoltam mielőtt átváltottam a teljes ökoszisztémára (iMac, iPhone és watch). 😉
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
-
veterán
-
dud998
őstag
Csak kicsit kezdenek "kisstílűek" lenni ezek a dolgok. Én is nagyon szeretnék sztereó hangfelvételt, de nekem nem éri meg X-ről Xs-re pláne Xs Max-ra váltani. Holott ez csak szoftveres történet, mivel 3 db mikrofon is van a X-ben, tehát hardveresen alkalmas lenne rá.
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
jófejsrác
senior tag
Megnéztem pár youtube összehasonlító videót - ezek alapján van fejlődés. Sebességben nem igazán észrevehető. Szvsz X tulajnak, egyáltalán nem éri meg a felárat. De a régebbi telefonokról is inkább egy használt X.
Viszont, mikor csinálnak ilyen teszteket akkor szívesen ott lennék. Mikor én készítek portrémód képet, vagy bármilyen beállításút, akkor úgy is addig "bökdösöm" a kijelzőt, hogy jó legyen - itt az ég/színek kigésére gondolok.
-
Syl
nagyúr
Szerintem:
Tök ugyanaz az optika van a két telefonban, egyedül a szoftveres cucc amiben eltér. És ahogy az Apple-t ismerjük, régi készülékekre nem fogja engedélyezni az "extra tudást", hogy meglegyen az új típus "előnye".Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Madwe
nagyúr
De azt ugye tudod h ezek skálázott értékek? Pl jpegnél 10es tömörítéssel kapsz egy 1mbos szar képet, 5ösnél meg mondjuk 3mbos középszar képet. HEIFnél pedig mondjuk 10es tömörítésnél kapsz 0.1mbos középszar képet, 5ösnél meg 1mbos elfogadható képet. Szóval jobban tömörít s szebb eredményt is elérhet, beállítás kérdése (nyilván a raw képnél szebb nem lesz )
-
Gsx-rr
veterán
Mert szerintem semmi ertelme nincs a truetone-nak! Mi abban a jo ,hogy mindig mas arnyalatu a kijelzo?
Ez olyan mint a Tv. Az is egy megjelenito ahol aki ert egy kicsit a normalis beallitasokhoz azonnal kikapcsolja az osszes kepjavito es befolyasolo opciot.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
És ha bejelentkezel a frissen kreált angol ID-vel, utána miért nem jó?
Én ha le akarok tölteni valamit, így néz ki: Beállítások - iTunes & App Store kijelentkezés - ugyanitt belépek a külföldi ID-vel - alkalmazás letolt - majd visszalépek az eredeti ID-be és használom az appot.
-
OCTAMD
őstag
Rengeteg ilyen van
Pl.ott van a kőbányai út könyves kálmán krt.sarkán a meki és agip(most már mol asszem)kút
Na ott van egy csapat,mindig nyomják ezeket a replika telókat
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig ilyen van, és van rosszabb is, volt aki "rontáslevételért" 28 milliót adott oda egy jósnak...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
Nescafé
őstag
-
Ļantos
aktív tag
Attól függ. Pouch mondjuk felnyomkodja az üveget, így olyanba nem ajánlott. A sima hátlaptokok felmennek.
_adaml21_
Pontosan. Végighasználtam az összeset a plusok kivételével, de az x hozott egy olyat ami miatt ki tud lógni a 6 indította sávból. Napszemüveg kérdéses, nekem ha van elég fény akkor old, ha nincs, akkor gondolkozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest