-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paci88
tag
válasz FIREBLADE78 #4321 üzenetére
Nálam nincsenek gondok, de ez a nem hallanak dolog viszont már többször előfordult és nem tudom mi okozhatja
-
paci88
tag
Én ilyet használok. Igaz nem mágneses, de jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
Árthat a telefonnak ha autóban egy vezetéknélküli töltéssel rendelkező tartóban van, ami éppen tölti és közben kábellel is csatlakoztatva van az autóhoz a carplay miatt? Ha két irányból is töltést kap azzal mit tud kezdeni? Vagy egyszerre kerülendő a kettő használata?
-
paci88
tag
válasz B-L-A-C-K #3431 üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy én vagyok az egyedüli aki megelégedéssel használja a X-et. Én nem zárogatok be semmit, nem indítgatom újra és még is teszi a dolgát hibátlanul még a Face ID is. Szerintem akinek ennyi gondja van vele meg kellene próbálni kicseréltetni, mert nekem hihetetlen mennyi problémát látni itt és én nem tapasztalom ezeket. Lehet nem minden esetben a telefon a ludas.
-
paci88
tag
Zárolt képernyőn a bal alsó sarokból ki lehet kapcsolni valahogy az elemlámpa funkciót? Sajnos néha valahogy benyomodik a zsebemben és azt veszem észre, hogy világítok mint egy szentjánosbogár🤣
-
paci88
tag
Én UAG Plasma tokot vettem rá. Véleményem szerint kifejezetten kellemes fogása van, masszív és nem lett otromba a telefon. Ráadásul ha minden igaz a port sem engedi túl könnyen a tok és telefon közé. Youtube-on van jó pár meggyőző drop test. Én ajánlom és van kinyitható verziója is, de nézz zét a gyártó honlapján. Nekem egyébként a következő beruházás MacBook Pro tok lesz tőlük, szerintem az is baromi jó.
[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
AppleCare+ szolgáltatással van valakinek tapasztalata? Kötött már valki a telefonjára ilyet? Valóban 2 sérülést engedélyez 2 év alatt?
-
paci88
tag
-
paci88
tag
válasz MasterMark #2947 üzenetére
Itt az egyik képen látszik, hogy van elhelyezve benne a mágnes.
Én is gonolkoztam ilyen tartó vételén, de az UAG tokot szeretném használni. Ezzel viszont nem lehetne összehozni a vezetéknélküli tölést -
paci88
tag
válasz MasterMark #2943 üzenetére
Csak a saját tokjával fogod tudni tölteni az autós tartón keresztül
-
paci88
tag
Én is ilyet rendeltem. Remélem két ünnep közt kiszállítják.
-
paci88
tag
Valaki használ esetleg UAG vagy Spigen tokot? Olyat ami erősebben ütésálló és elég passzentosan illeszkedik, hogy ne menjen a por a tok alá. Nem lesz tőle csúnya a telefon? Építőiparban fontos valami komolyabb védelem, ezért próbálnék olyat venni ami megfelelően véd az esésektől, illetve a protól is nagyjából, de ennek ellenére nem lesz ronda a telefon vele. Valakinek van ilyenekkel tapasztalata esetleg? Bármilyen megoldásra vevő vagyok , nem csak ez a 2 típus jöhet szóba
[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
válasz szabogabor10 #2470 üzenetére
Az Apple oldalán még elérhető a Belkin is ugyanazon az áron. Van különbség a kettő között?
-
paci88
tag
Vezeték nélküli töltésre ki mit használ?
-
paci88
tag
Valaki tudna esetleg egy linket adás-vételi letöltéshez? Olyat ami tényleg tartalmaz minden fontos infot. Ér egyébként valamit egy ilyen probléma esetén? A telefonhoz természetesen jár a számla is.
[ Szerkesztve ]
-
paci88
tag
Olvastam egy cikket arról, hogy itthon is megoldható az apple care+ kis trükkel és érvényesíthető is minden gond nélkül. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet az X-re megkötni? Lehet Uk származású X-et vennék és gondolkodom, hogy kellene rá plusz gari vagy biztosítás mivel legalább 2 évre tervezek vele.
-
paci88
tag
Szerintetek az Apple az X-et is évente fogja újítani vagy esetleg ritkábban?
-
paci88
tag
Sziasztok. Egy esetleges gariztatásnál kérhetik a számlát? Független készülékről van szó, amit mondjuk egy Eu-s országban vettek. Van egyébként hátránya Eu-n kívülről származó iPhone-nak? Nem tudom merjek- e venni valóban full bontatlan készüléket, de mondjuk számla nélkül és így azért olcsóbb mint pl apple.hu-n. Vagy inkább vegyem közvetlenül almáéktól, nyílván drágábban
-
paci88
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem az X-el kapcsolatban, hogy mennyi a 64Gb-os verzión a ténylegesen felhasználható tárhely?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest