Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
addikt
válasz
tuzpenge
üzenetére
Helló!
Mivel a spigen üvegből 2 is volt a csomagban, gondoltam rápróbálok a 2.-ra is hátha az első a rossz. Itt még arra is ügyeltem, hogy egy picit feljebb tegyem hogy a fekete keret még véletlenül se érjen bele a közelségérzékelőbe. Sajnos ugyan olyan sz@r. Szóval [ezt] a típust kerüljétek ha nem akarjátok magatokat megszívatni, mert sajna a 2. is ugyan olyan rossz és hívás után mikor elveszed a füledtől nem kapcsolba a kijelző!
Várom a lentebb ajánlott 2$-os alisat. Ilyen az is lesz az tuti. -
marsu.
senior tag
Valaki intézett már garanciába itthon ilyen kijelzőmodul cserét? Mostanában észrevettem, hogy nem mindig érzékel rendesen a kijelző. Teljesen random, hogy épp mikor/hol nem...
Maga a bevizsgálás hogy zajlik? Pl ha van rajta fólia ráfogják, hogy az miatt van? -
oszy
veterán
Külföldre melyik navigációt ajánljátok? Itthon a waze-t szoktam, de most Ausztria és Szlovákia is lesz. iGO-ban meg csak Magyarország van.
-
tuzpenge
addikt
Teljesen biztos hogy a spigen üveg miatt van! Tegnap leszedtem mert zavart a dolog és visszatettem egy nem teljes kijelzős üveget (ahol a noccs ki van vágva) és azóta ismét tökéletes a készülék. Csak szerettem volna egy teljes kijelzős üveget rá, de sajna ez a spigen nem lett egy jó választás, pedig egy elég neves gyártóról beszélünk. Na mind1.. Köszönöm a visszajelzést!
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Én személy szerint [link] ezt használom jelenleg a telefonomon és nincs semmi hasonló problémám, hogy késéssel villan fel vagy sem. Persze elő fordulhat 'anyag' hiba vagy hasonló. Esetleg ha van tartalék fóliád akkor szedd le és próbáld meg nélküle hátha úgy jó. Ha nem akkor más a probléma.
-
oszy
veterán
Sikerült kitrükközni a VoLTE bekapcsolását a szolgáltatónál. Viszont hiába, ha nincs bekapcsolási lehetőség a menüben...

-
tuzpenge
addikt
Sziasztok!
Lecseréltem a régi noccsnál kivágott (tehát nem teljes kijelzős üvegfóliát) egy spiegen teljes kijelzősre! Azóta a hívások után mikor elveszem a fülemtől a telót jó sok késéssel villan csak fel a kijelző! Eddig ezzel nem volt semmi gondom. Más nem tapasztal ilyet vagy nincs hasonló anomália a teljes kijelzős üveggel?
Köszönöm! -
Ngtx
aktív tag
Van több fajta szállítási mód. Ha nem sajnálsz 1-2 ezret pluszban akkor akár 10 napon belül megszokott érkezni a termék.
Jó pár telefonom volt, és összesen nem költöttem el 10 ezer forintot fóliára pedig mindig a teljes kijelzőset vettem minden telefonomra.
gtr323: Más téren is át lehet b*szni embereket, főleg így.
-
Fryskitt
addikt
Most váltottam 11 pro-ra, ezt eladtam, és aki megvette, panaszkodik hogy halk. Nekem nem tűnt fel, de a fórumokat olvasgatva gyakorinak tűnik a beszédhangszóró hibája. Másnál is van/volt ilyen? Úgy nézem iStyle 22-ért cseréli. A korrektség kedvéért ha ez a baja ki fogom fizetni az új tulajnak: de valaki cserélt már? Megoldotta a problémát?
-
MNBT
tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
én se költöttem volna ennyit, de azért nem mindegy hogy 17 ezer forintért benne van egy kijelző csere garancia. azaz ha betörik az üvegfólia, vele együtt a kijelző is, akkor ingyen cserélik, és azért nem mindegy hogy 17 ezer ft, vagy 100 ezer ft kijelzőcsere
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
+1
1-2$-os fólia simán van olyan mint az 5-6000-res.
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Budapesten tudtok olyan helyet ajánlani ahol tudok lekerekített "edge to edge" fajta fóliát venni olcsón?
iGlass-nél árult 17 ezres fólia másodjára is kuka lett 1 éven belül és nincs kedvem szórakozni tovább velük/ismét kiadni 17 ezret azért a "gagyi" fóliáért.
eBay-en és Aliexpressen tudom lehet venni olcsón [link] de nem szeretném több mint 1 hónapig fólia nélkül használni a telefont
Válaszokat előre is köszönöm!
-
FIREBLADE78
addikt
Nálam se. Telenor
-
barmar
aktív tag
-
-
szepi23
tag
Megint tanácsot kérek. A hálózat elvesztés probléma jelenleg is megvan 4G-n ezért 3G-n használja feleségem a telefont, így működik rendesen. Viszont azóta az órával (3.gen Watch) naponta 2-3x elveszti a kapcsolatot. Eddig azt gondoltuk, hogy laza a szíj és azt érzékeli, hogy lekerült a kezéről, de tegnap óra használat közben (email olvasás) is megtörtént a kapcsolatvesztés. Haldoklik a telefon rádiós része? Persze 12-n minden tökéletes volt, ebből a 13-ból kezd elegem lenni...
-
Fryskitt
addikt
Elég jók vannak hozzá, ha nem oké az átalakító, lehet venni BT fülest. Vagy egy ilyet.
-
Mister X
tag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Na ez a jack átalakító amit adtak hozzá rejtély. Én is egy sony-t akartam vele használni de átalakítóval olyan mintha nem érintkezne rendesen,behalkul,recseg,serceg,és érintkezési problémára utal az is,hogy ha hozzá nyúlok,pláne előjön. nélküle,a gyári fülessel nincs probléma,töltőt is veszi úgyhogy elvileg csak az átalakítóval lehet gond. igen ez is probléma a gyárival,hogy elmozdul. Igazából a füles a legnagyobb csalódás ebben a telefonban.

-
jófejsrác
senior tag
válasz
Mister X
üzenetére
Bármit rádughatsz fülest, mindegyikből fog hang visszaköszönni. Én agybadugós Sony-t használok jack átalakítóval, sportolás közben pedig Blitzwolf BT agybadugósat.
Az apple gyári fülese szerintem nem szólna szarul, ha rendesen illeszkedne az én fülembe is. De már ha csak nyelek, akkor kimozdul és oda a hangzás.
-
Mister X
tag
Sziasztok ! Ne haragudjatok a láma kérdésért,de ez az almás világ eddig abszolúte sötét volt,telekom boltokban egy percnél tovább sose nyomkodtam egy iphone-t.
ennyi közöm volt egészen három nappal ezelőttig,amikor is végre megkaptam a telómat. Tetszik az ios,a telefon is, bár van néhány érthetetlen dolog de összességében minden oké. De a fülhallgató amit adnak hozzá kritikán aluli. Elég doboz hangja van,nem szigeteli le kellőképpen a külső zajokat,szóval venni akarok egy bt fül/fejhallgatót. Kompatibilitás terén mire számítsak?
nem akarok nagyot koppanni
-
csab2
veterán
Egy november végén 1 éves, január közepéig Vodafone záros, szép állapotú, asztroszürke, 256 GB-os iPhone X-et mennyiért lehet eladni?
-
törölt tag
A legtöbbet a Fő- és zárolt képernyő utána a Messenger, majd a Mail app fogyasztja.
Most olyant is csinált a Mail app, hogy megnyitottam és megnyitott egy levelet, amikor az előző bezárásnál nem volt megnyitva egy mail sem. Ez mitől lehet? -
törölt tag
Sziasztok!
Újratelepítették a rendszert. Most óránként készenlétben 2%-ot merül. Ez így normálisnak számít? 10 perc használat után továbbra is nagyon melegszik, a bekapcsológomb is elég forró.
-
oszy
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Telenorhoz:
Ha akkor már benne lesz a támogatott készülékek listájában menni fog. Nem tudom ki találta ki ezt a kapcsolgatást!VoLTE technológiára alkalmas készülékek
A 4G hanghívás jelenleg az alábbi készülékeken érhető el:
Samsung Galaxy S8, S8+, S9, S9+, S10e, 10, S10+
Samsung Galaxy Note 8, Note 9, A6, A8, A9 (2018), A40, A70, A80 és A20e
Sasmung Galaxy J4+, J6
Honor 20 és Honor 20 Lite
Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite, 10 Lite
Huawei P30, P30 Lite és P30 Pro,
Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro,
Huawei P Smart 2018 és 2019,
Nokia 5,1, 6.1, 7.1, 3.1, 5.1 -
TODI1111
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Alapból a telenornál sim kártyán Volte tiltás van (ne kérdezd miért
). A szolgáltatónál is be kell kapcsoltatni és akkor ha a készülék volte képes, már működik is. -
FIREBLADE78
addikt
Nálam nincs gond. Elején volt,hogy nem hallott a másik fél vagy fordítva. Jelenleg volte van beállítva. Intel modemes.
-
NomAd_82
aktív tag
Nálam ugyanez.
Amióta feltettem a legfrissebb rendszert.
Gondol egyet a készülék és elmegy a térerő.
sem fogadni sem kezdeményezni nem tudok hívást.
Kikapcs bekapcs megoldja de bazz ne kelljen már naponta többször ezt játszanom.
Eddig egyik ios alatt sem volt ilyen. Rettentő idegesítő, remélem javítják.
Ha így marad, szerintetek gariztassam? -
dud998
őstag
Még mindig nem az igazi a térerő dolog. Pedig a legújabb bétát használom 13.2 és nemrég vettem észre a "Nincs szolgáltatás" feliratot.
-
Mister X
tag
Sziasztok. Ma tulaja leszek ilyen telónak,mire számítsak?
első almás lesz,úgyhogy kíváncsian várom. Amitől tartok,bár lehet hogy téves az infó,hogy jack átalakítóval nem biztos hogy szólni fog mindkét oldala a régi fülhallgatómnak. A másik para a videók,hogy nem játszik le minden formátumot. Lehet letölteni mindent lejátszó appot? Ha igen akkor no problem.
-
TommyX_
őstag
Nálam ios 13 alatt olyan dolog fordul elő, hogy nem lehet úgymond felvenni a hívást, hiába húzom az ujjam végig a csúszkán, csak csörög tovább, ez ios 12-n nem volt.
Mondjuk ritkán csinálja, de akkor is zavaró.
-
szepi23
tag
Sziasztok!
Feleségem X-e (1 hét múlva jár le a gari) a 13 frissítés óta sokszor nem elérhető, majd ha hívást indít visszaugrik a hálózatra és megkapja utána az sms-ket a nem fogadott hívásokról. Naponta van ilyen. Főleg rossz térerejű helyen fordul elő. 12 alatt nem volt ilyen gond. Tapasztalt valaki ilyet? vagy még vigyük vissza garanciába? Kicsit félek, hogy a teszteken hibátlan lesz...
-
oszy
veterán
Miért van az, hogy ha letöltök egy háttérképet amit a kijelzőhöz kell igazítani, azzal el kell vacakolni. Nem illeszti a helyére magát.
-
marsu.
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ez sztem inkább a TuneIn hibája lehet, nálam is ugyanúgy ottmarad, de csak ennél.
-
FIREBLADE78
addikt
[link] Erről beszélek
-
FIREBLADE78
addikt
Fasza lett az új ios.
Hangerőt állítok és nem tűnik el kijelzőről a csúszka. Hiába koppint erre,arra. Csak akkor tűnik el,ha notifi centert fentről lehúzom...
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok.
A kijelző modullal kapcsolatos csereprogrammal élt már valaki? Hogy zajlott? Kijelző vagy teljes csere?koszi.
-
Ngtx
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Nektek hány százalékot merül óránként a telefonotok, ha nem használjátok? -
barmar
aktív tag
Köszi mindenkinek a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motoros topic
- VoLTE/VoWiFi
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De én itthon és eu-ban apple maps párti vagyok.

Szívesen!

ennyi közöm volt egészen három nappal ezelőttig,amikor is végre megkaptam a telómat. Tetszik az ios,a telefon is, bár van néhány érthetetlen dolog de összességében minden oké. De a fülhallgató amit adnak hozzá kritikán aluli. Elég doboz hangja van,nem szigeteli le kellőképpen a külső zajokat,szóval venni akarok egy bt fül/fejhallgatót. Kompatibilitás terén mire számítsak?

Hangerőt állítok és nem tűnik el kijelzőről a csúszka. Hiába koppint erre,arra. Csak akkor tűnik el,ha notifi centert fentről lehúzom...